I kod mene do 01.februara,zato i pitam.Dobar si, kod mene je zakrpa od 1. februara!
Isti slučaj i kod mene, a čini mi se da je počelo nakon nekog od skorašnjih ažuriranja.Primetio sam da nakon razgovora se ne pali ekran kako bih prekinuo vezu. Svaki put moram da stisnem dugme sa strane kako bih upalio ekran i prekinuo vezu. To sam primetio da se dešava u poslednje vreme... Da li još neko ima sličan problem. Ako ništa uradiću factory reset pa da vidim da li će se taj problem ponovo javiti
Ljudi, nemoj neko da se zezne i da za ovaj telefon kupi Nillkin zastitnu futrolu...ja deblji telefon sa ovom futrolom nisam imao, a vala ni video u zivotu...cigla-cigla
S21 FE: Endurance rating 92hDobijaš bolju kameru i optički zum, brži procesor +1 godinu više nadogradnje ako se ne varam i slabiju bateriju (mislim, isti kapacitet ali jede je SD 888).
?Opticki zum ima i A52s
Ima stabilizaciju, nema zoom.Opticki zum ima i A52s
I Telenor dobio! 😀Evo i na vipu update, 4.1 ui ali martovska zakrpa.
Uf! Sviđa mi se HDR! Koja kamera i koji config?Malo sam se igrao sa GCam na Savi preksinoć, astrofotografija je sjajna na glavnoj kameri na A52s.
MGC_8.1.101_A9_GV1zfix_scan3d sa Morgenman libs i config za A52s.Uf! Sviđa mi se HDR! Koja kamera i koji config?
Odlična!Malo sam se igrao sa GCam na Savi preksinoć, astrofotografija je sjajna na glavnoj kameri na A52s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari