Šta je novo?

HBO Max [nije tema o MAX]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel probao neko preko Argentine HBOMAX da kupi? Košta 3500 godišnje. Pa ako uspe da pravimo familije.

Jel probao neko preko Argentine HBOMAX da kupi? Košta 3500 godišnje. Pa ako uspe da pravimo familije.
Preko najmanje dva operatera u Srbiji ti je džabe: Yettel i SBB.
Budi korisnik jednog (ili oba) operatera, čim potpišeš ugovor dobićeš besplatan pristup za HBO MAX.
Nemoj bez veze bacati pare samo za striming servis.

Preko najmanje dva operatera u Srbiji ti je džabe: Yettel i SBB.
Budi korisnik jednog (ili oba) operatera, čim potpišeš ugovor dobićeš besplatan pristup za HBO MAX.
Nemoj bez veze bacati pare samo za striming servis.

Džabe sigurno nije ali zasigurno ne vredi njakati se preko Argentine i ostalih zemalja.

Nema besplatnog ručka. Viši paketi su skuplji, a u tu veću cenu ulazi i pretplata za HBO max servis, koja nije ništa manja nego redovna pretplata preko HBO max sajta (čak je bila i veća u promotivnom HBO max periodu).

Nema besplatnog ručka. Viši paketi su skuplji, a u tu veću cenu ulazi i pretplata za HBO max servis, koja nije ništa manja nego redovna pretplata preko HBO max sajta (čak je bila i veća u promotivnom HBO max periodu).
HBOMax košta 820 RSD mesečno.
Poenta je da ako imaš recimo SBB i EON Full, i treba ti HBO MAX, više ti se isplati da uzmeš EON Premium pošto ćeš za 180 RSD više dobiti pored HBOMax i Tidal i brži net, i svašta još nešto u video klubu.

Neću da uzmem kod kablovskog operatera jer da bi bio MAX u paketu moram da plaćam televiziju koju ne gledam (račun oko 5000 mesečno što je previše) a pripejd sam korisnik jer neću da se vezujem ugovorom samo za HBO, Tidal i Deezer ne koristim jer je Spotify bolji tako da mi treba samo streaming servisi posebno

Nisam bar 3 meseca pokretao app na android box-u (jer nema tona), vidim sad ima update, uradio na 52.25.0.33, naravno opet nema tona 😡. Jel neko uspeo posle toliko vremena od kad je izasla app da to resi ili i dalje nista?

Neću da uzmem kod kablovskog operatera jer da bi bio MAX u paketu moram da plaćam televiziju koju ne gledam (račun oko 5000 mesečno što je previše) a pripejd sam korisnik jer neću da se vezujem ugovorom samo za HBO, Tidal i Deezer ne koristim jer je Spotify bolji tako da mi treba samo streaming servisi posebno
Ok tvoj izbor.

Za mene je varijanta koju sam opisao jeftinija jer paket usluga objedinjuje nekoliko vrsta usluga i servisa koje bi pojedinačno koštale daleko skuplje.

Ali ako nekome ne treba paket već samo jedna usluga, poštujem njegov izbor.

Dodao sam matorcima HBO max na SBB eon full duo u moj sbb sam dobio kod da aktiviram valjda. Kad odem na sajt da li biram "Sign with provider"?
Edit: ovaj kod uopšte ne treba nego sam išao sam Sign in with provider ali nije htelo zbog vpn valjda i uspeo sam iz trećeg puta.

Poslednja izmena:
Ubaceni ER (svih 15 sezona) i House of Gucci, od sutra stize i Parks and Recreation.

Interesantno je kako se kod Supernove u HBO OD-u i dalje nalaze Mala Sirena i Up, a licenca za Dizni sadrzaj je istekla jos 31. 3. :ROFLMAO:

Screenshot_592.png

Probao sam da gledam HBO Max na PS5 ali ocajna je slika tj. rezolucija, kao da je SD..

Samo da javim da je danas izasao update za HBO Max na PS5 i konacno je omogucen 4K streaming.
Probao sam par filmova i stvarno je mnogo bolje nego ranije.

Dobro su se setili...

To mi je glupo imas nesto u biblioteci za gledanje ali ne planiras sada a ono posle nestane. Ili krenes da gledas i odjedared nestane.

Dosta serijskih naslova iz FX, MGM, Universal i Paramount produkcija im odlaze. Mada ovo sa MGM-om mislim da ima veze zbog toga sto dosta naslova (filmskih da, za serije nisam siguran) distribuira Universal sirom Evrope. Ovo FX sto odlazi sa HBO-a je vec na Disney+, a ovo drugo ce verovatno biti dostupno na SkyShowtime-u.

Taj SkyShowtime to ce biti u okviru SBB Eon usluge ako sam dobro pratio temu ili ce morati dodatno da se placa? Ja sam svakako nasao nacin da skidam sa HBO Max sajta serije sa prevodima na svoj hdd pa cu to i uraditi prvo sa ovim sto su ih najavili da odlaze naravno ne sve nego samo koje me zanimaju. Ide malo sporije skidanje ali ne zurim, pokazuje da koristi full brzinu neta ali mi ne deluje tako.

SkyShowtime ce biti dostupan i preko EON-a verovatno u sklopu jacih paketa za dzabe i pretplatom putem neta (kao HBO Max, Disney+ ili Netflix).

Promo (koji je povucen sa svih mreza) :

odem malopre na HBO i prikaže mi belu stranu sa ovom porukom:
ThrottlingException: Rate exceeded
inače, ovakve stvari ne bi trebalo da se prikazuju korisnicima. umesto toga prikaže se pripremljena strana sa obaveštenjem da je došlo do tehničkih problema i da trenutno nije dostupno

I kod mene na TV radi normalno. I kod mene i na PC i na laptopu je bila greška

ThrottlingException: Rate exceeded

Sad je proradilo, ali sam se izlogovao iz nekih uredjaja, sad mi ne dozvoljava da se ulogujem. Kaže da nisu ispravni podaci.

@KovacTibor hvala na podsećanju za Android aplikacije. radilo i meni na Android-u

kasnije je i meni proradilo u browser-u. web verzija nije bila dostupna zbog ažuriranja na novu verziju. sada se titlovi podešavaju u okviru podešavanja (settings), kao i u Android aplikaciji, a ne direktno kao ranije.

Ja samo znam da je ovaj update u browser-u mi onemogucio skidanje epizoda na racunar sa programom koji sam imao. Sada isti kada pokrenem samo mi pusti da mogu da gledam epizodu a download mi ne dozvoljava. Ali verujem da ce kroz par dana da se pojavi nesto novo.

Amazon je preuzeo MGM pa se može očekivati da MGM naslovi uskoro pređu na Prime Video.
MGM naslovi (u SAD) imaju ekskluzivu na Epix-u i od nedavno na Prime Video, nakon toga idu i na Paramount+. Slican je scenario za UK gde idu na Prime Video, a potom na P+. Kod nas jos uvek idu na HBO Max i Cinestar Premiere, neke starije naslove sam vidjao i na Apollonu.

Jel ima neko problem da neće da mu preuzme neke epizode serije i posle te epizode nikako neće da pusti..prijavljuje da nema interneta. To mi se dešava na ipad-u. Pređem na mi box, pusti normalno tu istu epizodu online ali ako pokušam da smanjim zvuk na daljinski od box-a izbaci mi poruku not supported i to tako stoji po sred ekrana, ne pomaže ni gašenje box-a sve dok sam ne skloni tu poruku. Inače mi na hbo max ne radi smanjivanje zvuka na boxu samo do sad nije izbacivao tu poruku.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno