Šta je novo?

Usluga pomoći na putu

Instalirao sam VOZZi app. Deluje interesantno. Da li je ovo EU1 paket poskupeo, jer mi izbacuje 4500din? Opet dosta jeftinije od Atlasa koji sam planirao da uplatim..

Poskupeli su svi Vozzi paketi.
Ja sam prošle godine za Srbiju platio 2400 sad je 2990

Uplaticu EU1 svakako. Ne znam samo koliko je sve ovo ozbiljno.. Ali nema veze, nisu neke pare.

Uz nov Hyundai dobio sam 3 godine pomoci na putu kod Atlasa, u prvih 6 meseci kupovine kola cale je uspeo da isprazni akomulator dvaput (stariji covek, moderan auto, etc.) i oba puta se neko ko radi za Atlas pojavio u roku od 15 min. Taj lik koji je dosao mi je rekao da Atlas ima garanciju od 60 min maksimalno cekanja gde god, sta god.

Све је то скупо. Ја већ годинама уплаћујем за два аутомобила пакете код ДДОР Нови Сад. Убедљиво су ценовно најповољнији, а нуде малтене исто што и тако популаран Воззи, али верујем да људи не знају или не обраћају пажњу, пошто се не рекламирају. За 15€ можете имати комплетну помоћ на путу у целој Европи.

Pogledajte prilog 332827
Jesu mozda najpovoljniji. Ja sam pre kupovao od njih, sad verovatno vise necu, odluci cu se za vozzi.
Najbitnija stavka za ovaj tip osiguranja je slepanje.
Ako se dogodi neka nesreca ili veliki kvar, velika vecina nas bi se odlucila za slepanje auta "kuci" i povratak istoj, ili mozda nastavak odmora bez auta a auto da se odselpa kuci.
U svakom slucaju usluga slepa je 300e. Ako auto crkne negde u Grckoj, i recimo da je sad cena slepanja verovatno veca od 1eur po 1km, dovezli bi te negde max do Makedonije. Posle toga bi vervatno morao da das jos 300-400e za slep do recimo BG.
Dok je vozzi i mozda i ovi neki drugi koji nude (ako nude) neogranicenu kilometrazu u tom segmentu mnogo povoljniji.
Ovo ostalo popravke, rentacar, hoteli je manje vise slicno kod vecine.

Poslednja izmena:
Ja sam vise puta uplacivao AMSS, hvala Bogu nikad mi nije trebala pomoc. sad citam temu i verovatno prelazim na VOZZI kao i vecina vas.

Poskupeo Vozzi na 4500...

Poskupeo Vozzi na 4500...
Kad i koliko je bio ranije? Mislim u svakom slucaju sam se odlucio za njih samo da uplatim vozzi evropa 4499.
Sta znaci ono sto poklanjaju dva vozzi 40 paketa jel to dva slepa od 40 km koja mozes nekom da poklonis?

Poslednja izmena:
Kad i koliko je bio ranije? Mislim u svakom slucaju sam se odlucio za njih samo da uplatim vozzi evropa 4499.
Sta znaci ono sto poklanjaju dva vozzi 40 paketa jel to dva slepa od 40 km koja mozes nekom da poklonis?
Bio je 4k..

Fiat pomoc na putu.
Vazi za Fiat vozila do 8 godina starosti. Cena dzabe :) Ja sam platio 20e 2 godine na akciji sa 50% popusta.
Vazi za Srbiju i Evropu.
Slepanje neogranicena km i broj puta ali te voze u ovlasceni Fiat servis. Ostalo je kao i kod svih. Mozda ima nekih povoljnosti vezane za prevoz putnika ali ne secam se tacno.
Isprobao jednom.
Dosao slep iz Beograda i slepao me nekih 6-7km . Od moje garaze do ovlascenog Fiat servisa :)
Ako ne mogu da ti srede auto u roku od 4h imas pravo na zamenski auto.
To mi rekli preko telefona. Ako nece da vam daju zamenski auto samo nas pozovite.
Isprobao i to :)
Posto je servis bio u guzvi rekli su mi da mogu za 2 dana da pogledaju sta je problem na autu. Ja njima ok nema problema rekli su mi da ce ti mi dati zamenski auto dok je moj na popravci :D
Popravili auto u roku od sat vremena
edit:
Gledam ove vozzi pakete. Deluje ok ali me zanima onaj deo oko placanja. Npr servisira ti se auto i ko plati racun? Ti platis pa ti oni refundiraju ili kako to ide? Isto pitanje i za hotel.
:)

Poslednja izmena:
Auuuu, prošle godine sam platio oko 2500 čini mi se, Evropa 1 paket. Sada ga nema u ponudi. 4500 je puno
Baš je puno, zamisli recimo odeš u Grčku na more i ne možeš srediti auto pa platiš onda šlep 500€ do kuće… Sigurno bolje tako nego 40€ godišnje..

Nisam zalazio u tematiku ali koliko vidim taj AMSS ne nudi istu uslugu kao Vozzi, šlep do kuće/željene adrese, ili grešim?

AMSS - Vozilo u kvaru, iz inostranstva, ne šlepaju do kuće/željene adrese u paketu za 2.250,-. Tu uslugu ima skuplji paket, za 6.750,-

Bosch paket nije los za cenu (0), dobija se kad uradis tehnicki i registrujes auto u njihovom servisu i oni budu u raspolozenju da ti daju karticu.
To je kao neki atlas light, sa jednim besplatnim slepanjem do prvog boschovog servisa i svako sledece sa 20% popusta po povoljnijoj km tarifi.

AMSS - Vozilo u kvaru, iz inostranstva, ne šlepaju do kuće/željene adrese u paketu za 2.250,-. Tu uslugu ima skuplji paket, za 6.750,-
Tehničku pogodnost Besplatan šlep vozila u slučaju kvara u inostranstvu do mesta prebivališta kod PREMIUM EVROPA članskog paketa, Član ostvaruje pod uslovom da ukoliko kvar nije moguće popraviti na putu, vozilo se šlepa do najbližeg servisa na teritoriji zemlje gde se kvar dogodio i ukoliko vozilo ne može biti popravljeno u roku od 7 radnih dana, od dana kada je vozilo doveženo u servis, uz obaveznu pisanu potvrdu servisa, dosatvljenu Operativnom centru AMSS, da vozilo ne može biti popravljeno.
Za 7 radnih dana jedino mozda motor i eventualno menjac ne mogu da se poprave, tako da to slepanje do kuce npr iz Grcke zaboravi. Tako da ni taj od 6750 din nema slep do kuce.

Nisam zalazio u tematiku ali koliko vidim taj AMSS ne nudi istu uslugu kao Vozzi, šlep do kuće/željene adrese, ili grešim?
Kod AMSS dobro pročitajte pravilnik ima dosta začkoljica od toga da auto u slučaju kvara mora biti 7 dana kod majstora ako ga ne popravi mora napraviti izjavu da nije u mogućnosti da popravi auto pa tek onda šlepanje za srbiju.
Vozzi jedini bezuslovno šlepa auto za Srbiju ako ostane u kvaru i ako vlasnik/vozač tako želi. Ostali do prvog servisa ili do cene koju navode 50-80-100km zavisi od paketa, tu je razlika.
Recimo Ddor će odšlepati do prvog servisa za tih 15e, a Vozzi do kućne adrese za 30e.
Kod atlasa uz najskuplji paket opet imaš ograničenje do 1000€ a na primer Lefkada Subotica mislim da je više od 1000€ šlepanje.

Poslednja izmena:
Kod AMSS dobro pročitajte pravilnik ima dosta začkoljica od toga da auto u slučaju kvara mora biti 7 dana kod majstora ako ga ne popravi mora napraviti izjavu da nije u mogućnosti da popravi auto pa tek onda šlepanje za srbiju.

Kod atlasa uz najskuplji paket opet imaš ograničenje do 1000€ a na primer Lefkada Subotica mislim da je više od 1000€ šlepanje.
Znači dolazimo do zaključka da je onda Vozzi najbolja opcija.

Ja sam platio vozzi. Nadam se da mi neće trebati. Paket se aktivira 72 sata nakon evidentiranja uplate.

Je l vozzi ima iste uslove i za motocikle ili svi ovi paketi vaze samo za automobile?

Ranije je postojao MOTO dodatak za motocikle, ne znam da li je to i dalje aktuelno?

EDIT:
Evo našao sam u FAQ šta piše:
Da li VOZZi paketi pomoći na putu pokrivaju i motocikle?
Da, pokrivamo usluge pomoći na putu i za motocikle. Unesite svog dvotočkaša u VOZZi aplikaciji i uz svoj VOZZi paket možete zatražiti pomoć na putu u Srbiji i Evropi i za motocikl.

Hvala za informaciju!
Ja sam kao prelistao sajt i jedino što sam našao je da se možda više čeka jer nemaju sve službe opremu za šlep motora, šta god ta oprema bila.

Šta kažete za pakete AMC (Auto Moto Club) vs Vozzi?

Ranije je postojao MOTO dodatak za motocikle, ne znam da li je to i dalje aktuelno?

EDIT:
Evo našao sam u FAQ šta piše:
Da li VOZZi paketi pomoći na putu pokrivaju i motocikle?
Da, pokrivamo usluge pomoći na putu i za motocikle. Unesite svog dvotočkaša u VOZZi aplikaciji i uz svoj VOZZi paket možete zatražiti pomoć na putu u Srbiji i Evropi i za motocikl.
Aktuelno ja sam danas uplatio i aktivirao,tj cekam 3 dan za aktivaciju ali nudi mi opciju za 0 din da dodam motor koji nemam. :)

...i koliko sam ja shvatio tek ako za 7 dana u najbližem servisu ne može da se otkloni kvar, a skeptik sam da je u najbližem servisu negde u Grčkoj opet čerupanje...

...ne znam samo da li se kod atlasa tih 1000€ (neka bude da je 1€=1km) računa kao 1000km ili kao u ams na primer dokle te šlepa+povratak odakle je počeo da te šlepa pa praktično ispadne 500km...
Mislim da sam AMS izbacio iz konkurencije, čitajući pravilnik, nisam imao iskustva, mislim da su najnepovoljniji.... ostaje mi dilema između Atlasa i VOZZi mislim da su korektnije ponude.....

Poslednja izmena:
Stiglo mi danas na Vajber :)

Grupa "Grčka info" je na FB...

atlas.jpg

Ne mogu da verujem da ljudi govore Vozzi... Oni imaju milion nekih uslova ugovora ono ne mogu najbolji pravnici pročitati. Stigao sam do dela gde kažu da su oni samo posrednici i ograđuju se od svega šta rade šlep službe i da li će doći na teren uraditi uslugu... Nešto tipa kao Car GO ti pošalješ lokaciju pa neko dođe dođe ako ne ******...

Ja sam na preporuku komšije uzeo Atlas, njega su za vreme poplava pre 3 godine šlepali iz Grčke bez doplate. Uslovi korektni, imaju bezuslovan povratak vozila iz Evrope.
Posle toga vidim da se nisam pokajao jer vidim da ih svi preporučuju Sat Emisija Alvirović, Petrol Heads, Auto Analiza sa jutuba...

I da call centar im je dosadan :ROFLMAO: Završite sve preko sajta neće vas niko zvati https://atlas-servis.com/

Nazad
Vrh Dno