Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Да ли је неко био у Турској са Глобалтелом (потез од Измира до Мармариса), какво је стање тамо са интернетом?

Успут, данас зовем корисника Јетел мреже 063*******, укључи ми се секретарица и каже: Телеком Србија, бесплатно обавештење, бирали сте непостојећи број. 🥴

Što se tiče rominga, evo sinoć se vratih iz Metamorfozisa (između prvog i drugog prsta Halkidikija) - Globaltelov roming internet je radio sasvim zadovoljavajuće. Nije se baš svuda držao 4G signal ali svu svoju komunikaciju sam obavljao preko aplikacije - recimo jaka četvorka za uslugu rominga.

Sa druge strane, aplikacija jako brlja, i sad ću da probam da je deinstaliram i obrišem keš pa ponovo instaliram.

Ono što me redovno iritira kod Globaltela je nestručnost i neupućenost osoblja i da za sve ono što bi trebalo da se podrazumeva čovek mora da kopa golim rukama da bi ostvario. Naime, prebacio sam i suprugu u Globaltel, ona je freepaid a ja već 2-3 godine uzbudljivi prepaid koji se redovno obnavlja. Jutros šaljem smsove njoj i iz mog paketa mi se skidaju smsovi, iako im na sajtu, na stranici za uzbudljivi prepaid lepo piše da su minuti/smsovi bespltni u mreži. Ceo dan vodim prepisku s njima i ubeđuju me da nije tako. Lepo ću da ih prijavim Ratelu i Agenciji za zaštitu potrošača za obmanjivanje korisnika, a sve te iz osoblja koji su učestvovali u prepisci ću da prijavim njihovim nadležnima za nestručnost i neupućenost. Sramota je da o mreži znamo više mi korisnici nego njihovo osoblje. U ovoj zemlji mora konačno da se uvede red, i da se ispoštuju ti moji pišljivi smsovi i minuti u mreži isto kao i nečiji milioni, i da svi odgovaraju za svoje postupke, od majstora i službenika do ministara i premijera. Ali šipak, to će kod nas biti malo morgen.

Molim i korisnika na forumu @Globaltel Support da se zauzme ako može, jer se ovde istakao pouzdanošću i predusretljivošću. Hvala.
Hvala ti što si odvojio vreme da napišeš recenziju o uslugama sa kojima si zadovoljan, kao i o uslugama kod kojih postoji prostor za poboljšanje. Uvek smo otvoreni za sugestije.
Želimo pre svega da napomenemo da su kolege sa kojima si komunicirao zaista dale potpuno tačne informacije. SMS poruke između Globaltel korisnika su uvek bile besplatne isključivo kroz Globaltel aplikaciju.
Međutim, razumemo da je došlo do zabune s obzirom da je na web sajtu stajala pogrešna informacija i zbog toga te molimo da prihvatiš izvinjenje od cele Globaltel ekipe!
Možeš nam se javiti u privatnoj poruci, proslediti broj, a mi ćemo u međuvremenu pripremiti poklon u znak izvinjenja.
Hvala što si odabrao Globaltel.

Game Show Thank You GIF by Kinda Funny

Da li postoji mogucnost da se nekako uplati manje od 500 din? Mozda u trafikama? Koji je minimalan iznos tamo ako moze?
Do sada sam uvek uplacivao preko kartice, a ne koristim broj tako cesto pa bih da uplatim tacan iznos za potreban paket.

Da li postoji mogucnost da se nekako uplati manje od 500 din? Mozda u trafikama? Koji je minimalan iznos tamo ako moze?
Do sada sam uvek uplacivao preko kartice, a ne koristim broj tako cesto pa bih da uplatim tacan iznos za potreban paket.
Da u trafci moze koliko hoces, isto i sa drugog globaltel broja moze po zelji

Zdravo,možeš i sa kartice da uplatiš manje od 500din, izabereš paket koji zelis i u sljedećem koraku staviš sredstvo plaćanja-kartica i resis npr. Minute za 100dindzi 😉

P.S. A slažem se sa tobom,voleo bi i ja da može sa kartice da se uplati kredza kao na trafici,npr. 200din da bude minimum (onda trafiku ne bi ni posecivao) 😎

Prilozi

• 5FF99230-B073-455E-A2F1-E1F485062DEC.jpeg
    5FF99230-B073-455E-A2F1-E1F485062DEC.jpeg
    61 KB · Pregleda: 47
Hvala ti što si odvojio vreme da napišeš recenziju o uslugama sa kojima si zadovoljan, kao i o uslugama kod kojih postoji prostor za poboljšanje. Uvek smo otvoreni za sugestije.
Želimo pre svega da napomenemo da su kolege sa kojima si komunicirao zaista dale potpuno tačne informacije. SMS poruke između Globaltel korisnika su uvek bile besplatne isključivo kroz Globaltel aplikaciju.
Međutim, razumemo da je došlo do zabune s obzirom da je na web sajtu stajala pogrešna informacija i zbog toga te molimo da prihvatiš izvinjenje od cele Globaltel ekipe!
Možeš nam se javiti u privatnoj poruci, proslediti broj, a mi ćemo u međuvremenu pripremiti poklon u znak izvinjenja.
Hvala što si odabrao Globaltel.

Game Show Thank You GIF by Kinda Funny
Hvala na izdvojenom vremenu i izvinjenju.
Najbolji poklon i meni i svim korisnicima će biti da aplikacija radi bez greške, da ne bude više kolapsa mreže po sat-dva, da svima svi sms-ovi stižu, i još štošta što je na forumu navedeno proteklih meseci.

Zdravo,možeš i sa kartice da uplatiš manje od 500din, izabereš paket koji zelis i u sljedećem koraku staviš sredstvo plaćanja-kartica i resis npr. Minute za 100dindzi 😉

P.S. A slažem se sa tobom,voleo bi i ja da može sa kartice da se uplati kredza kao na trafici,npr. 200din da bude minimum (onda trafiku ne bi ni posecivao) 😎
Ovo je mozda cak i najbolja opcija, o kojoj uopste nisam razmisljao. Hvala puno i tebi i svima na odgovorima!

@Globaltel Support - zašto ne sredite sekciju poruka (druga ikonica od 5),
tako da se:

1. Vidi kontakt IME (a ne samo broj telefona!) ili DODELI ime po želji. (opcija koje nema: Preimenuj)
&
2. Vidi avatar koji su ljudi podesili sebi,
a ako ga nema - da dodelim sam po želji avatar svom kontaktu

Možda zvuči kao sitnica, ali zbog nedostatka vizuelnih detalja mi se N puta desilo da poruku pošaljem pogrešnoj osobi.

Niko živ ne pamti tuđe brojeve telefona već IME (a imate "Contacts" permission.) ili avatar.
Ono što je najveća ironija je to da ne prikazujete čak ni avatar ljudi koji su u istoj mreži (i sigurno su podesili svoj avatar, lično sam potvrdio.)

Dajte, sredite "poruke"!
Ako ništa, dajte opciju da reimenujemo, da sami dodelimo fotku, da ne bude sve 'identično' (bez avatara.) i sa tupavim brojem telefona kao jedinim identifikatorom:
edt_20220703_095950.jpg

Pozz.

Zasto kada se aktivira freepaid od 20gb dobija se samo 5000min? Tako pise kada se zove preko globaltel app. Sta se desava?

Политика фер кориштења сигурно нема шта друго.

@kalin62 Da li ste probali najnoviju verziju ali uz Clear Storage? (Meni je to pomoglo oko bug-ova.)
Pogledajte prilog 348913
Ekvivalent bi bila deinstalacija pa ponovna instalacija. (reset / ponovni login preko broja telefona)
Mislis na ovo podatke , ne pomaze deistaliro pa ponovo ma nista ne pomaze , samo stara verzija radi i nepipam nista vise, nudimi u azuriranju ali ne neka hvala

Prilozi

• viber_slika_2022-07-04_17-03-39-219.jpg
    viber_slika_2022-07-04_17-03-39-219.jpg
    47.1 KB · Pregleda: 24
Обновио сам фрипејд, али ми се роминг интернет није додао, само стоји опет 1гб.

@Globaltel Support - zašto ne sredite sekciju poruka (druga ikonica od 5),
tako da se:

1. Vidi kontakt IME (a ne samo broj telefona!) ili DODELI ime po želji. (opcija koje nema: Preimenuj)
&
2. Vidi avatar koji su ljudi podesili sebi,
a ako ga nema - da dodelim sam po želji avatar svom kontaktu

Možda zvuči kao sitnica, ali zbog nedostatka vizuelnih detalja mi se N puta desilo da poruku pošaljem pogrešnoj osobi.

Niko živ ne pamti tuđe brojeve telefona već IME (a imate "Contacts" permission.) ili avatar.
Ono što je najveća ironija je to da ne prikazujete čak ni avatar ljudi koji su u istoj mreži (i sigurno su podesili svoj avatar, lično sam potvrdio.)

Dajte, sredite "poruke"!
Ako ništa, dajte opciju da reimenujemo, da sami dodelimo fotku, da ne bude sve 'identično' (bez avatara.) i sa tupavim brojem telefona kao jedinim identifikatorom:
Pogledajte prilog 348806

Pozz.
Prosledićemo tvoj predlog kolegama svakako :)

Ako imam uplacen paket freepade i za vreme trajanja uplatim roming 7 dana, da li ce mi se anulirati vec uplaceni freepade ?

Samo ćeš slagati pakete jedan pored drugog, ništa se ne poništava

aktivirao sam freepade od 1000 din. na kartici koju sam koristio prosle godine i pise da ima i roming za zonu 1, ali ne pise dokle ... ?

Nazad
Vrh Dno