Udjem posle duzeg vremena na forum i ista prica jos uvek,ili pokloni ili sreca. Nema tu srece ,jednostavno ex ne radi kako treba i tacka. Poslednja 3 poznanika koji su kupili ex svi imaju problem. Ko hoce s22u samo snapdragon i kraj price
Vodeci se tom logikom onda se u drugim temama javljaju vlasnici koji imaju samo reci hvale.R u talkin' to me?
U svakom slučaju bih rekao da ta računica od 80% nije tačna, čak i ako izuzmemo činjenicu da je sasvim logično da će makar više da se javljaju oni koji imaju neki problem dok će oni koji nemaju mahom da ćute i uživaju u svom uređaju uz po koje sporadično javljanje zbog nekih sporednih stvari.
Onda se čude ljudi što se Apple userava od prodaje. Svelo se na to da ako hoćeš Premium onda jabuka, a ako hoćeš android onda moraš da srednju klasu jer nema smisla kockati se sa 1200€ ili kupiš i moliš boga da radi.Ja se ne sećam ni da sam mu rekao bilo šta drugo osim toga da postoji mogućnost da dobije odličan primerak sa kojim će biti super zadovoljan ali i da postoji mogućnost da faličan zbog kog će proklinjati dan kada ga je kupio i IKO to sasvim opravdano nazvao faktorom sreće, imajući u vidu da ima veliki broj i jednih i drugih (i pritom sasvim je nebitno da li je i za koliko malo u ovom momentu tas prevagnuo na ovu ili onu stranu)...
Onda se čude ljudi što se Apple userava od prodaje. Svelo se na to da ako hoćeš Premium onda jabuka, a ako hoćeš android onda moraš da srednju klasu jer nema smisla kockati se sa 1200€ ili kupiš i moliš boga da radi.
Osetno se manje greje!!! Tu nemam zamerki.@Magnus , ima mnogo više onih koji su izuzetno zadovoljni sa S22U nego onih koji nisu. Oni kojim sve radi savršeno ne izjašnjavaju se o tome na forumu, već upravo oni koji imaju neki problem. Naravno, to ne umanjuje da neki primerci S22 serije imaju neki problem, ali to rešava reklamacijom, a ne pričama da S22 serija ne valja i sl, budući da ima ogroman broj korisnika S22 serije kojiam sve radi savršeno kao što se očekuje od premim flahshipa uređaja od 1200 evra. Inače ja sam primetio nešto suprotno u odnosu na tvoje iskustvo, S22U se osetno manje greje nego moj predhodni S20U čak i na ovim 39+ temparaturama.
Kod mene na s21fe Call Recorder - Cube ACR ne radi to jest snima i dobije se snimak u trajanju poziva ali se ne cuje nista na snimku,negde sam procitao da na androidu 12 ne rade aplikacije za snimanje razgovora?Ove su dobre:
Call Recorder - SKVALEX
Download
callrecorder.skvalex.com
![]()
Best Call Recorder App for Android | Cube Call Recorder ACR
Cube ACR app is a smart call recorder for Android. Capture phone calls, record WhatsApp calls, use a Viber call recorder, or apply for Telegram, Skype, Line, WeChat, other VoIP services.cubeacr.app
Kod mene na s21fe Call Recorder - Cube ACR ne radi to jest snima i dobije se snimak u trajanju poziva ali se ne cuje nista na snimku,negde sam procitao da na androidu 12 ne rade aplikacije za snimanje razgovora?
those with rooted phones will have registration problems with these new policies?
![]()
Google will kill call recording apps on Android for good starting May 11
A Google Play policy change will effectively kill third-party call recording apps starting May 11. Here's what's happening.www.androidauthority.com
No. It's just a policy for the Play Store: it won't affect apps installed from other sources, e.g. my app. And that API is not needed for rooted devices anyway.
Just make sure to install the app from my site, not Play Store
Ili kao sto neki benchmark strucnjaci preporucuju - "reklamiraj, to je falican primerak". Ubedjen sam da ce se u promobi-ju svojski potruditi da utvrde na kom tipu mreze mi se restartuje telefon i zasto mi se tokom koriscenja arena cloud aplikacije sam od sebe restartovao. Koristim samsung flegsipe od s8ice u kontinuitetu, ali ovo se nije desavalo ni na jednom. Jedina pohvala stvarno ide za popravljenu optimizaciju baterije, gura skoro 7 sati SOT na S22+ koji koristim, sto je meni sasvim dovoljno.A šta ako se problem dešava jednom u 10 dana? Ako zavisi od toga na kom je tipu mreže (2/3/4/5g)? A možda zavisi i od proizvođača bazne stanice? Možda problem pravi i Carrier Services aplikacija sa Play Store-a, pa je i Google u celoj priči. A možda i ne. Itd.
Je l' sve te slučajeve treba sam korisnik da testira? Da mu to bude drugi posao ili da uzme odmor?
Ja sam ti dao savet kako je jedini siguran nacin da saznas sta je problem. Kao neko ko radi sa softverom, znam da danasnje aplikacije su da ne kazem sta, gleda se samo sto pre da se izbaci nova verzija cesto sa feature-ima koji su cesto ne u beta nego u alpha fazi a reklamiraju se kao potpuno nove a onda korisnici glume testere odnosno QA.A šta ako se problem dešava jednom u 10 dana? Ako zavisi od toga na kom je tipu mreže (2/3/4/5g)? A možda zavisi i od proizvođača bazne stanice? Možda problem pravi i Carrier Services aplikacija sa Play Store-a, pa je i Google u celoj priči. A možda i ne. Itd.
Je l' sve te slučajeve treba sam korisnik da testira? Da mu to bude drugi posao ili da uzme odmor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari