Skoro sam kupio televizor posle 10 godina nemanja televizora. Ne gledam televizor, i zato ga nemam. Ali sam odlucio da kupim cisto mozda po nekad da pogledam neki film ili seriju na veliki TV, a i kao ukras za dnevni boravak. I jos jedan razlog je kad mi dodje tako neko, nemam TV nemaju sta da gledaju.
Kupio sam Toshibu 50", smart tv. Nije prva klasa, ali je ok.
Zelim da ubacim neke kanale na tv. Ne interesuje me da imam 300 kanala i da placam mesecno itd. Ne gledam TV, ne trebaju mi kanali. Ali bi bilo lepo da na neki nacin ubacim makar one neke osnovne kanale koji su besplatni (nacionalna frekvencija? analogni? ne znam tako nesto).
Bilo bi lepo ako moze besplatno, nekako preko neta preko neke aplikacije. Ali cak i da treba da kupim neki uredjaj za par hiljada je ok, samo da ne placam mesecno.
Kako mogu to da uradim?
Hvala
Kupio sam Toshibu 50", smart tv. Nije prva klasa, ali je ok.
Zelim da ubacim neke kanale na tv. Ne interesuje me da imam 300 kanala i da placam mesecno itd. Ne gledam TV, ne trebaju mi kanali. Ali bi bilo lepo da na neki nacin ubacim makar one neke osnovne kanale koji su besplatni (nacionalna frekvencija? analogni? ne znam tako nesto).
Bilo bi lepo ako moze besplatno, nekako preko neta preko neke aplikacije. Ali cak i da treba da kupim neki uredjaj za par hiljada je ok, samo da ne placam mesecno.
Kako mogu to da uradim?
Hvala