Znaš kako stoje stvari? Niko ti pouzdano ne može reći koji je bojler sjajan ako takav i postoji. Mi obični korisnici možemo reći; "Hej, ovaj moj je odličan, imam sjajno iskustvo s njim, koristim ga čak 2 godine". Naravno da većina želi da čuje iskustva onih sa 7-10 godina korišćenja (osim ako ne preferiraš one estetski prihvatljivije bojlere a podložne zameni svakih 5-6 godina) ali tad se toliko toga promeni, u kvalitetu pre svega, pa onaj nekada sjajni može danas biti običan krš. Napominjem da su moja iskustva sa ovim Talas M80 zasnovana na pričama drugih, na SSM, EliteSecurity i dr. forum preporukama, na samoj priči sa prodavcem oko svih detalja pa i delova za popravke. Uvek sam za to da se kupovina obavi u manjoj lokalnoj radnji jer prodavac može detaljnije da ti pojasni neke stvari (bar se ja dobro posavetujem). Zato mi nije jasno kako kolega gore nije dobio ventil uz njega, meni je prodavac sam napomenuo da dobijam i bio je upakovan u kutiji s bojlerom.
Ako hoćeš da ti neko da prave savete zasnovane na iskustvu, jedino da pitaš nekog majstora (poželjno onog kojeg poznaješ) koliko je intervencija imao na kojim modelima. Generalno se priča da najmanje zamerki imaju na Elit i Termorad, meni je prevagnulo ovih +5 godina garancije i kačenje bez bušenja novih rupa za nosače.