Šta je novo?

Motorola EDGE 20/PRO/LITE

Imam problem, ne mogu nikako podesiti dual aplikaciju (dual space) na tel.Neće da mi vrati kod.Imali kakva pomoć.Hvala

Baterija i A12:

Prilozi

• Screenshot_20220511-204712.png
    Screenshot_20220511-204712.png
    80.5 KB · Pregleda: 70
Ja danas dobio A12, ne vidim neka poboljšanja, možda malo kamera mada još nisam nešto specijalno testirao

Je l se igrao neko sa gcam-ovima i nasao neku krstenu gcam da ima sve kako treba?
Juce sam snimao video u 1080p sa 60 fps u parku i snimak je blagi ocaj ( vreovatno zbog drveća), nocne snimke na stock kameri necu ni da komentarisem.

Probaj 4K sa 60 fps

Gde se "kriju" sms poruke sa sistemskim setovanjem za internet, Samsung ima kategoriju sistemske poruke, a ovde

hvala

Neko je ovde svojevremeno kukao na kameru i zum mogućnosti... i poredio ga sa onim hibridnim Samsung telefon/foto aparatom.

E pa pojavilo se slično rešenje, XPERIA 1 IV koji ima kontinualni zum 3.5-5.2x, pa ako je ljubitelj fotgrafije...

Posle par dana korišćenja A12 mogu samo da kažem da telefon radi odlično.

Jbm li ga. Nov je interfejs kamere. Možda malo telefoto daje bolje fotografije... Ni sam nisam siguran.

Moto Camera Tuner 4 update ?
Kod mene nema nicega,a bio je apdejt pre oko 2 nedelje.

Ne, ne Moto Camera 3. Nisu svi dobili očigledno. Ili su povukli zbog nečega u međuvremenu.

Meni se uopste ne svidja interfejs kamere, taman sam naviko na onu prostiju varijantu, a sad kao da koristim Xiaomi ponovo...

Mene sramota da pitam..ali kako da namestim da mi snima 8k video...ne mogu da se snadjem.

Prevuci ka dole od horizontalne linije u gornjem delu ekrana. Pre toga uđi u video.

Verovatno da, stay tuned. 😎

Evo dobih i ja update kamere. Ima poboljšanja. Low light nije kao gcam i dalje ali je bolje. Videćemo na dnevnom svetlu.

Stigao još jedan mali apdejt kamere...

Stigla majska zakrpa na edge 20.

Pa bezbednosna zakrpa je u pitanju. Nije ni za očekivati da bude neki veliki fajl.

Predjem sa mi9t jer kako dodje neki update zezne mi bateriju..natpocetku budem odusevljen sa edge 20 pro i baterijom od 2 dana i evo nakon update-a na a12 baterija od 10-22h na 18%...sta im rade i da li je namerno ne znam ali zaista frustrira

Meni i dalje traje 2 dana...
Ono što mene trenutno muči je Yettel koji je bitno pogoršao uslugu i oba telefona u kući na ovoj mreži imaju ozbiljne probleme u varijaciji jačine signala.

Nazad
Vrh Dno