Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
prvih par epizoda su za laganu degustaciju jer su spore, ali lepo uvode u pricu, uz to, kao sto sam rekao fantasticna je fotografija, scenografija i muzika pa mozes da obratis paznju i na te elemente posebno. Posle krene da vozi i vise je za bindz...

Odgledao prvu sezonu From, sta znam nije losa.. Jedino sto nemam blage veze sta se desava, kako serija odmice, sve vise i vise pitanja a nijedan odgovor :D

^^^ Svaka sličnost sa lostom je slučajna 😁, valjda neće biti i što se kraja tiče.
Meni se dopala prva sezona.

Evo, sad završio zadnju epizodu Severance. Što se mene tiče, više je za lagano konzumiranje, malo po malo da upijaš. Samo se nadam da ne useru naredne sezone.

Tako je Westworld prva sezona bila super, druga onako, treća budalaština koju sam brzo batalio.

da li vredi gledati

The Expanse​

za ove koji uopste nisu gledali...? 6 sezona ima huh

... Vidim da je neko pogledo From. Jos se tjeram da pogledam poslednju epizodu...
Ja sam malo usporio sa gledanjem From zbog nedostatka vremena. Sad sam na šestoj epizodi. Šta znam nije mi loša serija, malo sporija, ali ja volim kad razrade likove, pun pogodak bi mi bio kad bi svakom glavnom liku posvetili po par scena retrospektive (ovako se o njihovoj prošlosti saznaje kroz razgovor), nešto u smislu šta su radili u stvarnom šivotu, dok nisu završili tu gde su...

E d, uvodni intro i que sera sera mračna obrada pesme mi je jedan od najboljih posle prve sezone True decetive, mislim da nijednom nisam preskočio da ga pogledam iznova na početku svake epizode.

На нетфликсу се мора чекати до сутра.

Peaky Blinders

Da li je moguce da je ovo sad gotova serija?

Kad su ubacili lik Mosley-a u seriju, nadao sam se da ce dogurati do dogadjaja u Cable ulici i da ce to biti finale serije. Tomi i Mosley na barikadama :)

Ja sam valjda jedan od retkih kome se Breaking Bad nije dopala uopšte..
Gledao 5-6 epizoda, i posle me toliko smaralo da sam radio fast forward i odustao..
Naravno da nisi jedini. Meni se dosta tih kult serija ne svidja uopšte, npr The Wire (primer kako serija/film može "loše" da ostari)

Peaky Blinders su trebali da završe tako što se nad Engleskom viju crni oblaci i padaju bombe na početku WW2 ali su kreatori serije odustali od toga. Treba i film navodno da se snimi koji će zaokružiti priču ali ''ništa ja tu ne bi dir'o''.

Zanimljivo da će i BCS i Stranger things biti u fazonu Ozark-a, podeljene sezone na dva dela kako je sad neki fazon. Inače, preostale epizode serije Ozark izlaze 29.4.

Better call Saul - prvih 7 epizoda je zaključno sa 25.5. a onda preostalih 6 je u periodu 11.7.-15.8. Srećom nema veće pauze između dve polusezone.

Stranger things - četvrta sezona iz dva dela, pet epizoda izlazi 27.5. a preostale 4 idu prvog jula, takođe mali ali i bespotrebni razmak između dve nazovi polusezone.

Uf, so many bad takes today. Bolje da ne ulazim na temu. :D

Peaky Blinders su trebali da završe tako što se nad Engleskom viju crni oblaci i padaju bombe na početku WW2 ali su kreatori serije odustali od toga. Treba i film navodno da se snimi koji će zaokružiti priču ali ''ništa ja tu ne bi dir'o''.
ma neka snime vise i taj film ako im je zinulo i neka vise zavrse tu sagu.... iskreno mi je muka pri pomisli da cu ponovo gledati istu stvar u krug, cist copy-paste.... naravno da ne moram da gledam, ali sve kao ajde, ali mislim da je red da zavrse.... jedva sam odgledao poslednju sezonu, samo mali deo mi je bio ok, sve ostalo neko presipanje supljeg u prazno i razvlacenje u nedogled.

Jedino vredno pažnje što se tiče birmingemskih britvaša u šestoj sezoni je tih finalnih 80-ak minuta a sve ostalo opisano u postu iznad.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno