Šta je novo?

iPhone 13

viber baguje svima i na ios i na android i na windows :D

nije ni meni do zadnjih par verzija app

I kod mene viber ok.

Krbulja od Vibera. Ne zna se sta je gore na njemu kad slikas pa rotacija ne radi ili sto ne stizu notifikacije itd…

A ne mozes se resiti bede kad ga svi koriste. Cak i oni koji imaju samo jednu aplikacuju te vrste, to je Viber.

Da li se još nekome guli prekidač za silent mod, meni je jos na telefonu i malo deblja maskica pa je prekidač bas zaštićen.
Nemoguće mi da se od nokta ogulilo.
Obična 13 je u pitanju.

Prilozi

• 8C4B65F2-48BE-4D32-9FA9-228FE63D4278.jpeg
    8C4B65F2-48BE-4D32-9FA9-228FE63D4278.jpeg
    21.9 KB · Pregleda: 99
Tako je,tesko je ljude prebaciti na Telegram jer su navikli na Viber.

Ljudi, posto se lomim izmecju IP13MP i S22U imam par pitanja. Interesujeme kako bih mogao da prebacim svoje podatke na Jabuku, koliko je komplikovano? Da li radi npr backup WhatsAppa sa Androida na iOS? Kompletan cat i sl?
Drugo pitanje je kako se komunicira sa racunarom tj da li je jednostavno kao na Samsungu sto se tice prebacivanje podataka slika i muzike ili treba iTunes i sl?
Trece da li ima nacin za USB OTG na Jabuci kao na Androidu posto to koristim junacki.. Pitam ovo sve iz razloga zato sto nikad nisam koristo Jabuku, a hteo sam da predjem na S22U medjutim telefon ima nekakve probleme sa restartom u toku razloga i dovodi se u pitanje da li je to tehnicki ili softverski problem. Ove gluposti iz vrtica su nedopustive, samim tim Jabuka ima po prvi put sancu kod mene, nego bih opet da bude siguran pre nego sto napravim bilo koji potez. :)

Dosta dugo sam koristio 6, jos od 2015, posto nemam obicaj da menjam telefone kao carape. Resih da zamenim bateriju jer mi realno nije izdrzavala gym session sa youtube-om i muzikom. Drug posavetuje da ubaci kinesku bateriju od 10 evra. Reko ajd ok. Zamenio je i sve je bilo dobro prvog dana. Sutradan, cim sam izasao iz stana, telefon se restartovao. Pomislio sam da je zbog vrucine. Posle toga se telefon resetovao jos oko 7-8 puta, nevezano zbog temperature jer je u teretani radila klima sasvim dobro. Toliko o kineskoj bateriji od 10 evra. Pre jedno 2 godine sam zamenio bateriju u ovlascenom servisu na promociji za 30 evra, a inace je 100. Zbog toga resih da uzmem iPhone Mini black 256GB jer su samo taj imali u radnji. Stavio providan case koji mi se bas i ne svidja, al kao privremeno resenje je ok. Takodje neko zastitno staklo su mi nalepili extra.
Ono sto nisam ocekivao je koliko je transfer podataka sa 6s na 13 mizerno iskustvo. Vratili smo staru bateriju u 6s i telefon je bio ok. Kada smo zapoceli transfer preko bluetootha, 13 je prvo trazio da se updejtuje, medjutim kod svakog updejta nije bilo progresa. Nekako sam dosao do transfera podataka preko bluetootha i posle 2 sata sam izgubio strpljenje i prekinuo proces jer progress bar nije micao uopste.
Onda sam uzeo i updejtovao 13 na poslednju verziju iOs. Nakon toga reset i clean i onda sam odradio prebacivanje putem iCloud Backup-a. Nisam ocekivao ovoliko gubljenje vremena i peripetija oko jednostavnog prebacivanja podataka. Moze ovo mnogo bolje.

kakav bluetooth transfer u 2022. :) napravis backup starog, vratis backup na novi i gotovo

Ljudi, posto se lomim izmecju IP13MP i S22U imam par pitanja. Interesujeme kako bih mogao da prebacim svoje podatke na Jabuku, koliko je komplikovano? Da li radi npr backup WhatsAppa sa Androida na iOS? Kompletan cat i sl?
Drugo pitanje je kako se komunicira sa racunarom tj da li je jednostavno kao na Samsungu sto se tice prebacivanje podataka slika i muzike ili treba iTunes i sl?
Trece da li ima nacin za USB OTG na Jabuci kao na Androidu posto to koristim junacki.. Pitam ovo sve iz razloga zato sto nikad nisam koristo Jabuku, a hteo sam da predjem na S22U medjutim telefon ima nekakve probleme sa restartom u toku razloga i dovodi se u pitanje da li je to tehnicki ili softverski problem. Ove gluposti iz vrtica su nedopustive, samim tim Jabuka ima po prvi put sancu kod mene, nego bih opet da bude siguran pre nego sto napravim bilo koji potez. :)

Još uvek nije moguć transfer WhatsApp sa Androida na iPhone. Najavljuju već duže vreme, nikako da omoguće.

Dosta dugo sam koristio 6, jos od 2015, posto nemam obicaj da menjam telefone kao carape. Resih da zamenim bateriju jer mi realno nije izdrzavala gym session sa youtube-om i muzikom. Drug posavetuje da ubaci kinesku bateriju od 10 evra. Reko ajd ok. Zamenio je i sve je bilo dobro prvog dana. Sutradan, cim sam izasao iz stana, telefon se restartovao. Pomislio sam da je zbog vrucine. Posle toga se telefon resetovao jos oko 7-8 puta, nevezano zbog temperature jer je u teretani radila klima sasvim dobro. Toliko o kineskoj bateriji od 10 evra. Pre jedno 2 godine sam zamenio bateriju u ovlascenom servisu na promociji za 30 evra, a inace je 100. Zbog toga resih da uzmem iPhone Mini black 256GB jer su samo taj imali u radnji. Stavio providan case koji mi se bas i ne svidja, al kao privremeno resenje je ok. Takodje neko zastitno staklo su mi nalepili extra.
Ono sto nisam ocekivao je koliko je transfer podataka sa 6s na 13 mizerno iskustvo. Vratili smo staru bateriju u 6s i telefon je bio ok. Kada smo zapoceli transfer preko bluetootha, 13 je prvo trazio da se updejtuje, medjutim kod svakog updejta nije bilo progresa. Nekako sam dosao do transfera podataka preko bluetootha i posle 2 sata sam izgubio strpljenje i prekinuo proces jer progress bar nije micao uopste.
Onda sam uzeo i updejtovao 13 na poslednju verziju iOs. Nakon toga reset i clean i onda sam odradio prebacivanje putem iCloud Backup-a. Nisam ocekivao ovoliko gubljenje vremena i peripetija oko jednostavnog prebacivanja podataka. Moze ovo mnogo bolje.

Najbrže je i dalje preko iTunes, pa onda iCloud Backup, pa tek onda wireless transfer.

Ne znam, ja sam samo pratio uputsva kada sam kupi novi telefon. Priblizis oba uredjaja i ulogujes se na icloud, on automatski prenese podesavanja, wallpapere, melodije, kontakte itd, pa onda polako skida aplikacije. S obzirom da su mi slike na cloudu i da nemam previse aplikacija, taj proces traje oko 1h recimo

Da bi prebacio podatke preko wifi. Prvo se iphone mora azurirati na zadnju verziju.

Nikad ni jedan problem od kako koristim Telegram.

Evo block lista kod mene. Ovaj prvi na listi je najnoviji. Dobio ssm poruku od njega da mi curi voda iz bojlera i da hoće savet da li da on to sredi ili da ja kao vlasnik stana to preuzmem na sebe. Koja je poenta takvih poruka, stvarno ne znam.
CD6D4460-6E0B-4962-BD3F-C27C850C72D7.png

Pozdrav,

Stigao mi je telefonnnn :)

Moze li molim vas pomoc oko pravljenja naloga, ima li neki ok na YT da se pogleda. Hvala Punooooo

Napravljen nalog , bio problem u adresi pa. nije hteo da prihvati . Nisam znala gde grešim .sad je sve ok
Pozdrav

^ kod svih je tako, ios ili android mnogi se žale. Valjda će kroz sledeći update srediti

Ugasio notifikacije u podesavanjima Vibera, a ostavio u podesavanjima telefona. Sad normalno radi. Nisu dolazila obavjestenja na watch nikako (samo od Vibera, ostalo sve ok). Kakva glupost 😂.

Izašlo mi je da kupim ac+ po ceni od $149 za 2 godine garancije. Ako kupim tako, a ne mesečno da mi skidaju, jel onda normalno prolaze naše kartice? Ne moram da kupujem te gift cards.

Ne mozes odjednom da kupis.

Trenutno imam ESR silikonsku maskicu za ip13 pro. Odlicno je uradjena, postavljena sa unutrasnje strane, kao salivena. Ali ima takav grip da mi izvrne dzep, kada vadim telefon. 😀 Dvoumim se sada izmedju Spigen Ultra Hybrid i Ringke Fusion-X Mobile. Spigen mnogi hvale, ali da li neko ima Fusion X i kakva su iskustva?

Ja narucio preko drugarice ultra hybrid i spigen staklo. 👀👀

Nazad
Vrh Dno