D
To je flajer za nove pakete 1Gbps, to su vec spremili a sad prvo da prodaju po istoj ceni isti paket ali od 500Mbps. Sad mi je jasno zasto jos paketi koji treba da idu na brzinu priblizno 1Gbps nisu ubrzanii, ubrzanje su dobili oni koji su na slabijim paketima nebili se navukli da uzmu nesto jace.Ваљда 12....
Iskreno ja sam mislio da je aplikacija za tv. Medjutim probao, vidim ne radi mi. Posto sam na starom gold paketu.Jel moze neko da mi objasni, sta tacno znaci ovo: "EON aplikacija je od sada dostupna svima" ???
Hvala! Uvek moze da se radi screen mirror.Iskreno ja sam mislio da je aplikacija za tv. Medjutim probao, vidim ne radi mi. Posto sam na starom gold paketu.
Svratim u poslovnicu oni mi kazu ne, to nije aplikacija za tv. To se misli na eon aplikaciju za telefon.![]()
ako mene pitas ja sam sad otisao a vec sam bio na ovom linku https://sbb.rs/eon-paketi/?nopaper=1Јеси ти читао линк за оптичке пакете?
Moraju, Telekom ih je poprilicno pritisao sa svojom ponudom. U Pozarevcu masovno prelaze na Telekom.8 meseci po 1 dinar za nove korisnike, nisam znao da i SBB ima taj fazon.
.pre dva dana su mi ponudili premium paket (sve sem zadruge kanala) 20 meseci po ceni starog paketa 4000, poslednja 4 meseca po punoj ceni 5000. Prihvatio sam.Za korisnike koji su kod njih 20god i dalje ništa ? Ponovo mora da se juri ortak i da se otvori novi ugovor na njega.. evo već godinama mi je nejasna njihova politika
PROMOTIVNA BRZINA TRIO EON 3, ne može da se deaktivira.Sta ti pise na portalu, da li imas PROMOTIVNA BRZINA TRIO EON 3Promo i nemoze da se deaktivira
Da, može. Tako i radim nekad kada mi treba.Hvala! Uvek moze da se radi screen mirror.
Jel moze na vise telefona ili samo na jednom sa jednim nalogom (ako si probao) ?
Telekom je od 01.06. promenio akciju i više nije dostupna akcija 12 meseci po 1 dinar.Moraju, Telekom ih je poprilicno pritisao sa svojom ponudom. U Pozarevcu masovno prelaze na Telekom.
Nisam znao, ali opet se starim korisnicima sbb-a isplati preci na telekom i obratno.Telekom je od 01.06. promenio akciju i više nije dostupna akcija 12 meseci po 1 dinar.
Aktuelna akcija je 12 meseci 50% popusta.
Sta ta usluga uopste znaci-radi, meni nije jasno. Na kraju nista mi nije jasno jer po onom kako je isla prepiska identicni paketi ti imas uvecanje brzine ja nema. Ako nije tajna da li si ti u Sremskoj Mitrovici jer u prepisci sa nekim ljudima saznao sam da je tamo vrseno testiranje i ispada da je tamo samo i kljuceno povecanje brzine za korisnike koji imaju konekciju 600/50.PROMOTIVNA BRZINA TRIO EON 3, ne može da se deaktivira.
Ispada da treba stalno biti nvi korisnik, kad prodje ugovorna obaveza predjes kod drugog provajdera, pa onda kad kod njega prodje2 godine ugovorne obaveze predjes kod treceg ili se vratis kod prvog i opet si po meni kod prvog novi korisnikNisam znao, ali opet se starim korisnicima sbb-a isplati preci na telekom i obratno.
На претходној страни ти дадох линк за муку око макс брзине на сбб оптици.ako mene pitas ja sam sad otisao a vec sam bio na ovom linku https://sbb.rs/eon-paketi/?nopaper=1
Akcija za nove korisnike - 15 meseci upola cene
Internet brzine
do 600 Mbps u GIGA gradovima >
ovo 600 juce bilo 500
Nazalost doslo takvo vreme, gde se stari korisnik ne postuje, samo je profit bitan. Doziveo sam kao i mnogi clanovi ovde da prilikom vracanja opreme u poslovnici Sbb-a sluzbenik se pravda kako je mogao da mi da 6 meseci po 1 din, nasta sam odgovorio da sam prethodno 3 puta u proteklih 2 meseca pricao sa njegovim kolegama iz call centra da mi daju neki popust i da to nije bilo moguce sem prelaska na visi paket.Sta ta usluga uopste znaci-radi, meni nije jasno. Na kraju nista mi nije jasno jer po onom kako je isla prepiska identicni paketi ti imas uvecanje brzine ja nema. Ako nije tajna da li si ti u Sremskoj Mitrovici jer u prepisci sa nekim ljudima saznao sam da je tamo vrseno testiranje i ispada da je tamo samo i kljuceno povecanje brzine za korisnike koji imaju konekciju 600/50.
Ispada da treba stalno biti nvi korisnik, kad prodje ugovorna obaveza predjes kod drugog provajdera, pa onda kad kod njega prodje2 godine ugovorne obaveze predjes kod treceg ili se vratis kod prvog i opet si po meni kod prvog novi korisnik
Hvala ti na linku ali ja sam ga procitao i pre nego sto si postavio link. Sto se tice teksta koji si postovao posle tog linka da je greskom nesto uradjeno i da je sad ok, meni nije ok i dalje, receno mi je iz supporta ono sto sam i napisao ali to znaci da aktivacija tog povecanja moze da da se ceka i ceka. Nije mi vise stalo, hteo sam da vidim koliko je to brzo, sad posle tolikog smaranja, pisanja po forumu, pisanja na email info, supportu, zvanja telefonom pocinjem da se pitam sta mi to sve treba.На претходној страни ти дадох линк за муку око макс брзине на сбб оптици.
Ništa ovo nije posebno vau...ako mene pitas ja sam sad otisao a vec sam bio na ovom linku https://sbb.rs/eon-paketi/?nopaper=1
Akcija za nove korisnike - 15 meseci upola cene
Internet brzine
do 600 Mbps u GIGA gradovima >
ovo 600 juce bilo 500
U Beogradu sam. Prešao sam sa eon premium kabla na optiku.Sta ta usluga uopste znaci-radi, meni nije jasno. Na kraju nista mi nije jasno jer po onom kako je isla prepiska identicni paketi ti imas uvecanje brzine ja nema. Ako nije tajna da li si ti u Sremskoj Mitrovici jer u prepisci sa nekim ljudima saznao sam da je tamo vrseno testiranje i ispada da je tamo samo i kljuceno povecanje brzine za korisnike koji imaju konekciju 600/50.
Ispada da treba stalno biti nvi korisnik, kad prodje ugovorna obaveza predjes kod drugog provajdera, pa onda kad kod njega prodje2 godine ugovorne obaveze predjes kod treceg ili se vratis kod prvog i opet si po meni kod prvog novi korisnik
Vracas opremu pa uzimas novu, kablovi po stanu ti ostajuZna li neko kako funkcionise prekid postojeceg ugovora i potpisivanje novog na drugo ime/osobu? Je l' samo nastavljam da koristim postojeci ruter i ostalu opremu ili vracam pa uzimam novu?
Da odgovrim sam sebi, radi se o optickoj mrezi (tako mi rekose majstori koji su montirali neke kutije...)...Znali neko za sta je ovaj kabl?
Ono sta znam je da ga je nedavno sbb kacio po banderama, takodje cini mi se da je malo deblji od njihovog postojeceg kabla.
Pogledajte prilog 342166
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari