Na balkan infu su svi apsolutno losi domacini epizoda, kazem domacini jer voditelji nisu ni V. Pocevsi od onog mutavog Tese pa na dalje. Oni tamo kazu par uvodnih reci i onda puste gosta da sam prica sta hice tri sata (u jednom je tesa soavao celu emisiju). Ali najgore u svemu je sto nemaju muda da preispitivaju stavove gostiju i da im se suprostave nego dozvole da lupetaju sta hoce. Stvarno su dno dna od podkasta. Daju 5 minuta bukvalno psihijatrijslim slucajevima.
Tokom pola jula, avgusta i početka septembra, u nedostatku drugih podkasta koji redovno pratim a koji su bili na letnjoj pauzi, odgledao sam par Galebovih podkasta sa gostima čije priče me zanimaju....
Ево га Војко код Галеба смарача
Pa dobro,pretpostavljam da izbor podcasta uveliko zavisi i od raspolozenja. Nekad bas dobro legnu neobavezne i neozbiljne teme,al zanimljive u smislu da nikad ne znas sta ces cuti.Да би се подкаст одгледао или одслушао гост мора да буде велики интелектуалац, у супротном то је бацање времена.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari