Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa možeš da aktiviraš EON na dva TV-a, na prvom EON uređaj, na drugom EON tv aplikacija...
Ako ti treba više od toga ili im platiš, ili povežeš tv na računar (pošto imaš pravo da povežeš još pet uređaja koji nisu TV), mislim da može i da se kastuje EON sa mobilnog a TV, ali nisam probao...
Hvala. Mislio sam pored box-a još dve eon app smart tv. Je l' to može iz MojSbb ili moram da ih zovem?

Box je kod matoraca a ove dve za buraza i mene. Ali ako može cast i to je ok samo ne znam koliko dobro radi cast.

Box je kod matoraca a ove dve za buraza i mene. Ali ako može cast i to je ok samo ne znam koliko dobro radi cast.
Cast moze ali ne znam jer radi na svim kanalima.SK bi trebalo da radi.

Cast je vezan za apk valjda, a ne za kanale?!

"uvalili" su uslugu koja nije trazena i be odgovara. Ugovor na 24 mes je potpisan ove godine u februaru. Raskinuo bi se isti zbog takvog ponasanja i preslo bi se kod drugog provajdera. Uz to dodali su Pink paket koji opet nije trazen. Da li neko zna sta se placa sve (da li bi se platilo i koriscenje Pink paketa), ako bi se kroz koji dan podneo zahtev za raskid ugovora? Hvala

Jel ima neko informaciju do kad SBB ima kupljena tv prava za evroligu u košarci?

Imam dva pitanja imali neko jos problema sa signalom CNN kanala u sbb I koji je razlog da CNN kanal se ovako pikselizuje I kocka da li je CNN oduvek ovakav da ume da koci sliku I hoce li taj problem sa CNN biti resen jer ne znam jer je do sbb problem pa koci CNN Ili je oduvek CNN ovakav I da li nekom dw kanal radi jer pomenuti kanal ne radi hoce li ova dva problema biti reseno ajmo resiti signal CNN kanala jer ovo je dno da kanal koci sliku I dw isto ne radi tv subotica imala ocajnu sliku uzass
Kada ce sbb izbaciti rt news iz ponude jer kanal ne radi mesecima da li je moguce da sbb ne izbacuje rt news iz ponude kada ce 1+1 international dobiti epg na D3 I hoce li novi programi od avgusta I da li ce axn axn spin biti izbaceni konacno kao I katalog od avgusta I mislili sbb da ubaci kino tv I Doku tv I sky showtime dizney plus u video klub Ali ocekujem da CNN resi signal a I da dw proradi I zasto cinestar fantasy m1 mtv live Rtl de nemaju ton na D3 mini ajmo resiti to I da sbb okaci da je kikinda giga grad kao vest sbb bi mogao izbaciti axn kanale I katalog I ubaciti kino tv I Doku I dizney plus I sky showtime u eon video klub a od lokalnih tv kikinda tv pirot tv pi tv banat tv lav u sbb
Kada ce sbb izbaciti rt news iz ponude jer kanal ne radi mesecima da li je moguce da sbb ne izbacuje rt news iz ponude kada ce 1+1 international dobiti epg na D3 I hoce li novi programi od avgusta I da li ce axn axn spin biti izbaceni konacno kao I katalog od avgusta I mislili sbb da ubaci kino tv I Doku tv I sky showtime dizney plus u video klub Ali ocekujem da CNN resi signal a I da dw proradi I zasto cinestar fantasy m1 mtv live Rtl de nemaju ton na D3 mini ajmo resiti to I da sbb okaci da je kikinda giga grad kao vest sbb bi mogao izbaciti axn kanale I katalog I ubaciti kino tv I Doku I dizney plus I sky showtime u eon video klub a od lokalnih tv kikinda tv pirot tv pi tv banat tv lav u sbb I zasto tv Sabac Ima ocajnu sliku u sbb da strafte Strce po ekranu

Poslednja izmena:
I sta je ljudi sa sport klub brljaju samo tako sk 1 odbojka snimak umesto uzivo sk 3 bilijar snimak umesto uzivo sk 4 live umesto snimak sk 5 nije imao logo da li ce ijedan Dan Proci da sport klub nema probleme sa logoima signalom za prenose a o rasporedu da ne pricam sbb I sport klub su komedija ziva

Imam dva pitanja imali neko jos problema sa signalom CNN kanala u sbb I koji je razlog da CNN kanal se ovako pikselizuje I kocka da li je CNN oduvek ovakav da ume da koci sliku I hoce li taj problem sa CNN biti resen jer ne znam jer je do sbb problem pa koci CNN Ili je oduvek CNN ovakav I da li nekom dw kanal radi jer pomenuti kanal ne radi hoce li ova dva problema biti reseno ajmo resiti signal CNN kanala jer ovo je dno da kanal koci sliku I dw isto ne radi tv subotica imala ocajnu sliku uzass
Kada ce sbb izbaciti rt news iz ponude jer kanal ne radi mesecima da li je moguce da sbb ne izbacuje rt news iz ponude kada ce 1+1 international dobiti epg na D3 I hoce li novi programi od avgusta I da li ce axn axn spin biti izbaceni konacno kao I katalog od avgusta I mislili sbb da ubaci kino tv I Doku tv I sky showtime dizney plus u video klub Ali ocekujem da CNN resi signal a I da dw proradi I zasto cinestar fantasy m1 mtv live Rtl de nemaju ton na D3 mini ajmo resiti to I da sbb okaci da je kikinda giga grad kao vest sbb bi mogao izbaciti axn kanale I katalog I ubaciti kino tv I Doku I dizney plus I sky showtime u eon video klub a od lokalnih tv kikinda tv pirot tv pi tv banat tv lav u sbb
Kada ce sbb izbaciti rt news iz ponude jer kanal ne radi mesecima da li je moguce da sbb ne izbacuje rt news iz ponude kada ce 1+1 international dobiti epg na D3 I hoce li novi programi od avgusta I da li ce axn axn spin biti izbaceni konacno kao I katalog od avgusta I mislili sbb da ubaci kino tv I Doku tv I sky showtime dizney plus u video klub Ali ocekujem da CNN resi signal a I da dw proradi I zasto cinestar fantasy m1 mtv live Rtl de nemaju ton na D3 mini ajmo resiti to I da sbb okaci da je kikinda giga grad kao vest sbb bi mogao izbaciti axn kanale I katalog I ubaciti kino tv I Doku I dizney plus I sky showtime u eon video klub a od lokalnih tv kikinda tv pirot tv pi tv banat tv lav u sbb I zasto tv Sabac Ima ocajnu sliku u sbb da strafte Strce po ekranu
To je cini mi se mnogo vise pitanja od 2...nazoves sbb podrsku pa pitas.

ne bi trebalo da samo jedan kanal 'pikselizuje' vec svi koji su u tom transportstream-u odnosno na toj frekvenciji.
razlog je mozda slab signal, sum itd.. treba videti kolika je 'margina', BER... bolje prisrafiti f konektore, malo ocistiti, eventualno zameniti splitere i kablove. ostalo ne mozes sam. dobro bi bilo i proveriti kako se drugi prijemnik ponasa (stb ili tv rf demodulator).

Dali ima neko info dali je istina da SBB sprema neko poskupljenje zna li se kada

Milija kaže neće biti povećanje cena.
SmartSelect_20220715-121119_Chrome.jpg

obicno su oko nove godine povecavali.

EON full duo+hbo premium ili EON premium duo? Koja je razlika osim brzine neta i 300din?

Da li ovaj EON mini paket postoji i u varijanti sa ugovornom obavezom uz neke popuste?

ne vodim tefter, secam se prica sa foruma.
ali da, prezirem ih kao i sve koji ih slepo podrzavaju.
gadi mi se sbb.
Извини друже, али шта тражиш онда на овом подфоруму?
Поштеди себе нервирања и не прати више ову тему. Решен проблем. ;)

na zalost imam kuci sbb, jedina druga opcija za flatrate mi je adsl a centrala nije blizu.

Amo ima neki promoter sbb-a za Kragujevac neka mi se javi na PM.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno