Hvala na ulozeno trudu i na objasnjenju, 320€ za celu sezonu je i vise nego prihvatljivo.@Drajver
Gree ima problema sa softverom sa vecinom klima, koliko vidim samo stariji modeli Viola i Amber su ok.
Multisplit nije dobro resenje jer kad stane nemas nista a kad imas pet nezavisnih jedinica svaka radi zasebno.
Ja imam 90m2, kuca, 5cm fasada i tavan stiropor i grejem sa 5 klima, 2X LGC 12, 2X LLCA 09 i jedna VOX 12 IVA5-12JR, sezona bila 320e.
Nece joj biti nista, nemam sliku da ti pokazem sta su meni mjastori uradili pozadi na spoljnoj jedinici. Sirovina koja je postavljala klimu je htela da bude herkules i sama je podizala spoljnu jedinicu i preko metalnih merdevina su to sace iskrivili i to fest je iskrivljeno. Naravno to nisam ni video dok nisu otisli tek kada su otisli sam dosao ja kuci da proverim posao kako su uradili ali tada je vec bilo kasno.Cistio sam spoljasnju jedinicu pajalicom i nisam bio bas nezan. U prilogu slika sta sam napravio, ima tako na par mesta. Jel ne moze nista da joj fali?
Па сад није дупло јача али јача је. КМТА PdesignH=2.5, FTXC35C PdesignH=2.24Kmta jeo oštrija i duplo jača klima od ftxc35b a od ftxc35b ne znam jer je nisam video u radu. Daikin je za male dobro izolovane sobe. Fujitsu je bolji za prostor koji traži više snage, nije za spavaću sobu dok Daokin ke idealan za spavaću.
За функцију хлађења оптималније је поставити климу што вишље али не лепити за плафон. Мислим да мора да се остави бар 20цм (треба да пише у проспекту климе)Savet oko klime, posto nemam blage veze o tome.
Stavila bi se u hodnik / stepeniste, da hladi ujedno i donji deo sprata i gornji deo sprata.фун
Posto je taj hodnik veoma visok, na kojoj visini je staviti? I naravno sta uzeti? Inverter pretpostavljam?
Meni je to saće kako ga zovu tako na unutrasnjoj jedinici midea klima. Tako mi je doslo dal da se pozovem na garanciju? Mozel nesto da steti i mene zanima..Cistio sam spoljasnju jedinicu pajalicom i nisam bio bas nezan. U prilogu slika sta sam napravio, ima tako na par mesta. Jel ne moze nista da joj fali?
To od 6,5 % je golo , kad budu zakacili razne dazbine bice to mnogo vise![]()
Struja poskupljuje u Srbiji od 1. septembra
Agencija za energetiku Republike Srbije odobrila je zahtev Elektroprivrede Srbije da se povećaju cene za garantovano snabdevanjebalkangreenenergynews.com
Znam, ide na to 7,5% akciza pa na sve 20% PDV.To od 6,5 % je golo , kad budu zakacili razne dazbine bice to mnogo vise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari