almoust evil665
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.03.2011
- Poena
- 445
^Upravo to, priča da je obavešten a poredi babe i žabe. PS NOW za 60 dolara 700+ igara.
plati.ruGde može gamepass da se uzme povoljno i pošto? Pitam jer se godinu dana ps plus nadje bas povoljno, konkretno 2800 i kusur dinara sam poslednji put platio. Koliko jeftino moze da se uzme gamepass?
Jel može neka preporuka za pouzdanog prodavca sa plati.ru? Nisam nikad kupovao tamo...plati.ru
Microsoft još nije zavrnuo konverziju, sto znaci da možeš da uzmeš recimo 3 godine golda za nešto preko 100e, pretvoriš u gamepass ultimate besplatno i miran si. Ako sa nekim deliš nalog, izadje te nešto preko 50e.Gde može gamepass da se uzme povoljno i pošto? Pitam jer se godinu dana ps plus nadje bas povoljno, konkretno 2800 i kusur dinara sam poslednji put platio. Koliko jeftino moze da se uzme gamepass?
Funkcionise razmena ako si malo strpljiviji, brze ide ako kreiras share pa ponudis na prodaju slotove koji ti ne trebaju.Nisam ni rekao da sam obavesten poredimo slicnu cenu ps+ koji kosta 42e 12 meseci i gamepass trenutno malo manje od 30e 15 meseci, inace trenutno kod za psnow kosta 228e najpovoljniji a od juna ide pretplata na 120 dolara, jedan od razloga zasto sam poredio ps+ i gamepass.
Politika Sonija o naplati apgrejda igara i Ps Now igre koje nisu nesto pogledajte celu listu i uporedite igre videcete da nema sta da trazi pored gamepassa.
Ovo pisem zbog novih korisnika kojima se savetuje kupovina ps5 i sajt razmena igara kao resenje skupih igara. Trenutno zbog nedostatka PS5 konzola kod nas razmena ne funkcionise bas tako ja sam samo 1
uspeo da kupim a sve ostale direktno sa psn stora.
Takva je situacija trenutno ovo pisem i zbog roditelja kao ja koji citaju forum i razmisljaju da deci uzmu novu konzolu jel je apgrejd pc-ja besmislen na svake 2-3 godine, a ne nagovaram nikoga da promeni svoje misljenje samo iznosim cinjenicno stanje.
Pozdrav i zivi bili.
Gledaj i PS4 deo foruma, pogotovo ako te zanimaju starije igrice. Ima nekoliko oglasa (medju kojima i mojTako i radim licno koristim gost naloge trofeji su mi nebitni ali sve to traje vrte se isti oglasi od nove godine bukvalno svaki dan dva udjem i pratim. Stare igre mozes da zaboravis ali nije problem jel su na popustu cesto. Mozda kad se omasovi konzola bice brze trenutno je truba da znaju ljudi da se ne zavaravaju kao ja.
Nikako, samo verziju za PS4 možeš da igraš preko PS NowKako da PS4 igru iz PSNow upgrade-ujem na PS5 verziju? MK11 Ultimate je u pitanju.
As is always the case, only the PlayStation 4 versions of the releases will be available, regardless of whether they have free PS4 to PS5 upgrades.
This specifically applies to Mortal Kombat 11, which is the headline addition this month...
Prilikom ulaska u meni igre imaš opciju da izabereš glavnu igru ili dlc tj Lost Legacy. Nije posebna instalacija nego je taj dlc integrisan u glavnu igru.Hteo sam da igram uncharted legacy of thieves collection - lost legacy deo, ali imam opciju samo da instaliram A Thief’s End, nemam opciju za lost legacy... Jel zna neko o cemu se radi?
@ivanbass1: jesi li siguran da moze? za neke ps+ igre nije moguce uraditi update na ps5 verziju... Mozda je ista prica za ps now?
ne znam, ja bukvalno nikada nisam imao problem da nadjem sta zelim tamoTako i radim licno koristim gost naloge trofeji su mi nebitni ali sve to traje vrte se isti oglasi od nove godine bukvalno svaki dan dva udjem i pratim. Stare igre mozes da zaboravis ali nije problem jel su na popustu cesto. Mozda kad se omasovi konzola bice brze trenutno je truba da znaju ljudi da se ne zavaravaju kao ja.
mmmmm... palo mi na pamet, ali nisam ni pogledao nego obrisao igru...Prilikom ulaska u meni igre imaš opciju da izabereš glavnu igru ili dlc tj Lost Legacy. Nije posebna instalacija nego je taj dlc integrisan u glavnu igru.
RDR2 i dalje radi u 30fps:Da dok ne izbace nextgen update za rdr2 nije jos izasao, naprimer za days gone, god of war i jos neke je izasao update rade u 60 fps. Kao Rockstar radi na update za Rdr2.
Gta je dobio skoro a pise 2021, witcher nije jos dobio a pise 2021. Ne znam koliko su tacni za ostale, ove su me zanimale do sadRDR2 i dalje radi u 30fps:
Pogledajte prilog 340171
Ovo je bas dobra lista igara koje su unapredjene https://www.resetera.com/threads/ps5-backwards-compatibility-all-ps4-games-with-benefits.322747/ , mozda ne bi bilo lose da se ubaci u prvi post.
ne vidim ja tu opciju da izaberem dlc... jel mora da se predje mozda thief end prvo?Prilikom ulaska u meni igre imaš opciju da izabereš glavnu igru ili dlc tj Lost Legacy. Nije posebna instalacija nego je taj dlc integrisan u glavnu igru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari