Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Oni su se koliko znam jedan period snalazili, pa cak i "pozajmljivali" neke kanale od ExeNeta :D mozda zato nisu zeleli da ti pokazu spisak. Sad imaju dogovor sa nekom firmom iz Novog Sada i kanale preuzimaju od njih, odnsno nemaju svoju tehniku i infrastrukturu sto se televizije tice. Firma od koje uzimaju kanale je TeamNet Media. Cak je i sajt isti kao NetNet.

A kao da ExeNet jeste transparentno držao stvarni spisak kanala na svom sajtu dok su imali sajt...

Tacno, ni kod Exe kompletan spisak nisi mogao da nadjes. Cak je pre mnogo god koliko se secam neko okacio spisak ovde i na kraju je morao je da ga ukloni :D

Да, али у пословници Ехе нета си могао да добијеш комплетни списак тв канала.

Meni je za sad kolko tolko stabilna, ali zelim da izvucem linkove iz aplikacije i napravim listu za vlc, mucno mi je da preko android emulatora na pc gledam kanale...

Ja sam danas podneo zahtev za raskid ugovora koji istice 12.05.2022. (bivsi exenet, sada isao za raskid u Telekom poslovnici)
Uzeo sam kod SBB najjaci paket:
  • Tv (otkljucano sve)
  • Fixni (koji mi ne treba ali zbog fixnog duplo brzi net a razlika 400 din na pretplatu)
  • Net 500/50mbps

Prvih 12 meseci po 1 dinar a nakon toga 12 meseci po 5000 din.

Kada sam rekao u Telekomovoj poslovnici da raskidam ugovor sluzbenica je postala jako neljubazna. Za razlog raskida ugovora sam rekao da mi ne trebaju vise njihove usluge.

Имао сам код ехе неке њихове андроид боксове Х96 за премотавање али је стрим био иптв и квалитет дискутабилан.

kvalitet aplikacije je na nivou deteta iz osnovne skole, realno ja sam pravio bolje aplikacije kad sam bio osnovna-srednja skola

Da li samo ja nemam net? Treperi mi crvenu "Los". Trebalo bi da to označava "Lost Signal" ili nešto tako, pa pitam da li je do mene samo? Iz Niša sam..

Sokobanja - radi
И ја сам у Сокобањи ... Вука Караџића, нема интернета од данас поподне ... звао и техничку подршку, као, позваће ме, нико ме није контактирао, интернета нема ...
Неодговорно од њих јер ми је преко потребан за посао ...

Nis, radi - mada je zadnjih par dana bilo nekih zestokih usporenja i povecanog odziva na stranice

Meni juce nije radilo isto, sad radi net ali ne radi TV. Jel imate TV? Nis?

Sinoc net prestao da radi oko ponoci,sada sam ustao net radi a TV signala nema?...NIS
Sta li vise astonauti iz SN prckaju????

Takođe, internet radi, TV ne radi ...

Previše je napredna SN tehnologija koju zastarela i raspala Exe-Net infrastruktura ne može da podrži. U potpisu FullHD. ( :

Exe.net nudio uslugu premotavanje tv 72h unazad. Dekoderi vrhunske klase :) Cisco :)

И ја сам у Сокобањи ... Вука Караџића, нема интернета од данас поподне ... звао и техничку подршку, као, позваће ме, нико ме није контактирао, интернета нема ...
Неодговорно од њих јер ми је преко потребан за посао ...
Meni radi ali primecujem da puca danas bas dosta

Od jutros nema tv a net radi u Knjaževcu.

Vrh Dno