Red Marquis
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 02.09.2020
- Poena
- 85
Znači da ne gledam ponovoSkroz sam zaboravio kako izgleda humor koji nikoga ne vređa ili nema aluzije na sex.
Znači da ne gledam ponovoSkroz sam zaboravio kako izgleda humor koji nikoga ne vređa ili nema aluzije na sex.
Preko najmanje dva operatera u Srbiji ti je džabe: Yettel i SBB.Jel probao neko preko Argentine HBOMAX da kupi? Košta 3500 godišnje. Pa ako uspe da pravimo familije.
Preko najmanje dva operatera u Srbiji ti je džabe: Yettel i SBB.
Budi korisnik jednog (ili oba) operatera, čim potpišeš ugovor dobićeš besplatan pristup za HBO MAX.
Nemoj bez veze bacati pare samo za striming servis.
Plaćaš paket, ali ne i posebno HBO MAXDžabe sigurno nije ali zasigurno ne vredi njakati se preko Argentine i ostalih zemalja.
HBOMax košta 820 RSD mesečno.Nema besplatnog ručka. Viši paketi su skuplji, a u tu veću cenu ulazi i pretplata za HBO max servis, koja nije ništa manja nego redovna pretplata preko HBO max sajta (čak je bila i veća u promotivnom HBO max periodu).
Ok tvoj izbor.Neću da uzmem kod kablovskog operatera jer da bi bio MAX u paketu moram da plaćam televiziju koju ne gledam (račun oko 5000 mesečno što je previše) a pripejd sam korisnik jer neću da se vezujem ugovorom samo za HBO, Tidal i Deezer ne koristim jer je Spotify bolji tako da mi treba samo streaming servisi posebno
Probao sam da gledam HBO Max na PS5 ali ocajna je slika tj. rezolucija, kao da je SD..
ne samo u aplikaciji, već i na web-uAko niste videli, poslednji red u aplikaciji, dodali su šta uskoro odlazi...
Amazon je preuzeo MGM pa se može očekivati da MGM naslovi uskoro pređu na Prime Video.Mada ovo sa MGM-om mislim da ima veze zbog toga sto dosta naslova (filmskih da, za serije nisam siguran) distribuira Universal sirom Evrope.
inače, ovakve stvari ne bi trebalo da se prikazuju korisnicima. umesto toga prikaže se pripremljena strana sa obaveštenjem da je došlo do tehničkih problema i da trenutno nije dostupnoThrottlingException: Rate exceeded
MGM naslovi (u SAD) imaju ekskluzivu na Epix-u i od nedavno na Prime Video, nakon toga idu i na Paramount+. Slican je scenario za UK gde idu na Prime Video, a potom na P+. Kod nas jos uvek idu na HBO Max i Cinestar Premiere, neke starije naslove sam vidjao i na Apollonu.Amazon je preuzeo MGM pa se može očekivati da MGM naslovi uskoro pređu na Prime Video.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari