Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 815
Aliexpress.
Potvrdjujem za Octagon8008..imam ga skoro mesec dana...combo verzija...ali još jurcam po Enigmi i podešavanjima ali sve radi kao metakPo meni Octagon SF8008. Ili jos jeftiniji HiTube 4K UHD Combo plus. Ali na njemu mi se ne svidja daljinski. Takodje Octagon ima mnogo bolji community support.
evo sa mog foruma prvih par utisaka c/p
Risiver je veličine DM900, u milimetar, dobra osobina je da ima i LNB Loop. Dolazi sa wifi usb adapterom i antenom i jednim daljincem
Forever server traj e15 meseci, jedan IPTV servis godinu dana, drugi dve godine
Na astri1 radi sve, na hb poljaci, na 16e svi albanci, česi, slovaci, deo maxa, sportski deo totala
Radi komplet Sky UK, grci na 9e, power vu kanali svi
I sve što radi na klasičnom šeringu
Kratak video kako to izgleda (bez prebacivanja kanala zbog copyrighta)
To onaj kockasti sa potencijometrom?У Лидлу 600 динара апарат за тражење сателита. Па ко нема, а треба му, да зна.
Iskreno pre 20ak godina dok sam segrtovao kao instaler sat antena koristio sam upravo ovo sokocalo i radilo je fenomenalno za malo para. Okrenes na Jug antenu, podesis na drzacu nagib, nakacis ovo cudo i gledas iglicu. Ako lepo poskoci onda vices majstoru da ga testira, jer je imao pass through. A onda fino podesavanje. Ma milina, ja na krovu a on u fotelji klikce daljinski. 😁У Лидлу 600 динара апарат за тражење сателита. Па ко нема, а треба му, да зна.
'Si ga testirao?Ko ima enigmu i mogucnost povezivanja android telefona na nju ima odlican program od kolege Munja (poznat sa nekih drugih foruma, posto smo dobri malo da ga izreklamiram) pod nazivom Enigma Signal Meter, sasvim upotrebljiva stvar za stelovanje antene, nije za ozbiljnije stvari ali za fiksni sistem ne treba nista bolje, naravski besplatan app.
![]()
Enigma Signal Meter-Sat Finder - Apps on Google Play
Align your satellite dish to perfection, ZAP, take screenshots and watch streamsplay.google.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari