KovacTibor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.11.2021
- Poena
- 285
Nisam vise insajder , pisao sam vec o tome ... idu redovno zakrpe.
Naravno, kad tad ce se morati preci na 11 pa je mozda bolje skupiti malo strpljenja i poceti sa navikavanjem.
Koliko ljudi ima problem sa win 11, ja eto nemam ni jedan problem.MIsliš na sistemu za održavanje života? O kakvim steroidima govoriš? I koliko nas ima intel 12 cpu? 5%.
Koliko je ljudi imalo problem sa win11?
Koliko je konfiguracija MS blokirao da ne dobiju nadogradnju zbog problema sa hardverom i drajverima?
Koliko ljudi mora da koristi rufus ili sl. programe da bi zaobišao gluposti zvane TPM i secure boot da bi uopšte instalirao win11?
Koliko će MS konfiguracija blokirati u septembru kada izađe 22H2 jer će imati problem sa hardverom, drajverima....?
Priče za malu decu.
Kada W11 flopne, kao Win 8, vratiće se u normalu (kao što je Win 10 uradio).Ko je navikao na W10, vrlo malo je potrebno da se snađe u W11 Ko je navikao na W7, to je skoro isto kao prelazak na W10.
Zašto bi W11 "flopnuo" ??? W12 se uklapa u MS strategiju, Doči če kada istekne rok W10. Za to vreme će i HW da bude drugačiji pa če trebati i nov kernel.Kada W11 flopne, kao Win 8, vratiće se u normalu (kao što je Win 10 uradio).
Ja sam obožavao Win 8, bio je bolji i brzi od Win 7, ali od prvog dana je bilo jasno da nema od toga ništa. Isto kao i sa Win 11. Zna to i Microsoft, zato su najavili Win 12.
Sta to toliko ne valja kod Win 11?Kada W11 flopne, kao Win 8, vratiće se u normalu (kao što je Win 10 uradio).
Ja sam obožavao Win 8, bio je bolji i brzi od Win 7, ali od prvog dana je bilo jasno da nema od toga ništa. Isto kao i sa Win 11. Zna to i Microsoft, zato su najavili Win 12.
MS je uskratio drugima tako sto je uklonio opcije.Nikako ne mogu da razumem ljude koji be da drugima uskrate samo da bi se njima ugodilo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari