Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Note 10 koliko se sećam ima baš slabu bateriju. Nego šta radiš na telefonu kada moraš da dopunjavaš u toku dana?
Bas je losa baterija, vec oko 17-18 h sam na 30%.
Pa nista specijalno, novine, drustvene mreze, google, koristim chrome i primetila sam da on znacajno vuce bateriju. Ma trosi se mnogo i kad spavam, u toku noci 10% se potrosi. Nadam se da S22+ moze makar do uvece da izdrzi.

Dal’ je ovo realno…

Jel ima neko problem da mu kasni zvuk na video snimcima u svim aplikacijama ?
Ovo postaje sve "bolje" 😔

Jedino što se čini dobro kako vreme ide je da samsunga sa exynosom ima u sve manje i manje država! I Bogu hvala na pojavi mediateka, da ih sve malo probudi i potera da rade nešto po pitanju arhitekture i performansi (kao i optimizacije), a ne samo da cede suvu drenovinu. Ja koji baš volim samsung (mada više navika nego ljubav), posle svega ću definitivno da preskočim 22 seriju!

Ovo je katastrofa. Najgore iskustvo sa jednim telefonom, uključujući i Samsung, ikada. Ne mogu da verujem da skoro niko u recenzijama nije spominjao ovakve lagove uređaja, uključujući i cenjeni Benchmark. Velika sramota za Šljamsung.

Postoji li neki način, pošto smo svi mahom kupili uređaj na daljinu, da se iskoristi ono pravo od dve nedelje? Baš me briga i za slušalice, ovde bi jedino jedan dobar Samsung televizor mogao da ih zvuče. Uzeo bih Huawei P50 Pro, iPhone 13 Pro Max, nebitno, ne biram. A toliko sam želeo i čekao ovaj telefon, kao i mnogi ovde :)

Resetovao sam telefon danas, na fabrička podešavanja, u nadi da će sve malo bolje da legne, ipak mi je došao update po prvom paljenju telefona, možda je negde zapelo. Međutim, evo prvi utisci su isti: razočaravajući.

Jel vam deluje zvuk na zvucniku nekako supalj?
Ja ne primecujem nikakav lag pri skrolovanju i sl.
Danas mi se desilo ovo sa linka, u toku razgovora se smrzao ekran i restartovao fon.
Otisak prsta radi jako dobro, neuporedivo bolje nego na N20U.
Baterija trenutno...

Prilozi

• Screenshot_20220325-182545_Device care.jpg
    Screenshot_20220325-182545_Device care.jpg
    55.1 KB · Pregleda: 70
Ne znam kako je moguće da se takvi selektivni problemi dešavaju na istom uređaju. Nijedan od ovih problema nisam uočio na S22 Ultra, a koristim telefon od 9 marta. Jedine primedbe koje imam jeste što je zvucnik malo slabiji u odnosu na S20 Ultra, moga je biti jači i što je baterija prosečna. Sa ostalim sam jako zadovoljan, sve radi jako fluidno, niakvih lagova nisam imao, restarta niti zamrzavanja i sl.

Ovo je katastrofa. Najgore iskustvo sa jednim telefonom, uključujući i Samsung, ikada. Ne mogu da verujem da skoro niko u recenzijama nije spominjao ovakve lagove uređaja, uključujući i cenjeni Benchmark. Velika sramota za Šljamsung.
Ja ne znam gde vi ljudi živite. Pa bench nije imao kritiku nikada prema ni jednom proizvođaču/proizvodu sem u slučajevima kada im ne isporuče uređaj na test.
Mislim tako je kod 99% sličnih sajtova i YouTube kanala.

Mene su tako *****ali recenzijom za 4k Hisense tv. Prvih 6 meseci sam ga morao cupati iz struje stalno. Pun bagova kojecega. Recenzija ptice i cvece

Postoji li neki način, pošto smo svi mahom kupili uređaj na daljinu, da se iskoristi ono pravo od dve nedelje?
Imas pravo ako si uzeo online, ne mora poseban razlog. Samo se spremi na cekanje opet ako ces 13pm, za Huawei ne znam kakva je situacija u nabavci.

Molila bih za savet. Imam danas zamrzavanja. Instagram, spotifi, da ne navodim sta sve. Necu vise gusiti temu, samo jedno da li pokusati resetom na fabricka, mada nov je telefon, 22u. Pitam ovo jer sam dobila iz ino pa bi proces vracanja bio komplikovan i dugotrajan.

Neće ti pomoći fabrički reset. Savet je da se strpiš do ažuriranja ako možeš.

Pu, da ne ureknem, ali dogodilo mi se samo dvaput u prva dva dana.

Možda da probaš kroz Galaxy labs da odradiš optimizaciju i nestane problem.

Baš kao što je rekla i @sarulja91 , na žalost fabrički reset ne pomaže. Ja imam isto (loše) iskustvo pre i posle reseta na fabrička podešavanja, a nikakva podešavanja (ni aplikacije) nisam vraćao iz backupa, sve od nule. Ostaje da se nadamo da će se u narednih mesec - mesec ipo dana brojni problemi "ispeglati" softverskim ažuriranjima.

Hvala @Imotep95 na odgovoru i informaciji. Video sam da je loše stanje sa nabavkom iPhone-a, dok je P50 Pro ipak već skoro godinu dana star telefon. Ne znam, treba dobro razmisliti, a ne preostaje previše vremena za odluku (možda 10 dana)...ovo sadašnje iskustvo je baš loše, ako ne stigne neki update unutar 10 dana, vrlo moguće da ću im vratiti telefon.

Po meni je ovo žalosno sto takav premijum telefon izađe pun bagova i onda se čovek nada da će sledeći update popraviti umesto da Samsung izbaci odmah upeglan uređaj.

Kolika je sansa da Peca i tim nisu ni jednom naisli na zamrzavanje tokom koriscenja uredjaja ? Ili je ovo pocelo posle nekog kasnije update jer forumi gore o exy problemima trenutno

Mozda su navikli sa prethodnim verzijama ultra samsunga da sve koci i zakajisi.

Po meni je ovo žalosno sto takav premijum telefon izađe pun bagova i onda se čovek nada da će sledeći update popraviti umesto da Samsung izbaci odmah upeglan uređaj.
Sreća pa neki kupe 13pm i sačuvaju živce 😁

Evo ako neko hoće da trampi s22u i da ga spasem muke, nudim besprekorni 21 snap duos sa 256gb, ne mora ni da mi doplati ništa 😇

Postoji li neki način, pošto smo svi mahom kupili uređaj na daljinu, da se iskoristi ono pravo od dve nedelje? Baš me briga i za slušalice, ovde bi jedino jedan dobar Samsung televizor mogao da ih zvuče. Uzeo bih Huawei P50 Pro, iPhone 13 Pro Max, nebitno, ne biram. A toliko sam želeo i čekao ovaj telefon, kao i mnogi ovde :)

Resetovao sam telefon danas, na fabrička podešavanja, u nadi da će sve malo bolje da legne, ipak mi je došao update po prvom paljenju telefona, možda je negde zapelo. Međutim, evo prvi utisci su isti: razočaravajući.
ako su ti dostavili na kucnu adresu mislim da imas 14 dana da ga vratis ili zamenis
koji samsung je u pitanju
sto vise ovo citam dodje mi da se ubijem sto ne kupih novi s21u nego cekam ovaj s22u

Hvala na odgovorima. Sacekacu update. Ako ovako ostane u dogledno vreme nzm sta osim da prodam telefon.
Zasto ovako nzm sve sam od starta podesila nista sem slika nije prebaceno.
Nadam se skorasnjem resavanju. 😌

Meni evo peti dan i sve više sam utiska da je telefon odličan.

Problem sa skrolom nema, a baš dosta koristim hrom, nema štucanja. Zvuk je sinhronizovan.

RAM lepo kešira i sve radi kada se posle nekog vremena, čak i sati vratim u app.

"Baterija" je naučila kako koristim uređaj, te je sada lagano pregurao 6 sati i evo preko 30 odsto kapaciteta je ostalo.

E sada ide na punjenje i da ga tokom noći ostavim na standby da vidimo rezultate.

Pa sotavi ga sad na tih 30% preko noći (subota sutra, valjda ne radiš) pa opali sshot na nekih 15 ili 10% da vidimo koliko je junak izvukao.

Greota što nije ostavio oba preko noći jedno 10ak sati bez da ih dira, pitao bi ga jel mu baterija ista!! Još uzeo usa model snapdragona, hk još bolji.
Da citiram sam sebe pošto isteklo vreme za edit; pisao mi kasnije sa objašnjenjem da je probao i to i da mu je bukvalno podjednako baterije skinuo na oba što mi gotovo nezamislivo al eto, uvek postoje izuzeci.

Bas je losa baterija, vec oko 17-18 h sam na 30%.
Pa nista specijalno, novine, drustvene mreze, google, koristim chrome i primetila sam da on znacajno vuce bateriju. Ma trosi se mnogo i kad spavam, u toku noci 10% se potrosi. Nadam se da S22+ moze makar do uvece da izdrzi.
Meni toliko ne potroši z flip 3. Uključi Bixby rutine. Opet zavisi koliko screen on time za tih 10-11č.

Sinoc od 22.30, a jutros u 5.30h pogledao, ukljucen silent mod samo, sve radi normalno.

Nazad
Vrh Dno