D
Deleted member 200002
Guest
Uzalud objašnjavaš.@vodka_commando
Nije bitno tvoje, moje, ili mišljenje pete osobe oko neograničenog interneta, poruka, poziva. Kada uđeš u Mts, Yettel, A1, SBB, Orion... potpisuješ ugovor, a taj ugovor nismo pisali ni ti, ni ja, niti peta osoba, već pravnici iz kompanije i oni znaju tačno na šta su se obavezali i na šta obavezuju korisnika a na nama korisnicima je da prihvatimo te uslove ili odbijemo. A1 (tadašnji Vip) nije precizno stavio u Neo Neo ugovor na koliko je max dozvoljeno uređaja da se deli net i koliko max može da se skine mega/giga/terabajta preko mobilnog a koliko preko hotspota.
Dakle, reklamirali su sve neograničeno a u ugovoru nisu jasno definisali šta znači neograničeno.
Otvori sajt https://a1.rs/privatni/postpaid/neoneo i vidi šta piše: Beskonačni internet, minuti i poruke su konačno tu. NEOgraničeni internet, minuti i poruke ka svima.
Dakle, ne može meni A1 da zabrani hotspot zato što im se tako može, niti može da zabrani zato što ti smatraš da sam prekoračio određenu količinu GB-a ili delio na dva ili četiri uređaja. Zato se potpisuje ugovor.
Zamisli situaciju u kojoj potpišeš Neo Neo i tebi znače razgovori i razgovaraš svakodnevno po par sati i A1 ti ukine jer smatra da si potrošio mnogo minuta na razgovore a u ugovoru nije definisano da li smeš da razgovaraš 24/7 ili samo tri sata na dan, a potpisao si beskonačno/neograničeno.
Najvažniji deo je da nakon potpisivanja ugovora teče ugovorna obaveza i ti plaćaš novcem uslugu koju si potpisao, nije besplatno pa da ostane na operateru/provajderu da li će ti isključiti i kada minute/poruke/net.
Dečko čas priča jedno, čas drugo.
Ti si imao probleme sa A1 , ja nisam imao probleme sa njima nikada. Ali, generalno, svi mi, napredni korisnici, imamo problem , sve dok je takvih, koji u jednoj poruci osporavaju, a u narednoj podržavaju rad provider-a i njihovu poslovnu politiku, (ne komentarima ovde na forumu, na forumu se ne dobijaju bitke)..već njihovim prosečnim razumevanjem i potrebama.
Mi, napredni korisnici, plaćamo njihove, ograničene pakete i potrebe.