A na SKC2500 hladnjak od par $ spušta temperaturu od 5-10 C, sklonio sam ga da ne dođe do smrzavanja diska. 🤣Meni je hladnjak spustio temperature samo za 2-3 stepena, da sam znao ne bih ga ni kupovao
Nema potrebe da stavljaš hladnjak, 52 stepena je standardno za Evo Plus, čak je dobro za drajv koji je na poleđini ploče...Pogledajte prilog 340112
Kakav i gde se može naći hladnjak za ssd? Temp. na itx ASrock AB350 fatality gaming ac. Modul instaliran sa sa zadnje strane ploče u Cooler Master NR200. Očekivao sam pošto je malo kućište da će temperature biti više, videćemo u toku leta.
Beskonacno gori. Posebno za sistemski disk. Za storage, mozda i igre bi trebalo da zavrsi posao.Koliko je samsung 980 lošiji od 970 evo plus, verzija od 500GB? Prvi se može naći nešto jeftinije, ali ne znam isplati li se razlika.
I ja sam imao isti i držao ga na SSD-u koji mi služi za igre (ne sećam se da je prešao 55c), dok se sistemski lepo zagrevao pod hladnjakom od ploče. A onda kada sam rešio da malo ukrasim kućište uzeo sam dva OVAKVA bela (bar na slici su beli, ali su u stvarnosti svetlo srebrni) i istog trenutka moj sistemski 980 pro je bar 15 stepeni bio hladniji, a onaj za igre mislim da nije prešao 50 nijednom.Ja sam konkretno nabavio OVAJ, dobra je izrada, ima 4 thermal pada različitih debljina za različite diskove ali kao što rekoh džaba sve kad je temperatura skoro ista
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari