Skankhunt42
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.11.2016
- Poena
- 235
cherry g80. klasik. cestitam!
Reko bih da je tačpedradi li ekran...
Ne radi se o izgledu, kupljena je da ide u izlog. Ovu classic g80 sam kupio dve, jednu za rad a druga ce u izlog.prethodna mi se svidja al ova jok. radi li ekran...
A šta izlažeš u izlogu? Pitam informativno jer smo mi u kancelariji napravili neku retro policu, pa možda dobijemo ideju da se tu nađe još neštoNe radi se o izgledu, kupljena je da ide u izlog. Ovu classic g80 sam kupio dve, jednu za rad a druga ce u izlog.
U pitanju je tacped, kao sto rece danilo989, i radi prerfektno.
Nerealno koliko moćno izgleda
Mehanicke tastature, stare, nove. Pripremam policu za ovu umetnost. I kolega u kancelarii ima nesto slicno, retro stvari, mozda se i mi udruzimo i uradimo nesto slicno. Videcu jos...A šta izlažeš u izlogu? Pitam informativno jer smo mi u kancelariji napravili neku retro policu, pa možda dobijemo ideju da se tu nađe još nešto![]()
pa jer i jeste tastatura sa ekranom iz 90tihvala ova iznad vise izgleda kao neki kompjuter iz osamdesetih godina. comodore i tako dalje
Ovaj deluje interesantno ali ne znam da li su kao ovi sa Alija ili ipak vrede nečemu
Ako misliš na ove varijantu GMK ali iskreno baš nisam oduševljen, lagani su i po kvalitetu su u rangu kao i ovi od 10-15e (jedino što su setovi veliki)moze da se nadje na aliexpressu kvalitetni doubleshot, ali nisu jeftini, nije trocifreno kao gmk ali su neki i blizu. e sad tu moze biti lutrija da neki taster ne bude bas bas, moze recimo spacebar da bude warped (mada toga ima i kod gmk) ili neki karakteri ne budu bas centrirani
ja sam uzeo Taro gmk kopiju koja deluje bas kvalitetno, slikacu ti unutrasnjost tastera kad dodjem kuci![]()
Ja mislim da je red, da probijes led, i uzmes neke Akko.Ovaj deluje interesantno ali ne znam da li su kao ovi sa Alija ili ipak vrede nečemu
I ja sam gledao Akko ali ne znam da li uzimati njih ili doplatiti za nešto što je provereno
Izgleda da nisi stavio prajmer, verovatno nisi odradio ni anti silikon. Nadam se da jesi ili uskoro krece da se ljusti farba.Kako vam izgleda ovo??
Izgleda da nisi stavio prajmer, verovatno nisi odradio ni anti silikon. Nadam se da jesi ili uskoro krece da se ljusti farba.
Idealno bi bilo da se odradi... pulverizacija(?) Ne znam kako se kaze na srpskom...
Uskoro saljem paket za Bg, Glorious imas na CaseKing.de pa ako hoces...Meni je nastradala sinoć tastatura i hitno mi treba zamena, izbor full size hot-swap tastatura kod nas je katastrofa. Glorious i Keychron mogu samo da sanjam, jedino što sam našao da iole liči na nešto je neka Redragon Manyu a i to je sa plavim noname switchevima koje bi verovatno morao da zamenim. Ako neko ima neki predlog nek se javi, baš mi je hitno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari