Nema ništa idealno, lično koristim Sans serif, najmanje mi "bode" oči.Koja podešavanja imate za titl, da liči na “klasičan”? Isprobao sam sve fontove i nijedan mi se ne dopada…
Tražio je moj mail i (neku nebinu) lozinku ali je lozinka morala da ima neki znak pa sam stavio na kraju !
Na kom uređaju?NAS, hvala ti puno. Sve lepo radi na malom Yattelovom STB u. Videću da se nekako snađem kada istekne ovaj period. Nisam baš imao mnogo vremena da gledam podešavanja. Da li nekako mogu da se uključe "Žuta" slova ?
Na kom uređaju?
Postoje podešavanja za boju i font na ATV aplikaciji, u glavnom meniju skroz dole levo ideš na "settings" pa "closed captioning". Ima font, font color, size, opacity, background color & opacity, window color, style, bukvalno sva podešavanja postoje.Na kom uređaju?
Kod mene na Samsund TV sa Tizen OS mogu, kao i na mobilnom i na računaru, a na TV sa android OS ne može da se menja boja i tip slova, veličina može...
Hbo max aplikacija je od starta grbava na android TV, prve dve-tri nedelje nije mogao srpski prevod da se uključi...
Hvala na trudu. Znam da postoje i gde se nalaze, ali kod mene ne prihvata niti jednu promenu kad hoću da je sačuvam (osim promene veličine fonta)...Postoje podešavanja za boju i font na ATV aplikaciji, u glavnom meniju skroz dole levo ideš na "settings" pa "closed captioning". Ima font, font color, size, opacity, background color & opacity, window color, style, bukvalno sva podešavanja postoje.
Žuti titl iz raja izašao... 😉
Nisam neko vreme posećivao forum, pa ne znam da li si u međuvremenu rešio problem. O ovome se pisalo i ranije i mislim da sam već slao rešenje, koje u mom slučaju rešava nedostatak zvuka prilikom reprodukcije na android BOXu.Nisam bar 3 meseca pokretao app na android box-u (jer nema tona), vidim sad ima update, uradio na 52.25.0.33, naravno opet nema tona 😡. Jel neko uspeo posle toliko vremena od kad je izasla app da to resi ili i dalje nista?
Probavao sam sve to, svaki put kad pokrećem HBO mora iznova žongliranje, gasi, pali, i uvek na neku drugu kombinaciju proradi. Odustao sam. Gledao na Kodi-u dok nisam pre neki dan uzeo Eon Box, gde šljakaju kako treba i prevodi i ton.Nisam neko vreme posećivao forum, pa ne znam da li si u međuvremenu rešio problem. O ovome se pisalo i ranije i mislim da sam već slao rešenje, koje u mom slučaju rešava nedostatak zvuka prilikom reprodukcije na android BOXu.
U podešavanjima uređaja (Settings) pronađi "Audio Output" i sa "Auto" prebaci na "Manual". Zatim treba da se malo igraš sa uključenim opcijama (pogledaj sliku).
Pogledajte prilog 351076
Moja preporuka je da isključiš sve i onda kreneš da uključuješ jedno po jedno, ali posle svake opcije se vratiš u aplikaciju i probaš da li ima promena. Možda opcije nisu iste, ili ih ima manje ili više, ali to bi trebalo da reši problem sa zvukom.
Čisto da pomenem da se nakon poslednjeg update-a aplikacije, kod nekih filmova počela zamrzavati i slika, dok nisam provalio da se to dešavalo zbog uključene prve opcije "Dolby Atmos in Dolby Digital Plus". Pa eto, ako neko ima i taj problam neka proba da isključi to u audio podešavanjima.
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari