Sto neko prepametan rece, treba praviti cold wallete
Ja na cex, bar za sada i do sada nemam i nisam imao nikakve primedbe, doduse nisam podizao nista jedno 6 meseci i juce uzmem i podignem nesto sitno sto je stojalo od ranije, oko 400 eur. Sve drzim na trezor, ali rekoh daj da ocistim i to sto je ostalo tamo. Koristim visa karticu, a znam da se dosta njih zalilo da imaju problema sa master karticom.Ljudi radio sam withdrawal sa cexa 2018/19 bez ikakvih problema, doduse uvek sitne iznose 50/100e ali bas cesto. Poslednjih par dana pokusavam i pokusavam i kod poslednjeg koraka kada salju SMS code za potvrdu, dobijem msg da je istekao code a nakon toga i da sam presao dnevni limit za withdrawal. imam zarobljeno 780e trenutno![]()
Citam i ovoj AML verifikaciji za koju me jos nisu cimali i hvata me jeza.
Koristim master karticu, za koju i dalje imam withdrawal opciju, dok su mom drugaru skroz ukinuli 😕 Ne znam da l da otvaram nov racun u nekoj banci zbog vize ili ne. upravo citam kako se koristi ECDU svakom slucaju kupujem ledger nano s pod hitno
Danas mi je Cex ugasio račun iako imam preko 10 000 $ na njemu da li pravno mogu da se ganjam sa njima ili mogu da nas ugase kako im padne napamet
Poslao sam im adresu eth novčanika ali posle toga niti su odgovorili niti poslali coineMozes li postaviti malo vise informacija kako bih mogao da ti pomognem? Ja sam uspeo da povratim sredstva nakon sto sam kontaktirao nadlezne organizacije. ( 2 stranice nazad u ovoj temi )
Video sam tvoj post i zapretio da ću da se obratim nadležnim institucijama odmah su mi ugasili računPoslao sam im adresu eth novčanika ali posle toga niti su odgovorili niti poslali coine
Poslao sam im adresu eth novčanika ali posle toga niti su odgovorili niti poslali coine
Video sam tvoj post i zapretio da ću da se obratim nadležnim institucijama odmah su mi ugasili račun
Ecd je pouzdan, najbolje ti je da posaljes ltc ili bch zbog provizije, novac ti je na racunu za 15-ak minuta.
Kod mene sve radi normalno. A imaš i live chat pa ih pitaj.Toliko je pouzdan da vec nedelju dana ne mogu da pristupim svom novcaniku. Ako imaju problema sa sajtom mogli su neko detaljnije objasnjenje da stave sta je u pitanju i dokle ce sajt biti nedostupan a ne samo recenicu UNDER MAINTENANCE. Nadam se samo da nisu pukli kao neke strane menjacnice jer mnogi ovde tamo imaju svoja sredstva.
Da li ih neko kontaktirao Ecd i raspitao se sta je u pitanju posto ja to ne mogu jer na saju nisu ostavili nikakav kontakt telefon vec sam ovu poruku ?
Pogledajte prilog 351973
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari