Šta je novo?

Menjačnice

Da li je bilo ko cuo za Z Media Group ? kao imas zadatak da lajkujes i udaris follow na fb,youtub a oni ti plate to.ali posle 7 dana ti traze da kupis vip 1 za svoje pare koji kosta 150usdt
Hvala
Barem sam naletio na 10tak takvih samo drugo ime. Neko je izvukao pare ali posto je ponci pitanje je samo kada ce da pukne.

Pozz jedno pitanje,dal otvaranje account -a na binance automataki otvaramo i wallet? Ako da dal je dobar-pouzdan ili da se ide na neku drugu varijantu?

Drzis pola na Binance-u i pola offline. Evo citam kako su Rusima blokirali na Bitstamp-u naloge, ne radi im ni withdrawal, tako da, pamet u glavu :)

Zavrsio sam sve preko binanca ali Sam muku mucio dok sam kupio crypto :) znaci ogranicenja kartice,promena limita na hiljadu mesta ... Al na kraju pozitivno iskustvo

Kad krenu da traže suvišne podatke zaobilazim ih. Cex npr. čim je počeo da smara zaboravio sam na njih.

Pa evo vidim traze dokumnt neki tipa pasos / lk / vozacka, da se snimis (video + audio), lokaciju da potvrde preko gps-a i jos da se upload-uje neki dokument tipa izvod banke, racun neki i sl.

Kod ovog zadnjeg sam stao pa cu da vidim da li uopste da zavrsim verifikaciju (mada sam sve ostalo vec uradio)

Da sam znao da sve ovo traze ne bi ni pocinjao verifikaciju

Ja se ne sećam da su mi tražili toliko stvari prilikom registracije...? Možda su zaoštrili u poslednje vreme politiku?

Pa verovatno
Ja imam nalog na 4-5 menjacnica i nigde nisu trazili ovoliko stvari

Dobio sam email od CEX.io-a

With that in mind, can you please provide us with a photograph (of any posted documents issued in English) and a pdf (of any online documents) of the following:

• The current source of income (wage/salary slip, annual accounts, pension statements, etc.)
  • Source of funds used to deposit to your CEX.IO account (such as bank statements, credit/debit card statements, etc.)
  • Source of crypto deposited into your CEX.IO account (a set of uncropped full page screenshots clearly showing deposits, trades, and subsequent withdrawals to your CEX.IO account). We will require the source of the funds (such as bank statements for the last 3 months, credit/debit card statements for the last 3 months etc.) used to purchase this crypto as well.
Additionally could you please elaborate on the destination of your cryptocurrency withdrawals (your personal wallet, an account on another platform, other) and further usage of crypto funds?

Da li je ovo normalno?

Dobio sam email od CEX.io-a

With that in mind, can you please provide us with a photograph (of any posted documents issued in English) and a pdf (of any online documents) of the following:

• The current source of income (wage/salary slip, annual accounts, pension statements, etc.)
  • Source of funds used to deposit to your CEX.IO account (such as bank statements, credit/debit card statements, etc.)
  • Source of crypto deposited into your CEX.IO account (a set of uncropped full page screenshots clearly showing deposits, trades, and subsequent withdrawals to your CEX.IO account). We will require the source of the funds (such as bank statements for the last 3 months, credit/debit card statements for the last 3 months etc.) used to purchase this crypto as well.
Additionally could you please elaborate on the destination of your cryptocurrency withdrawals (your personal wallet, an account on another platform, other) and further usage of crypto funds?

Da li je ovo normalno?

Sasvim normalno. Kod nas se, još od Obrenovića, izdaju potvrde o izvorima prihoda na engleskom. Jedino bi bilo normalnije da traže i 12 seed phrase od novčanika na koji šalješ koine.
Ako ikako možeš, vadi odatle sve što imaš i teraj to u tri piiiip materine nenormalne.

Ja imam problem da verifikujem acc sa idna huobi! Vrti samo u nedogled i izbaci.

Ako se neko seća svoje CEX.io deposit LUNA adrese(mada mislim da je adresa ista za sve?) + MEMO, voleo bih da mu pošaljem nešto LUNE kao test. Zanima me da li će mu kreditovati account čak iako "depozit" ne radi.

Imam MC erste banke,verifikovan nalog na cex.Do sada sam uplacivao vizom $, hocu neku malu sumu $ da uplatim na cex sa mc.Jel ide uplata sa mc,posto sam citao da isplata ne ide na mc?

A dobro nigde nisam procitao bar jedan da kaze dal dopustaju VISA kartice za deposit ili withdraw i godinama ne dozvoljavaju gambling na svim takvim sajtova..
i zanima me nesto dali neko zna da moze da ispratis na Skrill pa od njega na karticu sta ti je vec utvrdzena.. poz jako sam nov u ovome

Bittrex problem?? Ako sam ne aktivan par minuta, automatski me izloguje i moram se ulogovati ponovo sa sifrom i 2FA? Bas me smara?
Da li je kod vas tako?

Oprez za sve one koje CEXIO smara sa dokazivanjem porekla kripta, verifikacijom i ostalim "fali ti jedan papir" sr%njima:

Skoro godinu dana su me zavlacili trazeci mi sve i svasta od dokumenata ( sto sam im uredno dostavljao ) i ispitivajuci me o mojoj Binance adresi sa kojom interaktujem cesto.
Poslednje sto su trazili nakon gomile papira je da dokazem da adresa sa kojom cesto interaktujem je moja.
A nakon toga su trazili da slikam sve odlazne transakcije sa Binance-a zadnjih 6 meseci. Posto sam primetio da njihovi zahtevi jednostavno idu u nedogled i da su trazenjem odlaznih transakcija sa Binance-a 6 meseci u nazad malo preterali, odlucio sam da im to ne posaljem iz razloga sto je to druga menjacnica koja nema veze sa njima i sto bi tu nasli vrv jos 101 novo pitanje.

Prvo su mi bili suspendovali FIAT withdraw ( sto i ne koristim vec poduze ) a jutros su mi suspendovalii ceo nalog:

1653388414679.png
1653388477711.png
1653388586448.png
1653388653289.png

Pitanje je hoce li mi ih poslati uopste, za svaki slucaj pisem ovde kako bih na vreme upozorio ostale clanove da izvuku sredstva.

Kome zatreba reg link za Binance sa referal popustom: Binance

Pozdrav celoj zajednici!
Ovo je moj drugi prvi post na forumu- prvi je bio oglas pa se i ne računa.
Unapred se izvinjavam ako ovaj tutorijal za Binance već postoji, ja ga nisam pronašao. Isprobao sam ovo i savršeno funkcioniše. Radi se o prebacivanju sredstava
sa jednog Binance računa na drugi Binance račun, potpuno besplatno plus kada prvi put ovako prebacite, Binance vas nagrađuje sa 1BUSD.

1. Primalac se loguje na svoj Binance-klikne na svoju ikonicu (gore desno)- Dashboard- gore, levo iskopira svoj User ID (8-9 brojeva, kako kod koga) i pošalje
pošiljaocu.

2. Pošiljalac klikne na valutu, po želji,- Withdraw- u otvorenom prozoru, umesto Address klikne na Binance user- ovde možete birati Email, Phone, PayID, Binance ID.
Odaberete Binance ID, unesete broj koji vam je primalac poslao i testirate sa nekom minimalnom količinom (da proverite da li vam je primalac tačno iskopirao svoj User ID)
Transakcija je trenutna (pošto unesete vaše sigurnosne kodove i potvrdite), potom šaljete celu sumu.

3. Primalac- primljena sredstva se nalaze u Funding Wallet-u.
Dakle, primalac ide na: wallet- funding- transfer, otvara se prozor u kom se u gornjem polju nalazi ˝˝From Fiat and Spot˝˝ u donjem
˝˝Funding˝˝- klikne se na strelicu između polja, polja se zamene i sada se potvrdi prebacivanje sredstava na Spot Wallet i možete raditi sa njima šta god vam je volja.
Ovo sam lično isprobao.
Uživajte i nadam se da sam nekom pomogao.

Ovo znaci da ce mi fee za ovaj trade biti 0.0025 eth-a?
Nesto sam zabagovao 🤣

Oprez za sve one koje CEXIO smara sa dokazivanjem porekla kripta, verifikacijom i ostalim "fali ti jedan papir" sr%njima:

Skoro godinu dana su me zavlacili trazeci mi sve i svasta od dokumenata ( sto sam im uredno dostavljao ) i ispitivajuci me o mojoj Binance adresi sa kojom interaktujem cesto.
Poslednje sto su trazili nakon gomile papira je da dokazem da adresa sa kojom cesto interaktujem je moja.
A nakon toga su trazili da slikam sve odlazne transakcije sa Binance-a zadnjih 6 meseci. Posto sam primetio da njihovi zahtevi jednostavno idu u nedogled i da su trazenjem odlaznih transakcija sa Binance-a 6 meseci u nazad malo preterali, odlucio sam da im to ne posaljem iz razloga sto je to druga menjacnica koja nema veze sa njima i sto bi tu nasli vrv jos 101 novo pitanje.

Prvo su mi bili suspendovali FIAT withdraw ( sto i ne koristim vec poduze ) a jutros su mi suspendovalii ceo nalog:

Pitanje je hoce li mi ih poslati uopste, za svaki slucaj pisem ovde kako bih na vreme upozorio ostale clanove da izvuku sredstva.

Kome zatreba reg link za Binance sa referal popustom: Binance

Update: Prestali su da mi odgovaraju na mailove vec danima a citam po netu da su mnogi isto prosli kao ja i da ne dobijaju odgovore vec mesecima. Ukoliko imate bilo kakva sredstva na ovoj menjacnici BEZITE STO PRE. I ja sam bio svestan cuvenog "not your keys - not your crypto" ali sam se vodio sa "ma nece mene" jer sam godinama koristio cexio bez ikakvih problema. Izgleda ovih par hiljada u kriptu necu dobiti nikad. Pokusacu da kontaktiram lokalne uprave gde god je registrovan cexio i javicu ukoliko budem imao uspeha sa povratom sredstava.

Jos jedan slucaj gde je lik na isti nacin prevaren sa detaljnim opisom desavanja: Trustpilot

Koristim cexio od 2017, problem uvijek nastaje kad pocne bear, tako je bilo 2018 i pocetkom 2019, jednostavno nemaju dovoljnu likvidnost i onda traze dnk samo da ne bi vrsili isplate, sjecam se da sam krajem 2018 cekao po 10 dana da mi puste novac na karticu, cim je poceo novi ciklus poceli su instant isplate, vecina korisnika cex koristi za povlacenje fiata i tu nastaje problem, kad nema dovoljno svjezeg fiata da ulazi, a svi krenu da izvlace...

Pa koja je onda alternativa za Srbiju da povlacimo novac ne racunajuci ECD i uzivo?

Nazad
Vrh Dno