Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

to se da progutati kada on radi super , a sada je utegnut sa svim ovim udate sto su bili
Celebrate Happy Birthday GIF by Sawyer

Lepo kupite Samsungov Clera View cover i tako ekran koliko-toliko održavate čistim jer poklopac od futrole prekriva ekran. Naročito se ekran isprlja prilikom razgovora kada je prislonjen uz uho i obraz, pa onda baš bude musav posle razgovora. Sa Clear view cover futrolom toga nema, pošto je futrola u zaklopljenom stanju kad se telefon koristi za razgovor.

I padne sa tim ako nema zastite i pa pa ekranu. Neka bude musav, ali zasticen adekvatno.

Pa ko sprečava da se stavi staklo ili folija i koristi clear view cover.

Nije zgodno tako otvaranje i korišćenje jednom rukom.

Ne da nije zgodno, nego je skoro pa nemoguće :) Keva polomila ruku pre par nedelja, eno muči se kada treba nešto da uradi na telefonu, mora da ga spusti na sto, pa onda... Jedino javljanje ili odbijanje poziva može jednom rukom :)

Šta znam, mislim da je to stvar navike. Od S9 korisitm Samusngove preklopne futrole i nekako mi neobično ako nemam preklopnu futrolu na telefonu. Kod mene nekako refleksno ide otvarnaje te futrole kada treba nešto da obavim na telefonu.

Šta znam, mislim da je to stvar navike. Od S9 korisitm Samusngove preklopne futrole i nekako mi neobično ako nemam preklopnu futrolu na telefonu. Kod mene nekako refleksno ide otvarnaje te futrole kada treba nešto da obavim na telefonu.
Ali poredis S9 sa preklopnom futrolom i npr S22 Ultru...S9 pored njega je kao igrackica.

Ali poredis S9 sa preklopnom futrolom i npr S22 Ultru...S9 pored njega je kao igrackica.
Pa ne samo sa S9, istu vrstu futrole ( Clera view cover ) sam koritio na S20 Ultra koji je takođe dosta veliki i težak telefon, a pre toga na S10+ (LED View cover) tako da mi ne pada teško da korisitim te futorle na velikim telefonim, ali opet napominjem verovatno je to stvar navike.

nesto radim pogresno izgleda, svaku od ove 4 sa linka sam instalirao i crashuje mi aplikacija cim otvorim...?

Za Snapdragon radi, Exynos u zavisnosti od telefona...

Jel neko koristi s22 u bez ikakve zaštite ekrana? Imam foliju ali s pen kao da zapinje malo, koristim clear view fotrolu pa se pitam dal mi je uopšte potrebna folija

Ne daj Bože da ti ispadne. Bolje neka zapinje olovka, nego da se menja ekran. Ja kršteno staklo ne mogu da nađem kod nas.

Koristim foliju od prvog dana na telefonu, ništa ne ''zapinje'', klizi po ekranu, foliju izabrao nasumično na ali...... tri različite firme, jedna folija se odlepila posle 3 nedelje, telefon nosim u malo većoj torbi - pa je zapela za nešto, odmah zamenio za drugu firmu i sve radi OK, ko mi ne veruje neka se javi na pp, šaljem linkove pa testirajte...

Moze na pp link. Ja sam stavio na s22+ u nekom malom servisu u Balkanskoj za 1500 hidrogel foliju .. bilo je ok do prvog leta avionom, kad sam pre sletanja primetio da se sa jedne strane uvukla a sa druge dobila mehurice ... posle otisao do servisa da pitam, i kao telefon je bio izlozen temperaturi povisenoj .. sto nije slucaj bio, a pritisku drugom je bio izlozen u avionu i pre verujem da je zbog toga sletela folija .. od tada sam pokusao neku slicnu sa AE da nalepim ali slabo je to bilo .. ako u proMobi lepe krstenu foliju najradije bi to probao, samo sa da uhvatim kad rade.

Staklo je staklo, folija ne moze da zastiti od pada nikako.

...zaboravio sam da napišem da mi se to odlepljivanje hidro-gel folije isto desilo posle leta avionom...
Katastrofa na šta je ličio ekran 👽

Ja je nikad nisam nosio i ni na jednom telefonu pa ako sam baš nespretan, baksuz ili neka kombinacija ta dva neka sve ide u...

Pokrenem reda radi Antutu, i vidim da je skor smesan u odnosu na ono kada sam uzeo telefon. Jel neko dokon da proba? 715k je izbacio. Nije da su mi brojke bitne, ali ako ovim odrzavaju stabilan rad chip-a, ode telefon momentalno u oglase.

@vojkan85

Jel si bese skoro uzeo telefon?

Da da.

Pokrenem reda radi Antutu, i vidim da je skor smesan u odnosu na ono kada sam uzeo telefon. Jel neko dokon da proba? 715k je izbacio. Nije da su mi brojke bitne, ali ako ovim odrzavaju stabilan rad chip-a, ode telefon momentalno u oglase.
868k kod mene, mada imam osećaj da se ni moj primerak nije baš proslavio

Nije ni tako loše kod mene...917257
Koga briga za brojeve, nakon poslednjenjeg ažuriranja radi k'o ''zmaj'' 😁

Prilozi

• 20220723_014621.jpg
    20220723_014621.jpg
    87.9 KB · Pregleda: 35
Poslednja izmena:
I kod mene je picio preko 850+ prvi put ako se ne varam. Juce sam se bas smorio, a sada cu da ponovim opet.

Edit:

Poslednja izmena:
Moze na pp link. Ja sam stavio na s22+ u nekom malom servisu u Balkanskoj za 1500 hidrogel foliju .. bilo je ok do prvog leta avionom, kad sam pre sletanja primetio da se sa jedne strane uvukla a sa druge dobila mehurice ... posle otisao do servisa da pitam, i kao telefon je bio izlozen temperaturi povisenoj .. sto nije slucaj bio, a pritisku drugom je bio izlozen u avionu i pre verujem da je zbog toga sletela folija .. od tada sam pokusao neku slicnu sa AE da nalepim ali slabo je to bilo .. ako u proMobi lepe krstenu foliju najradije bi to probao, samo sa da uhvatim kad rade.
Ja sam u ada mall trznom centru stavio na s22+ mobile outfitters foliju i to onu jacu, fusion. Slabo otiske ostavlja,a nije mrdnula uopste. Jeste jača cena,ali moja preporuka.
I ako neko zeli za S22+ prodajem Clear View Cover, jednostavno mi se ne svidja taj tip. Kupio da probam,koristio jedan dan i skinuo. Dajem ispod cene svakako...

Vrh Dno