Ja sam borac za prava exynos pljuvača
Šalu na stranu, koristim S21u skoro od momenta kad je izašao, sa exynos procesorom, nemam nikakav problem na koji se žale ostali, apsolutno ni jedan, telefon mi završava posao, kamerom sam prezadovoljan...pisao sam već o prijemu signala i bateriji pa ne bih da se ponavljam...telefon sam kupio u momentu kad je onaj član BricoGo kukao na sve strane...
I tako jednog lepog dana, dodje drugar iz USA koji ima verziju sa "Zmajchek"-om što bi ti rekao, i ja se smorim za medalju, znači imam telefon koji nema ni jedan problem a opet sam ljut što postoji isti takav telefon koji je prilično bolji od mog, znači ono što je primetno jeste video snimanje, dosta je bolje na sd verziji(pogotovu noću), foto na x3 i x10 takodje za nijansu bolji, nije imao karticu A1 kao ja već telenora, pa ne mogu sa sigurnošću da kažem da je signal bolji, ali njegov s21u je uvek imao pun signal, i na kraju baterija, samo dok smo snimali video za probu, ja sam izgubio 6% a on ni jedan. Znam da je sve ovo površno i slabo poređenje ali je ipak zasnovano na nekim činjenicama.
Da li će neko iz Samsunga reagovati na "pljuvanje" exynos modela, pa verovatno neće ali setimo se kako je sve krenulo, niko ranije (s6, s7, s8) nije ni znao šta je unutra, pa je onda počelo da se spominje na xda, pa onda reddit pa YouTube a sada je prisutno na svim forumima domaćim i stranim. Doći će vreme kad će Samsung morati nešto da učini po tom pitanju.
O svemu što ne valja, MORA da se priča i kritikuje, ne samo za telefone nego za sve u životu, mnogo je bitno da se ne ćuti i ne prihvata nešto što nije ok. Ja razumem da svako mora da opravda svoje ulaganje (pošto dolaziš iz branše fotografije znaš koliko je ostrašćenosti Canon /Nikon) ali to ne znači da treba da etiketiraš ljude zato što ne misle kao ti. Na kraju krajeva možda sam ja bolji fotograf od tebe ali mi ne pada na pamet da tebe ili bilo kog drugog spuštam zbog toga.
Ako je neko kupio tel od 1000+ eur i ima problema, naravno da treba da iznese ovde a ne da ćuti i bude zadovoljan znajući da je to Samsung, iPhone, Huawei i da ne postoji bolje.
Da li će neko da vas žali ili ne, tebe i ostale zadovoljne vlasnike S22 modela ne treba da zanima, ti si zadovoljan i nema šta tebe da dotiče ko i šta piše na forumu.