Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Bila je priča oko zakona o privatnosti 😁 , zbog toga Google, jedno vreme, je izbacio tu opciju, pa su je ponovo vratili. IMG_20220402_233106.jpg

Cudno ali meni nema te opcije.. Ili ja ne znam dje se aktivira.. Mada nebitno uglavnom..

Zar nije fora da možeš da snimaš ali ide obaveštenje pre toga ako koristiš Google dialer?

Tako je. Aktiviram je po potrebi, manuelno.
Obaveštenje ide i pre i nakon snimanja.

^
Ти нас мало зекиш изгледа?

Франкештајн апликација која тражи све дозволе, отвара ти Google Messages када куцаш поруку из ње, иста као и уобичајена апликација за позивање? Не знам одакле да почнем да ти одговарам, тако да да, у праву си…

Nisi shvatio.
Sve mi je u sync-u preko GoogleOne, naravno da koristim Messages tj. u Google ecosystemu sam, baš iz tog razloga jer plaćam prostor na Drive-u.

Ок, искрено и даље не схватам, што не значи да ти ниси у праву.
Како год свима су нам различите потребе и свако прилагођава систем и апликације својим потребама.

Ne znam ni ja za to otvaranje poruka iz True phone apk,sad cujem..Mozda nije podeseno sve kako treba..

Da nema slucajno neka aplikacija za domace radio stanice a da je optimizovana za Android TV? Hvala!

Jel ovo novije verzije Youtube Vanced aplikacije nemaju opciju automatske postavke kvaliteta snimka?

Vidim da ima samo: auto, higher i lower. Nema 720p, 1080p...

Prilozi

• Screenshot_2022-04-03-15-08-47-119_com.vanced.android.youtube.jpg
    Screenshot_2022-04-03-15-08-47-119_com.vanced.android.youtube.jpg
    46.5 KB · Pregleda: 27
  • Screenshot_2022-04-03-15-08-03-667_com.vanced.android.youtube.jpg
    Screenshot_2022-04-03-15-08-03-667_com.vanced.android.youtube.jpg
    63.9 KB · Pregleda: 27
Где нађосте те нове верзије? Ја покушао преко венс менаџера, али без успеха. Почне и заглупави се, морао сам после пола сата да га исључим.

Nemam, njega ne koristim.

Klasicno se instalira, apk file, mora se naravno dozvoliti instalacija sa eksternih izvora.
Radio sam factory reset , isključio MIUI optimizaciju , MicroG prođe instalaciju regularno ,ali ga nema u listi za Battery optimization. U Settings/Apps jeste u listi instaliranih aplikacija.
YouTube Vanced krene instalaciju, na kraju prijavi 'App not installed ' .
Any hint?

Ne radi ni kod mene bekapovana sa apk extractor, ali radi sa SAI split apks installer.

Moguce je da nisam bekapovao aplikaciju skinutu preko vanced menadzera, vec instaliranu, svasta sam radio tih dana - sad sam zamenio link i trebalo bi da radi.

Jedno pitanje: kupio sam pre par meseci Nova launcher premium koji sam koristio na huawei mate 20pro telefonu. Sada sam kupio huawei P50 pro telefon i kada pokušavam da ga instaliram pokazuje da treba ponovo da ga kupim iako sam na istom nalogu. Da li je to uvek tako, ili jednom plaćenu aplikaciju mogu da koristim na više telefona pod istim gugl nalogom?

Ostaje ti uvek na G nalogu.

Hvala. Znaš li možda zašto meni traži da kupim ponovo? Da li treba da je deinstaliram prvo sa mate 20 pro telefona?

Ne znam kako je to sa Huawei zbog Google servisa. Meni se to desilo sa više plaćenih aplikacija istovremeno, problem rešen brisanjem podataka aplikacije Google play i običan restart. Možeš na više uređaja da je imaš.

Ako imas vise naloga na telefonu, moras u Play Store promeniti na onaj sa kog je kupljena aplikacija.

Vrh Dno