Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Ja sam je imao na S21U i bila je dobra, osim sto se prvi put odlepila pa su morali malo da je skrate da ne ide bas od ivice do marice ekrana. Dobra folija jeste, dobre slojeve ima, ali whitestone je po meni neprevazidjena zastita za ekrane.

Ja sam posle instalacije 9.4.2 dobio veci score, ali kada vidim ona pocetna seckanja na 1k+ telefonu dodje mi da ga olupam kao jaja o medjicu.

Poslednja izmena:
Bas je toliko bitno da li ima 800k ili blizu 1m na antutu?? Kao mala deca ste. Najbitnije je kako tel radi, dzabe mu i 1m ako baguje, a ovi mrtvaci ne mogu da srede ultru ni posle pola godine. Danas probao preko dana ultru i izgleda da je alergican na sunce (secka bas lepo). Posle app boostera kad se ohladio radio je odlicno, ali cim se malo zagreje nije to to, a da se radi svaki dan optimizacija ne valja, a i nije to to. Meni je najzanimljivije da s21 ultra radi bolje nego s22 ultra, kao da je bolje optimizovan softver.

Čovek fino pitao, mi mu kulturno odgovorili, niko ne meri patku sa rezultatima...

Da nije pitao, ne bih to nikad ni instalirao - toliko mi je bitan rezultat.?

Nastade problem oko brojeva...ne vidim da secka Ultra po ovom vremenu iskren da budem.

Kanda ovde još neko ima ''faličan'' primerak, iskreno takav uređaj se odmah vraća i menja ili za novi isti takav, ili se traži povrat novca.
Testovi su nekom interesantni a nekom manje zanimljivi, realno su ozbiljna stvar, kao što sam i napisao meni lično malo znače, može da napiše ko šta hoće, lično ako mi neki model telefona ne odgovara takav uređaj menjam i ne koristim ga, prilično je interesantno pogotovo sa naučne strane koristiti neki uređaj a ne biti zadovoljan istim...
Ponavljam, moj primerak Samsung S22 Ultra 5G za moje lične potrebe radi odlično, nakon poslednjeg ažuriranja software-a primetno bolja baterija...
Napisao sam čini mi se ali da ponovim na +40°C direktno izložen suncu voleo bih lično da se uverim koji to mobilni telefon radi odlično...

Da ali to je i ranije bila boljka Exynos modela. Ovako na prvu sam iznenadjen testom.

Nesto losiji modem izgleda

Vazda je bio lošiji za WiFi i GPS.

Pozdrav ljudi, merkam s22+ jos od kako se pojavio (i od kako ga je Peca ishvalio :D ), medjutim bio mi je stalno nedostizan zbog cene. Sad sam se nakanio da ga ipak uzmem medjutim posto mi se stisnuo novcanik poceo sam da kopam po internetu da budem "siguran" da necu pogresiti. Prilicno sam se iznenadio posto sam poceo da nailazim na dosta lose komentare na racun slika, prijema pa cak i software-a. Mislio sam da je s22 serija bar po ovim pitanjima neprikosnovena, takoreci iphone u android svetu. Sto vise citam to sam nesigurniji da li treba da ga kupim. Ovde sam procitao tek zadnjih desetak strana i vidim samo dosta problema i zaljenja. Da li je s22 serija zaista toliko losa (nepouzdana)? Prventstveno bih ga uzeo zbog kamere od koje ocekujem mnogo, ali mi je svakako jako bitan wifi prijem kao i prijem signala uopste, kao i mogucnost da se javim na poziv (bez blokiranja i slicno). Inace trenutno nemam proslogodisnji flagship model vec prilicno zastareli mi 9t tako da definitivno ocekujem drasticno unapredjenje u svakom pogledu. Ulaziti u ovu igranku ili cekati nekog narednog partnera?

Vidis, to mi nije palo na pamet, hvala na predlogu. Brzinski sam bacio pogled i nisam uspeo da ga nadjem u legalnim izvorima (radnje koje izdaju racun) ali pogledacu svakako jos. :)

Tesko da ces tako i naci. Kontaktiraj Comtrade direktno, mislim da trenutno oni mogu da nabave telefon kakav ti trazis (sa fiskalnim racunom)..

Hvala, poslao upit CT-u. Inace sam sve prethodne telefone kupio ili preko kp ili preko onih "sivih" prodavnica ali jednostavno mi je ovo prevelika suma za takvu egzibiciju (ili mi se bar tako cini trenutno). A S22 plus znaci ipak preskociti?

Imas S21 Ultra po KP, novi sa fiskalnim.

Hvala, poslao upit CT-u. Inace sam sve prethodne telefone kupio ili preko kp ili preko onih "sivih" prodavnica ali jednostavno mi je ovo prevelika suma za takvu egzibiciju (ili mi se bar tako cini trenutno). A S22 plus znaci ipak preskociti?
Ocekuj da i s21u bude skuplji u tim legalnim tokovima, sto bi rekli.

Pozdrav ljudi, merkam s22+ jos od kako se pojavio (i od kako ga je Peca ishvalio :D ), medjutim bio mi je stalno nedostizan zbog cene. Sad sam se nakanio da ga ipak uzmem medjutim posto mi se stisnuo novcanik poceo sam da kopam po internetu da budem "siguran" da necu pogresiti. Prilicno sam se iznenadio posto sam poceo da nailazim na dosta lose komentare na racun slika, prijema pa cak i software-a. Mislio sam da je s22 serija bar po ovim pitanjima neprikosnovena, takoreci iphone u android svetu. Sto vise citam to sam nesigurniji da li treba da ga kupim. Ovde sam procitao tek zadnjih desetak strana i vidim samo dosta problema i zaljenja. Da li je s22 serija zaista toliko losa (nepouzdana)? Prventstveno bih ga uzeo zbog kamere od koje ocekujem mnogo, ali mi je svakako jako bitan wifi prijem kao i prijem signala uopste, kao i mogucnost da se javim na poziv (bez blokiranja i slicno). Inace trenutno nemam proslogodisnji flagship model vec prilicno zastareli mi 9t tako da definitivno ocekujem drasticno unapredjenje u svakom pogledu. Ulaziti u ovu igranku ili cekati nekog narednog partnera?
Ja sam presao sa mi note 10 pro na s22 i jedino mi smeta baterija. Sve ostalo je drasticno unapredjenje. Ti sa s22+ bi bio miran i sa baterijom tako da ces da osetis unapredjenje pogotovu posle ovih silnih update-a. Na pocetku je bilo klimavo. Ali kao sto ti vec rekose ostali, ako je cena slicna, s21ultra je mnogo bolja kupovina od s22+

Nemoj da zaobilaziš S22 seriju. Ako su i postojali neki bugovi to je ispravljeno sa updatima, kod mene S22 Ultra radi savršeno od prvog dana.No, ako nađeš dobru cenu za S21U kupuj to je i dalje jako dobar uređaj.

Pregkedas komentare na netu i dosta videa i stecices utisak sam. Razmisli pre nego pitas u samsung temi na bilo kom forumu. Ili prelistas temu utisak se sam namece

I na kraju i nakon svega sve bi se opet svelo na to koliko bi imao sreće da dobije primerak koji nije na neki način problematičan a kakvih svakako ima (pitanje je samo u kojoj meri).

Sreca se izrazava u % reklamiranih primeraka. O tome ne pricamo jer mobilni telefoni spadaju u urdjaje sa najmanjim brojem reklamacija. Procenat vararira malo od brenda do brenda.

Dovoljno je da baš on dobije problematičan primerak na x isporučenih => nije imao sreće...

Drugim rečima, ovde smo imali različita iskustva korisnika S22 koji variraju od "bukvalno nikakvih problema" do "šta god dotaknem ne radi" tako da je u tom smislu sreća značajan faktor koji će odrediti da li će ga i u kojoj meri boleti glava.

Čoveče o čemu pričamo, pa ovde na 10 ljudi sa telefonom, 8 ima neki problem!?...ne treba biti neki matematičar pa skontati da je veća šansa da će da ima problem neke vrste nego sve cakum pakum.

R u talkin' to me?

U svakom slučaju bih rekao da ta računica od 80% nije tačna, čak i ako izuzmemo činjenicu da je sasvim logično da će makar više da se javljaju oni koji imaju neki problem dok će oni koji nemaju mahom da ćute i uživaju u svom uređaju uz po koje sporadično javljanje zbog nekih sporednih stvari.

Nazad
Vrh Dno