Youtube Vanced sa gugla skini apkKako da pustam youtube a da mi je zakljucan telefon tj da mi je ekran ugasen a ne blanko, na android sistemu?
Ymusic radiNe radi to na Newpipe, takodje Youtube Vanced kaze da vise ne postoji i salje me na Brawe, koji opet ne radi ono sto hocu,
tj pustanje na lockscreeen sa ugasenim ekranom (ne upaljenim sa black pozadinom i neaktivnim touch-om).
Ja se vise vezem za ljude koji gostuju,i pratim njih i emisije u kojima gostuju,nego sto redovno pratim neki podkastzavisi od teme, od formata i od toga koliko cesto taj podcast izlazi.. zavisi od ucesnika podcasta da li su zanimljivi dovoljno da ti drze paznju 😀
U zadnjih par godina se namnozilo raznoraznih strucnjaka za sve zivo to je strasno. Glavni rasadnik istih je balkan info. Tamo je 95% psihijatrijskih slucajeva kojima gostovanje dodje kao zamena za seansu kod psihijatra.
Au ***, kako te ne mrziKod njih je bar sve očigledno. Mene više živciraju ovi "upakovani". Ima onaj najpopularniji koji je "sve počeo sasvim sam, napustio siguran posao i sa novorođenčetom u iznajmljenom stanu otisnuo se u nesigurno polje podkasta" a od početka ima sponzore i dizajnerski sređen studio sa profi kamerama i zvukom, i uz to je stalno promovisan na svakoj emisiji na izvesnoj televiziji koja ima sasvim jasno političko-ideološko usmerenje. Čak je jedna jutarnja emisija na toj televiziji imala dizajn studija koji je bio potpuno isti kao dizajn "studija" u stanu kod ovog najpopularnijeg. Muzički gosti tog najpopularnijeg su iz produkcijske kuće kojoj pripada i gorepomenuta televizija koja je ovoga od početka promovisala. Jasna je političko-ideološka obojenost njegovih gostiju i tema, čak i kada na prvi pogled nisu politički.
Pravda za sve muchachose ovog sveta. Galeb je nacitaniji od 95% stanovnika srbije. Ako se zbog njega uvredio neki cetnik pocetnik to samo znaci da je covek u pravu. Njegov podkast i gosti su jedan od najkvalitetnijih na srpskom trzistu po sadrzaju. Kod njega nece sigurno gostovati oni sto predvidjaju skori propast zapada, zagovornici zavera vatikana i vanzemaljaca i masona, kao i oni sto zagovaraju da je spas srbije u pisanju engleskih reci cirilicom i povratku srba pravoslavlju i povratak okupiranih srpskih teritorija. A takvih podkasta je 99% u srbiji se pricaju takve gluposti i zatupljuju masu. A o televizijama da ne pricam, pogotovo ovih sa nacionalnom frekvencijom.Golub sa hasisom je balkan info za hipstere
Pravda za sve muchachose ovog sveta. Galeb je nacitaniji od 95% stanovnika srbije. Ako se zbog njega uvredio neki cetnik pocetnik to samo znaci da je covek u pravu. Njegov podkast i gosti su jedan od najkvalitetnijih na srpskom trzistu po sadrzaju. Kod njega nece sigurno gostovati oni sto predvidjaju skori propast zapada, zagovornici zavera vatikana i vanzemaljaca i masona, kao i oni sto zagovaraju da je spas srbije u pisanju engleskih reci cirilicom i povratku srba pravoslavlju i povratak okupiranih srpskih teritorija. A takvih podkasta je 99% u srbiji se pricaju takve gluposti i zatupljuju masu. A o televizijama da ne pricam, pogotovo ovih sa nacionalnom frekvencijom.
Pisem jednom rukom na mobilnom dok drugom prebacujem dzakove. Jedva sastavljam tacku a kamoli slova. Ali mogu razumeti da nekom smeta sadrzaj na kablovskoj ili nacionalnoj frekvenciji jer mu je izbor ogranicen. Ali na youtube imas stotine kanala koji pricaju gluposti i ti si se nasao toliko uvredjenim da njih par koji nisu zatupljeni i misle svojom glavom da moras da ih iskomentarises i pozovas na cenzuru.Prvo sam pomislio da pišeš ime naše države malim slovom iz prezira tipičnog za konzumente pomenutih podkasta i spregnute televizije, ali onda sam video da si i ime druge države napisao malim slovom pa je u pitanju izgleda, hm... načitanost manja od 95% stanovnika Srbije.
Pise "Galeb" u postuA koji je taj najpopularniji?
edit: Napisa ti co'eku zivotopis pa me sada zivo zanima ko je taj.
Na balkan infu su svi apsolutno losi domacini epizoda, kazem domacini jer voditelji nisu ni V. Pocevsi od onog mutavog Tese pa na dalje. Oni tamo kazu par uvodnih reci i onda puste gosta da sam prica sta hice tri sata (u jednom je tesa soavao celu emisiju). Ali najgore u svemu je sto nemaju muda da preispitivaju stavove gostiju i da im se suprostave nego dozvole da lupetaju sta hoce. Stvarno su dno dna od podkasta. Daju 5 minuta bukvalno psihijatrijslim slucajevima.Balkan Info right here u ovoj temi, na ovoj strani.
A vi tražite dalje.
Elem, pomenuta ptica Galeb je imala nekoliko zanimljivih epizoda, ali on lično, meni, nije na nivou za voditelja dobrog podkasta, jednostavno nema taj kvalitet. Joe Rogan je tata i mama, koliko god izvikan bio, što se toga tiče - vođenje, kao nehajni razgovor sa gostima, opušteno-dovoljno poznavanje svake teme i -najbitnije- ispravno i logičko razmišljanje, bar u većini slučajeva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari