Tamo je jako los signal od magistrale gde je zeleznica pa na dole ka plazi. Imaju baznu stanicu na gornjem selu setalista blizu autoputa. Probaj ako imas android telefon, da zakljucas tel na samo 4G signal, da ti ne spada na EDGEMa jos sam tu , u Leptokariji , nista me ne pitaj , jos malo i telefon ce da leti u vodu .
Jel si ti tamo letovao ili išao da downloaduješ internetProbaj sa drugim telefon ako možeš ili proveri APN.
Prošle god. 7 dana Sitonija i 8 dana Pilion, bez problema. Potrošio oko 70GB, isto akcija 30 dana 100GB.
Upoređivao sa drugim operaterima (drugi sim) Cosmote je jedini radio na mestima gde je bilo signala.
Prosto mi je neshvatljivo da se toliko promenila mreža.
Ovo?Meni je za Grčku super radio giffgaff...ko želi mogu mu poslati giffgaff sim kartice besplatno neka mi na p.m samo javi tačnu adresu...![]()
Hvata i 5G?! Tj povezuje se na toj whatsup prepaid kartici?Problem resen , na kraju su nam zamenjene kartice , problem su bile kartice , za neverovati s obzirom da su kupljene dve nove kartice , radi sad 4g , cak i 5 g mreza na oba telefona , s obzirom da je ovde vreme uzasno , taman ce posluziti za netflix , internet , itd itd
Tako je . Doduse ne svuda , sto je donekle i ocekivano , ali daHvata i 5G?! Tj povezuje se na toj whatsup prepaid kartici?
Zanimljivo. Izgleda da cu i ja morati da uzmem 😂Tako je . Doduse ne svuda , sto je donekle i ocekivano , ali da
Meni Airalo “razbija”. Koristio sam ga u Tutskoj a sada trenutno i u Grckoj.
1GB (7 dana) - $5
3GB (30 dana) - $9
S’ tim sto se iznos prakticno moze uvek umamjiti za $3 sa refferal kodom. Za prvo koriscenje za umanjenje racuna mozete iskoristiti moj kod GOMIL1007.
Za svaku uplatu/koriscenje generise se novi kod koji moze iskoristiti i posiljalac i primalac.
Prednosti su sto se ne mora fizicki kupovati sim kartica u prodavnica, sve se jednostavno istalira u dva poteza i to prakticno sve pripremi pred put, kao i to sto se moze birati bolje pokrivena mreza u zavisnosti od lokacije, za Grcku Cosmote i Wind konkretno.
Mana je naravno da se moze koristiti samo na telefonima koji imaju esim.
Ja idem 30.07. tako da se prijavljujem da je preuzmem od nekoga i naravno prosledim dalje 10.08. kada se vratimDa li ima neko da je kupio Cosmote karticu ili planira da je kupi? Mozemo da se razmenjujemo da ne kupujemo svi, ja idem 2.07. pa ako se neko vrati do tada da pozajmi pa posle 12.07. ja bih prosledio dalje, bice i nesto neta posto paket vazi 30 dana a ja sam tamo samo 10 dana.
Zavisi, koliko ostaješ i šta ti treba.Kako se organizovati za boravak u Bugarskoj i korišćenje interneta tih dana ? Kupiti karticu lokalnog operatora (kog) ili ?
Hvala raspoloženima za odgovor i upute 🤗
Srdačan pozdrav .
U Globaltelu za 800 din dobijaš 3GB tako da nije baš neki savet koristiti Yettel...Zavisi, koliko ostaješ i šta ti treba.
Ovde imaš sve pa pogledaj:
![]()
Bulgaria
Bulgaria has three major physical network providers in 2G, 3G, 4G/LTE and 5G: A1 Bulgaria formerly known as Mtel (Мтел), owned by Telekom Austria Yettel.: formerly known as Telenor, owned by Czech PPF Group Vivacom (Виваком): taken over by United Group (https://united.group) in 2020 This is...prepaid-data-sim-card.fandom.com
Za kraće boravke ja kod yettela uplatim 1GB za 799din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari