aleksa.ue
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.03.2021
- Poena
- 155
Gorenje ili Beko.Koju od ovih novih jeftinijih preporucujete?
Gorenje ili Beko.Koju od ovih novih jeftinijih preporucujete?
Puni se odozgo?
Ne može vazduh da odvede toplotu sa stakla za dva minuta.Nije ti dobra računica. To je isto kao kad bi rekao da nije važno što izolacija bojlera više hiljada puta sporije provodi toplotu jer će se posle 100 minuta spoljna i unutrašnja temperatura bojlera izjednačiti. Zaboravljaš da vazduh konstantno hladi površinu.
Staklo je oko 500 puta lošiji provodnik od srebra. Pošto je prilično debelo možeš slobodno da računaš na razliku između unutrašnje i spoljne temperature oko 40 stepeni. Da nije tako voda u mašini bi se brzo hladila pa bi grejač stalno radio.
Nekad su se mašine punile vodom do pola vrata pa je staklo bilo u direktnom kontaktu sa vrućom vodom i mogao si lepo da osetiš razliku u tempereturi onog dela koji je u kontaktu sa vodom i onog iznad koji nije. Danas voda jedva da se vidi u mašini tako da i to komplikuje utvrđivanje temperature vode merenjem temperature stakla na vratima.
Takvu vise neces pronaci a da je nova.Hoću da bude Đ klase a da pere sa puno vode i iskuvava na 95°.
Ima li WiFi? Da mogu da uključim daljinski dok sam pored kazana za pečenje rakije?
Nemaš sreće, ima Bluetooth i dosta je sporije. S druge strane zbog kvaliteta same izrade i revolucionarne tehnologije kojom se postiže zagrevanje vode, problem taloženja kamenca na samom grejaču je trajno eliminisan.Ima li WiFi? Da mogu da uključim daljinski dok sam pored kazana za pečenje rakije?
da WS168LNST je u pitanjuReklamiraj je. Je li to model WS168LNST?
Serie 3?Nisi pogresio sa Gorenje. Ta je dobro konstrukcijski uradjena.Cisto za info, prethodna masina je bila BOSH serije 3. Lager i grejac koji su morali da se zamene na 4 godine i + jedan dan koliko je trajala garancija. Inace vrlo zadovoljni istom.
Sad nam je trebala masina od 10kg. Odlucio sam se za gorenje WS168LNST, po specifikacijama na testu Nemaca, koji bi trebalo da to vrlo temeljno rade, ona je u best 3 to buy. Ima funkcija koje imaju samo daleko skuplje masine a sto se tice dizajna, koji mi je isto bitan, mislim da su tu Slovenci medju najboljima.
Da li sam pogresio ili ne, ne znam za sad. Znam samo, da mi je zena bila vrlo zadovoljna, sa naznakom da pere daleko bolje od starog nam BOSH-a. Sve do jutros![]()
Waschmaschine 10 kg: Ideal für Großfamilien
Die besten 10 kg-Waschmaschinen im Test ➤ Unabhängige Testurteile ✓ Eine Gesamtnote ✓ Waschmaschine 10 kg Bestenliste ⭐ Mit besten Empfehlungenwww.testberichte.de
btw. placena je 63.000 hiljade, pre godinu dana.
To se moze bilo kome desiti ne samo Gorenju.63.000 i radila samo godinu dana? Original kinez, nema šta. Trebalo bi da promene naziv u Prdenje, sramote pojam nekadašnje SFRJ.
Sve sve, ali dizajn da bude bitan kod mašine za veš mi je suludo.Cisto za info, prethodna masina je bila BOSH serije 3. Lager i grejac koji su morali da se zamene na 4 godine i + jedan dan koliko je trajala garancija. Inace vrlo zadovoljni istom.
Sad nam je trebala masina od 10kg. Odlucio sam se za gorenje WS168LNST, po specifikacijama na testu Nemaca, koji bi trebalo da to vrlo temeljno rade, ona je u best 3 to buy. Ima funkcija koje imaju samo daleko skuplje masine a sto se tice dizajna, koji mi je isto bitan, mislim da su tu Slovenci medju najboljima.
Da li sam pogresio ili ne, ne znam za sad. Znam samo, da mi je zena bila vrlo zadovoljna, sa naznakom da pere daleko bolje od starog nam BOSH-a. Sve do jutros![]()
Die besten 10 kg-Waschmaschinen im Test ➤ Unabhängige Testurteile ✓ Eine Gesamtnote ✓ Waschmaschine 10 kg Bestenliste ⭐ Mit besten Empfehlungenwww.testberichte.de
Koliko traje garancija za te pare? Zovi servisera odmah. Dok dođe proći će tri dana.Cisto za info, prethodna masina je bila BOSH serije 3. Lager i grejac koji su morali da se zamene na 4 godine i + jedan dan koliko je trajala garancija. Inace vrlo zadovoljni istom.
Vezano za 10kg veša, to je samo šarena laža; mašine za navodnih 9kg imaju bubanj zapremine oko 64lit (uključujući i gorenje), dok ovaj model za navodnih 10kg ima bubanj veći za samo 4lit.
Gde si to video? To se nikad nije desavalo Gorenju.Svaki uređaj može da se pokvari. To je prosto tako.
Međutim, za gorenje nažalost to polako postaje pravilo. Za ovaj konkretan model ljudi se žale da se dešavalo da im eksplodira parogenerator.
Peškiri mi padaju napamet, par komada i začas si na deset kila, i to što bolji to grdje, a zapreminski lagano staju.Istina ziva, stara LG masina od 7kg ima zapreminski veci bubanj od nove bosch od 9kg tako da mi na njihova matematika bas i nije jasna.
Mozda racunaju da cu da perem olovnu kosulju.![]()
Niko ne daje misljenje.Gorenje ili Beko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari