I na Goole chromecast with Google TV, je verzija 52.10.0 . Integrisani google play store na uređaju ni ne razmatra da treba da je ažurira. Smatra da je ta verzija najnovija i ažurna.Meni na Eon box-u i dalje ona iz februara 52.10.0
To nije verzija za android tv. Sekund paznje i moze se primetiti da ne pise u zagradi android tv za verziju na koju ti mislis.Ako je ovo sada zadnji update, sta je onda ono bilo neki dan sa 52.20.0.13 sto nije radila kod mene kako treba. Vidim sada te verzije nema za skidanje.
Danas ponovo proverio i na Google TV (Chromecast) 'ladno radi verzija 52.20.0 i srpski titlovi se automatski učitavaju. Kada se ažururao, ne znam, ali sada normalno radi, isto kao i WebOs verzija na Lg televizorima.I na Goole chromecast with Google TV, je verzija 52.10.0 . Integrisani google play store na uređaju ni ne razmatra da treba da je ažurira. Smatra da je ta verzija najnovija i ažurna.
U Grčkoj nije (još uvek) dostupan.Max može da se koristi u svim državama u kojima je dostupan, možete se i uveriti ako upalite VPN na neku drugu državu i pristupite sa svojim nalogom na Max sajt.
Go nije radio, jer je bio regionalno napravljen, tako da je naša verzija radila samo u Adria regionu.
Isti problem imam i ja ali obrnuto. Na foxu ne radi a na samsungu radi 😂Pozdrav svima.
Imam Hbo max na samsung
UE43AU7172UXXH tv-u.
Aplikacija nece da radi. Posle 10min. gledanja nekog filma slika se zamrzne i blokira ceo tv.
Imam najnoviju verziju Hbo max.
Pokusao sam sa svim savetima sa zvanicnih stranica ali ne pomaze. U drugoj sobi aplikacija radi savrseno na fox tv.
Da li imate neki savet?
Verovatno će ti update rešiti problem.Pozdrav svima.
Imam Hbo max na samsung
UE43AU7172UXXH tv-u.
Aplikacija nece da radi. Posle 10min. gledanja nekog filma slika se zamrzne i blokira ceo tv.
Imam najnoviju verziju Hbo max.
Pokusao sam sa svim savetima sa zvanicnih stranica ali ne pomaze. U drugoj sobi aplikacija radi savrseno na fox tv.
Da li imate neki savet?
Ili preko Supernove.A preko EON-a u okviru paketa džabe 😉
Ili kod Yettel-a kao aplikacija u paketu 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari