Šta je novo?

HBO Max [nije tema o MAX]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
1658657257706.png

Koja podešavanja imate za titl, da liči na “klasičan”? Isprobao sam sve fontove i nijedan mi se ne dopada…

da li HBO Max može da se podeli na "porodicu" kao Netflix ?

Može, ja sam kupio preko KP-a jedan mesec za 200 dinara (prodavac imao preko SBB-a HBO Max) i kada sam trebao opet da uplatim vidim da su ga banovali. Nije me isključio ni posle dva meseca tako da imam free HBO :)

Tražio je moj mail i (neku nebinu) lozinku ali je lozinka morala da ima neki znak pa sam stavio na kraju !

Tražio je moj mail i (neku nebinu) lozinku ali je lozinka morala da ima neki znak pa sam stavio na kraju !

NAS, hvala ti puno. Sve lepo radi na malom Yattelovom STB u. Videću da se nekako snađem kada istekne ovaj period. Nisam baš imao mnogo vremena da gledam podešavanja. Da li nekako mogu da se uključe "Žuta" slova ?

Ja sam koristio preko brauzera i postoji opcija u podešavanjima da se bira boja, font, veličina (ima i žuta boja).

NAS, hvala ti puno. Sve lepo radi na malom Yattelovom STB u. Videću da se nekako snađem kada istekne ovaj period. Nisam baš imao mnogo vremena da gledam podešavanja. Da li nekako mogu da se uključe "Žuta" slova ?
Na kom uređaju?
Kod mene na Samsund TV sa Tizen OS mogu, kao i na mobilnom i na računaru, a na TV sa android OS ne može da se menja boja i tip slova, veličina može...
Hbo max aplikacija je od starta grbava na android TV, prve dve-tri nedelje nije mogao srpski prevod da se uključi...

Na kom uređaju?
Kod mene na Samsund TV sa Tizen OS mogu, kao i na mobilnom i na računaru, a na TV sa android OS ne može da se menja boja i tip slova, veličina može...
Hbo max aplikacija je od starta grbava na android TV, prve dve-tri nedelje nije mogao srpski prevod da se uključi...
Postoje podešavanja za boju i font na ATV aplikaciji, u glavnom meniju skroz dole levo ideš na "settings" pa "closed captioning". Ima font, font color, size, opacity, background color & opacity, window color, style, bukvalno sva podešavanja postoje.

Postoje podešavanja za boju i font na ATV aplikaciji, u glavnom meniju skroz dole levo ideš na "settings" pa "closed captioning". Ima font, font color, size, opacity, background color & opacity, window color, style, bukvalno sva podešavanja postoje.
Hvala na trudu. Znam da postoje i gde se nalaze, ali kod mene ne prihvata niti jednu promenu kad hoću da je sačuvam (osim promene veličine fonta)...
U pitanju je Tv sa A11 i poslednjom verzijom Hbo max apk, tako da ne znam šta je...
Možda bi reinstal pomogao ili cache clear, alu mrzi me, svakako ništa ni ne gledam...

Ma da, obriši podatke/keš, proveri da možda nisi apdejtovao na poslednju verziju, jer meni to radi i na FS i Eon boxu, čak sada i pamti podešavanja.

Da li neko ima problema sa HBO max app na LG WebOS 2021 TV?
Jedino mi ova app stalno pravi problem, puca, neće da pusti uopšte izbaci ono playback failed.
Netflix, Disney+, and Amazon Prime rade bez greške.
Ne kapiram sta je problem.
HBO max preko Telenora.

Nisam bar 3 meseca pokretao app na android box-u (jer nema tona), vidim sad ima update, uradio na 52.25.0.33, naravno opet nema tona 😡. Jel neko uspeo posle toliko vremena od kad je izasla app da to resi ili i dalje nista?
Nisam neko vreme posećivao forum, pa ne znam da li si u međuvremenu rešio problem. O ovome se pisalo i ranije i mislim da sam već slao rešenje, koje u mom slučaju rešava nedostatak zvuka prilikom reprodukcije na android BOXu.
U podešavanjima uređaja (Settings) pronađi "Audio Output" i sa "Auto" prebaci na "Manual". Zatim treba da se malo igraš sa uključenim opcijama (pogledaj sliku).
IMG_20220722_222344088.jpg
Moja preporuka je da isključiš sve i onda kreneš da uključuješ jedno po jedno, ali posle svake opcije se vratiš u aplikaciju i probaš da li ima promena. Možda opcije nisu iste, ili ih ima manje ili više, ali to bi trebalo da reši problem sa zvukom.
Čisto da pomenem da se nakon poslednjeg update-a aplikacije, kod nekih filmova počela zamrzavati i slika, dok nisam provalio da se to dešavalo zbog uključene prve opcije "Dolby Atmos in Dolby Digital Plus". Pa eto, ako neko ima i taj problam neka proba da isključi to u audio podešavanjima.
Pozdrav

@marko_ns sve ok na mom LG C1, radi normalno

Nisam neko vreme posećivao forum, pa ne znam da li si u međuvremenu rešio problem. O ovome se pisalo i ranije i mislim da sam već slao rešenje, koje u mom slučaju rešava nedostatak zvuka prilikom reprodukcije na android BOXu.
U podešavanjima uređaja (Settings) pronađi "Audio Output" i sa "Auto" prebaci na "Manual". Zatim treba da se malo igraš sa uključenim opcijama (pogledaj sliku).
Pogledajte prilog 351076
Moja preporuka je da isključiš sve i onda kreneš da uključuješ jedno po jedno, ali posle svake opcije se vratiš u aplikaciju i probaš da li ima promena. Možda opcije nisu iste, ili ih ima manje ili više, ali to bi trebalo da reši problem sa zvukom.
Čisto da pomenem da se nakon poslednjeg update-a aplikacije, kod nekih filmova počela zamrzavati i slika, dok nisam provalio da se to dešavalo zbog uključene prve opcije "Dolby Atmos in Dolby Digital Plus". Pa eto, ako neko ima i taj problam neka proba da isključi to u audio podešavanjima.
Pozdrav
Probavao sam sve to, svaki put kad pokrećem HBO mora iznova žongliranje, gasi, pali, i uvek na neku drugu kombinaciju proradi. Odustao sam. Gledao na Kodi-u dok nisam pre neki dan uzeo Eon Box, gde šljakaju kako treba i prevodi i ton.
Hvala u svakom slučaju!

Screenshot-20220801-151104.png

'Game of Thrones' & 'House of the Dragon' coming to HBO Max in 4K Dolby Vision, Atmos

@Red Marquis

Hoćeš da kažeš da za stare sezone puštanje u 4K rezoluciji se neće čekati najavljena nova sezona "House of the Dragon" već da je puštena na striming platformi HBO Max već od danas?

Има да се обрне у максималном квалитету 😊
Иначе, пустих да видим како изгледа - звук је одличан.

Kako vam radi na eon boxu? Kid mene nije baš sjajan fps, kao da ima blago seckanje, a nema ni hdr.

Posto sam sada na tv-u skinuo neki update sa hbo max i koliko vidim 4k filmovi mi sada ne rade. A znam da su radili bez greske posto sam gledao Dune 2022 i sve je islo bez greske i seckanja.

Imam optiku od mts-a 100/20 ali to ne vidim kao problem jer kao sto rekoh sve je radilo a sada ne radi.

Neko neki savet predlog?

Kako se manifestuje? Ja sam isto na gt-king apdejtovao app, i sada mi ni jedan stream ne radi, tj. radi do onog trenutka kad treba da "prezubi" sa sd na hd. Boje se razmrljaju u zelene nijanse a zvuk i prevod nastave da rade.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno