Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koja je ta skuplja cena za ovaj stariji paket ako neko zna?
Da da, mislio sam kada istekne UO da raskinem ugovor pa posle koliko vremena na drugog clana može, da bih dobio popust koji nude za nove clanove( ako neko zna info neka napise)…

Ne moraš da imaš 3 TV-a, možeš jedan. Ali neće ti postaviti još uređaja. Koliko TV-a aparata imaš, toliko uređaja dobiješ, MAX je 3 po ugovoru. Džabe priče da još jedan TV treba da ti stigne, samo da donese strina iz Babušnice. Kad strina donese, oni će da dođu i postave uređaj i na taj TV, naravno uz naplatu 500 dinara za izlazak na teren.
Što se tiče tog čuda, sta god da je, poslao sam mejl SN pa da vidim šta imaju tamo. Budala, mogao sam to i ranije i nameravao sam ali sam zaboravio. Možda odšetam do poslovnice čisto da raščistim neke nedoumice oko sve te njihove opreme.
Nije, dali su mi 1 move i 2 cam-a a imao sam 2 tv-a i rekli kao ako umem sam da povezem onda ok ostavili su cak i coax kabl da ne mora da kupujem. Verovatno zavisi na koga naletis
Ovaj moj move je takodje android tako da jeste smart ali je zakljucan moze samo supernova aplikacija da se koristi
Takodje procitah u ugovoru sledece: Po ugovoru pretplatnik moze dobiti na koriscenje najvise 3 STB/CAM/MOVE STB uredjaja, i onaj broj IP STB uredjaja koliko ima STB/CAM uredjaja
Ali u reversu opreme je ovaj moj stb upisan kao move stb uredjaj a ne kao ip stb. Malo mi je sve ovo nejasno
Jel rade jos uvek supernova poslovnice? Posto ovi iz mts poslovnice ne znaju skoro nista o supernovinim uslugama

meni još prošle godine rekli da ne planiraju čak ni unapređenje softvera u pogledu pravljenja lista omiljenih kanala.
Na mom move uredjaju postoji lista omiljenih kanala

Poslednja izmena:
Nije, dali su mi 1 move i 2 cam-a a imao sam 2 tv-a i rekli kao ako umem sam da povezem onda ok ostavili su cak i coax kabl da ne mora da kupujem. Verovatno zavisi na koga naletis
Ovaj moj move je takodje android tako da jeste smart ali je zakljucan moze samo supernova aplikacija da se koristi
Takodje procitah u ugovoru sledece: Po ugovoru pretplatnik moze dobiti na koriscenje najvise 3 STB/CAM/MOVE STB uredjaja, i onaj broj IP STB uredjaja koliko ima STB/CAM uredjaja
Ali u reversu opreme je ovaj moj stb upisan kao move stb uredjaj a ne kao ip stb. Malo mi je sve ovo nejasno
Jel rade jos uvek supernova poslovnice? Posto ovi iz mts poslovnice ne znaju skoro nista o supernovinim uslugama
Na mom move uredjaju postoji lista omiljenih kanala
Ovo je taj MOVE Smart STB koji svi mi imamo. Neki stariji SN korisnici umesto MOVE natpisa imaju samo * ali to je suštinski isti uređaj.
Supernova-Move-box-Strelica-S905X3-2GB-8GB-NOV-_slika_O_134004165.jpg

To što ti imaš je IPTV box. Nazvali su ga MOVE IP STB uređaj.o_O Pojma nemam koje su razlike u načinu funkcionisanja. Znam samo da ovaj naš MOVE nema mogućnost pravljenja liste/a kanala, tj. slaganja kanala u željenom redosledu kao na TV-u, npr. 1.Arena 1, 2.Arena 2 itd. Umesto toga imamo kategoriju Omiljeni kanali gde možeš smestiti kanale koje voliš ali im ne možeš odrediti/promeniti poziciju, npr. 100.Arena Premium 1, 101.Arena Premium 2 itd. Nema slaganja tipa 1,2,3...

Sve poslovnice su pozatvarane. Ima jedna u Bulevaru maršala Tolbuhina 34a, kao MTS i SN, tamo su mi rekli sve što sam napisao u vezi povezivanja uređaja. Ne daju da sam montiraš opremu i ne daju višak opreme, nisu mi dali ni kad su postavljali a pitao sam. Ako je kod tebe moglo, to ukazuje na priličnu nedoslednost u njihovom postupanju, na moju žalost i štetu. Razlog više da odem tamo i raščistim neke stvari. A što se zamene opreme tiče, nije problem, platiću im 500 dinara i preuzeti opremu ili u poslovnici ili na kućnom pragu. Ali opremu ću sam postaviti u sobi, neće mi kročiti više unutra dok sam živ.

Poslednja izmena:
I moj move je smart, ali zasto ako je to onda ip u reversu su ga upisali kao move stb? A mene zanima jel mogu da uzmem 3. Cam?
Hm, pogledaj ovaj video, pre 1god je izbacen a tu uredjaj takodje nema coax, ali nije skroz isti kao moj. Meni licno je bolje da bude hibrid jer sta ako na primer nestane net, ne mogu da gledam ni tv uzivo.

To je taj OTT box što je @kalehrl pominjao. Tvoj je neka "modernija" verzija verovatno, jer u spisku opreme nema OTT box ali ima MOVE IP STB. Lično nisam imao prilike da vidim taj OTT box pa ni ne znam kako funkcioniše, mlađi sam korisnik. Ali verovatno su ta dva uređaja u princupu jedno te isto.
Ako ti signal od provajdera dolazi u kuću/stan preko jednog kabla i ako ti dođe do prekida tog signala (bilo gde od SN do tvog priključnog mesta), nećeš imati ništa. Neće ti raditi ni TV ni internet a ni telefon ako ti ide preko tog provajdera. Jedini način da gledaš TV ako dođe do prekida signala na SN je da promeniš izvor signala, tj. da kabl prespojiš na drugog provajdera (mala verovatnoća da ima ljudi koji imaju uslugu 2 provajdera ali eto da pomenem) ili da probaš vezati na krovnu/sobnu/satelitsku antenu. Ja sam već stavio nastavak u hodniku u slučaju prekida signala da spojim na krovnu antenu. Kad je bio prekid 2-3 dana nije se previše osetio, bar nisam bio potpuno slep i gluv.
Pošto su izmenjali pakete i ko zna šta sve ne, najbolje da njih pitaš u vezi modula. Ako ne uspeš da se sporazumeš preko "žice" onda probaj uživo. Gledaj da bude to poslovnica kao u Bulevaru Tolbuhina 34a gde možeš sesti i raspraviti se na miru, izbegavaj one "bunkere" u tržnim centrima jer tamo slabo šta znaju a i gungula je na sve strane.
SN kontakt.jpg

Koja je ta skuplja cena za ovaj stariji paket ako neko zna?
Da da, mislio sam kada istekne UO da raskinem ugovor pa posle koliko vremena na drugog clana može, da bih dobio popust koji nude za nove clanove( ako neko zna info neka napise)…
Taj isti paket ce te kostati 3k (novi je cenovnik). Jedina opcija je raskid ugovora pa na drugog clana porodice da bi dobio 10 meseci popust. Po meni teska glupost jer oni ne stimulisu stare korisnike (bar one redovne platise) nego kao da privuku nove klijenete.
ovo znam jer sam i ja u slicnoj situaciji (uskoro istice ugovor), 3k bih im dao kad bi bio i fikksni u ceni, ovako fuck them
p.s. onu sagu i ukidanje sportkluba im nikad necu oprostiti. (to ozbiljni distributeri ne rade, drugo je sto u SRB takvih i nema)

Poštovani,
Zahvaljujemo se na obraćanju.
Proverama smo utvrdili da je na Vašoj adresi priključka instaliran Move IP STB uređaj koji nema mogućnost priključenja na koaksijalni kabal.
Uređaj se pomoću HMI kabla povezuje sa TV prijemnikom, dok je veza sa modemom ostvarena putem lan kabla.
Obaveštavamo Vas da Move uređaj ima mogućnost povezivanja na koaksijalni kabal, a internet konekciju može ostvariti putem wf mreže ili direktnim povezivanjem putem lan kabla.
Naknadna zamena uređaja na zahtev korisnika se tarifira u iznosu od 500,00 dinara i biće prikazano kroz prvi sledeći račun.
Ukoliko ste saglasni sa navedenom naplatom, molimo Vas da nas obavestite putem ove mail adrese ili pozivanjem call centra na brojeve 0800 311 312 ili 19911.
Za sva dodatna pitanja u vezi sa bilo kojom našom uslugom, molimo Vas da nam se obratite.
Srdačan pozdrav
Ovo su mi napisali iz Supernove

Poslednja izmena od urednika:
Posle koliko vremena na drugog clana može, da bih dobio popust koji nude za nove clanove( ako neko zna info neka napise)…
Možeš i ti opet, samo je potrebno da prođe 30 dana od dana raskida i tretiraš se ponovo kao novi korisnik.

Da li je ovo greška, ili uz Super PLAN 3 sa mobilnom telefonijom daju 1 Move + još samo 1 STB/CAM uređaj?

Postoje velike svetske misterije kao Atlantida, Bermudski trougao, carstvo Inka, Maje, čudovište iz Loh Nesa, Oblast 51, el Čupakabra... Jedno od takvih je i naš telekomunikacioni operater Supernova.

Iz grupe lokalnih i regionalnih kanala kod mene je samo Belle Amie iz Nisa bio HD, od danas prebacen u SD. Pa mora se osloboditi prostora za nove budjave kanale koje ce da ubacuju. Ova digitalna kablovska televizija vec polako prelazi u bolest.

Eksplodirala trafostanica,2/3 grada nema struje...

Jel ima neko link za skidanje supernova aplikacije za android box/smart tv?

Kako se pre zvao paket Super PLAN 2 S (onaj koji je sakriven sa sajta)?
SUPER PAR START ( TV + NET 80/8 ) 2699 din - on je sad Plan 2 S
SUPER PAR TEL ( TV + TEL ) 1799 din.
SUPER SVE START ( TV + NET 80/8 + TEL ) 2999 din.

Sva tri paketa su bez MOVE uređaja i bez MOVE naloga.

U Kg je neki veliki kvar i prekid svih usluga. Ovo se dešava prvi put za 15 meseci koliko sam kod SN. Nezgodno je što je vikend. Videćemo da li će popraviti sutra.

Koristim supernova aplikaciju na Samsung tizen tv-u. Pokušao sam da koristim Apollon ili video klub, međutim ne postoji opcija za pretragu. Moje pitanje je kako da pronađem šta želim da gledam?

Dali neko zna šta se dešava sa frekvencijom 658000 ?
Skoro svaki dan se gubi ta frekvencija (Kurir tv, K1, Animal Planet itd).
Na Supernova tv to tvom na telefonu i tv aplikaciji rade kanali.

Ne mogu da verujem. Pa kako da pronađem nešto što hoću da gledam? Jel misliš da znaju za taj problem?

Mene samo interesuje kad planiraju da ažuriraju te aplikacije za LG i Samsung. Ili im je okej da imaju dve funkcionalno različite aplikacije...

Gde se nalazi na sajtu Super Plan 2S? Ima M, L, XL ali S ne mogu da nađem.

Ovde sam nešto pronašao mada ne znam da li su te informacije validne. Ono što mene interesuje je da li u tom 2S paketu za tu cenu mogu da dobijem 3 cam modula ili ne?

Ovde sam nešto pronašao mada ne znam da li su te informacije validne. Ono što mene interesuje je da li u tom 2S paketu za tu cenu mogu da dobijem 3 cam modula ili ne?
Imaš pravo na 3 cam modula za taj paket

Prilozi

• 20220417_171728.jpg
    20220417_171728.jpg
    69.7 KB · Pregleda: 67
Hvala, tako sam i mislio mada mogli su to sve staviti na sajtu da se vidi nego ga zavukli.
Čini mi se kao da hoće da zbune korisnike, svugde neke druge informacije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno