Niko naravno, ali onda se nekako gubi potreba za takvim case-om (moje licno misljenje).Pa ko sprečava da se stavi staklo ili folija i koristi clear view cover.
Ne da nije zgodno, nego je skoro pa nemogućeNije zgodno tako otvaranje i korišćenje jednom rukom.
Šta znam, mislim da je to stvar navike. Od S9 korisitm Samusngove preklopne futrole i nekako mi neobično ako nemam preklopnu futrolu na telefonu. Kod mene nekako refleksno ide otvarnaje te futrole kada treba nešto da obavim na telefonu.Nije zgodno tako otvaranje i korišćenje jednom rukom.
Ali poredis S9 sa preklopnom futrolom i npr S22 Ultru...S9 pored njega je kao igrackica.Šta znam, mislim da je to stvar navike. Od S9 korisitm Samusngove preklopne futrole i nekako mi neobično ako nemam preklopnu futrolu na telefonu. Kod mene nekako refleksno ide otvarnaje te futrole kada treba nešto da obavim na telefonu.
Pa ne samo sa S9, istu vrstu futrole ( Clera view cover ) sam koritio na S20 Ultra koji je takođe dosta veliki i težak telefon, a pre toga na S10+ (LED View cover) tako da mi ne pada teško da korisitim te futorle na velikim telefonim, ali opet napominjem verovatno je to stvar navike.Ali poredis S9 sa preklopnom futrolom i npr S22 Ultru...S9 pored njega je kao igrackica.
Jel neko koristi s22 u bez ikakve zaštite ekrana? Imam foliju ali s pen kao da zapinje malo, koristim clear view fotrolu pa se pitam dal mi je uopšte potrebna folija
868k kod mene, mada imam osećaj da se ni moj primerak nije baš proslavioPokrenem reda radi Antutu, i vidim da je skor smesan u odnosu na ono kada sam uzeo telefon. Jel neko dokon da proba? 715k je izbacio. Nije da su mi brojke bitne, ali ako ovim odrzavaju stabilan rad chip-a, ode telefon momentalno u oglase.
Ja sam u ada mall trznom centru stavio na s22+ mobile outfitters foliju i to onu jacu, fusion. Slabo otiske ostavlja,a nije mrdnula uopste. Jeste jača cena,ali moja preporuka.Moze na pp link. Ja sam stavio na s22+ u nekom malom servisu u Balkanskoj za 1500 hidrogel foliju .. bilo je ok do prvog leta avionom, kad sam pre sletanja primetio da se sa jedne strane uvukla a sa druge dobila mehurice ... posle otisao do servisa da pitam, i kao telefon je bio izlozen temperaturi povisenoj .. sto nije slucaj bio, a pritisku drugom je bio izlozen u avionu i pre verujem da je zbog toga sletela folija .. od tada sam pokusao neku slicnu sa AE da nalepim ali slabo je to bilo .. ako u proMobi lepe krstenu foliju najradije bi to probao, samo sa da uhvatim kad rade.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari