Šta je novo?

Samsung Galaxy A52 (5G)

Ljudi, nemoj neko da se zezne i da za ovaj telefon kupi Nillkin zastitnu futrolu...ja deblji telefon sa ovom futrolom nisam imao, a vala ni video u zivotu...cigla-cigla

Primetio sam da nakon razgovora se ne pali ekran kako bih prekinuo vezu. Svaki put moram da stisnem dugme sa strane kako bih upalio ekran i prekinuo vezu. To sam primetio da se dešava u poslednje vreme... Da li još neko ima sličan problem. Ako ništa uradiću factory reset pa da vidim da li će se taj problem ponovo javiti
Isti slučaj i kod mene, a čini mi se da je počelo nakon nekog od skorašnjih ažuriranja.

Ljudi, nemoj neko da se zezne i da za ovaj telefon kupi Nillkin zastitnu futrolu...ja deblji telefon sa ovom futrolom nisam imao, a vala ni video u zivotu...cigla-cigla

Sestra kupi Redni Note 11, ja ga malo pogledam, i pomislim baš ugodan "telefončić" za ruku praktičan baš...
Pogledam kasnije da uporedim, ono je bukvalno samo 1.2mm uži od A52 i to je to, po dimenzijama identični skoro.

Mislim meni A52 nije neugodan, nije veliki, ali ga ne smatram ni kompaktnim. Nego je čudo koliko dizajn telefona i oblik stranica utiče na sveukupnu ergonomiju uređaja, i pravi razliku iako su dimenzije praktično iste.

Ja koristim mi note 10 i ako uporedim sa ovim moj mi je cigla. Devojka pre ovoga nosila mi 9t, on je mnogo siri od ovoga, pa nam ovaj dodje super, tanak i ok.

Ja sam dobio uz telefon kvalitetnu masku ali sam skapirao da je baš kabasta, sa tankom silikonskom je potpuno drugi uređaj.

Ne mogu da verujem da A1 jos uvek nije izbacio 4.1. za A52s. MTS je live sa updateom oko 7 dana, a Yettel i A1 spavaju.

A1 nabavlja telefone preko Vodofone. Kad Vodofone odobri rom, onda on ide na OTA. Vodofone je kasnio i sa OneUi 4, a i sad kasni sa OneUi 4,1 za A52s.

Da li menjati A52s za S21 FE, drugar dobija od firme na poklon a nije fan Samsunga i ne treba mu telefon uzeo bi A52s samo da mu stoji za svaki slučaj, koliko sam gledao ništa spec nije bolje od a52s

Dobijaš bolju kameru i optički zum, brži procesor +1 godinu više nadogradnje ako se ne varam i slabiju bateriju (mislim, isti kapacitet ali jede je SD 888).

Dobijaš bolju kameru i optički zum, brži procesor +1 godinu više nadogradnje ako se ne varam i slabiju bateriju (mislim, isti kapacitet ali jede je SD 888).
S21 FE: Endurance rating 92h
A52s: Endurance rating 113h
Bogami nije mala razlika u trajanju baterije...
A52s mi se jako dopada ne bih ga menjao ali ću da razmislim svakako, kamera mi i nije presudna toliko s obzirom da u nju udjem jednom mesečno i to slikam neki zalazak sunca na planini

Opticki zum ima i A52s
Ima stabilizaciju, nema zoom.

Inače, zanimljivo: moj A52s sam uzeo s oglasa, malo korišćen ali jeftiniji, i pretpostavljao sam da je s naših mreža ali očigledno nije, pošto sam martovski patch i One UI 4.1 dobio prvog aprila, a upravo sad i aprilski patch.

Meni je jutros stigao One UI 4.1, telefon je sa Telenor mreže a korisnik sam Telekoma.

Meni je juce stiglo 4.1, tel je sa A1.

Pitanje dal odraditi jer znaju da nesto zeznu

Prilozi

• viber_slika_2022-04-16_13-53-38-619.jpg
    viber_slika_2022-04-16_13-53-38-619.jpg
    74.9 KB · Pregleda: 146
Pitanje, brat ima Samsung A71 6GB/128GB, da li se isplati prelazak na A52s na verziju 8GB/256GB DualSIM po ceni od 47.999 dinara u zvaničnoj prodaji? To je ~407€.
Da se uzima dok ga još ima, a A71 potom na oglase dok ima još garancije.

Dobija bolji telefon definitivno
Jaci procesor,grafika,kamera,OIS,ip67,bolja baterija,duza nadogradnja,gg5
Sasvim dovoljno nekome,da li i njemu ne znam

Izlazi i A73, kolika li će cena biti, i jesu li kamere za poređenje između A52s i A73?

Ne verujem da su bolje, mozda i gore. A72 ima i telephoto kameru, kod ovog izbacili. Neko rece i da ga nece biti zvanicno na nasem trzistu.

Malo sam se igrao sa GCam na Savi preksinoć, astrofotografija je sjajna na glavnoj kameri na A52s.

Prilozi

• PXL_20220415_235738551.NIGHT~2.jpg
    PXL_20220415_235738551.NIGHT~2.jpg
    167.8 KB · Pregleda: 117
Nazad
Vrh Dno