Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Odlična stvar ako nemaš dva fizička sim slot-a što sam ja izgubio prelaskom sa s21+ na z flip 3 nažalost. Svi telefoni bi trebalo da imaju ili dual sim ili sim+eSim.
Ja sam jedino na foldu 3 do sada video/imao dual sim + eSim mogućnost. Svaka opcija gde mogu dve kartice da se koriste je odlična i poželjna...mada lično preferiram 2 fizičke sim kad god ima mogućnosti.

Da li se nekome dešava da mu na lock screenu telefon zabaguje i da ne reaguje ni na šta jedno minut, minut i po? Dvaput mi se to dogodilo za dva dana.

Zvali danas iz mts povodom rezervacije s22u i pitali da li zelimo zeleni jer imaju na stanju i clan porodice koji se javio rekao ne 🤣🤣🤣 Pokvari mi se dan danas. Rekli su najlaksnije do sledece nedelje stize na kucnu adresu crni. Tako da izgleda da mts ocekuje ove nedelje od distributera uredjaje.

Hajd da ti stanem na muku, zeleni sam uzeo tj samo sam njega i cekao, ostale sam boje imao odmah ali morao sam zeleni 😁

Prilozi

• 6BFF64EC-89C7-4821-A173-F8A103646BED.jpeg
    6BFF64EC-89C7-4821-A173-F8A103646BED.jpeg
    352.5 KB · Pregleda: 128
  • E29C93EA-4514-41A4-A4A6-ED4B61A92253.jpeg
    E29C93EA-4514-41A4-A4A6-ED4B61A92253.jpeg
    234.3 KB · Pregleda: 129
Evo vec 10 dana kako je dosao s22 ultra, dva dana traje baterija, jako zadovoljan. Cak me vise i ne nervira sto ne nosi ime note :)
2 dana traje baterija jedino ako si zaboravio da ga izvadiš iz kutije i upališ.

Пошто нико није окачио, ево🙂

Zao mi je sto imas suprotno iskustvo. I zao mi je sto moras da gladis ego losim forama.
Ne vrte svi igre povazdan, mora nekad i da se raducka.
Jeste, ja sam baš poznat kao neko ko igra igrice 🤣
Pretpostavljam da tel koristiš kao nokiu 3310, za par poziva, sms poruka i zato i traje 2 dana, u suprotnom molim te postavi ovde screenshot potrošnje baterije da vidimo i sve nas prosvetli.
Pa exynos 2200 će za jedan dan posisati bateriju ako je samo na 4G i to da ne radiš apsolutno ništa.

To jeste prednost za SD, poručujem je uskoro.

Da li se nekome dešava da mu na lock screenu telefon zabaguje i da ne reaguje ni na šta jedno minut, minut i po? Dvaput mi se to dogodilo za dva dana.
Meni se desilo jednom za sada. Dva dana imam telefon. Jesam ga maltretirao instaliranjem aplikacija i sve to, ali baterija je za sad kriminal. Pola dana mi izdrzi.

Da, inače, vrlo mi zanimljivo to da S22U iz mts-a ima novi CSC - EUY. Ne postoji više SEE.

Telenor i Vip su ostali na svom.

Uglavnom, EU je većinom na EUX.

Mislim da je to mali iskorak što se tiče ažuriranja.

Poslednja izmena:
Ja narucio 2 maske od Nillkina, eno ih stoje vec 2 nedelje na carini i kad sam izvadio telefon da ga koristim mislim se kako je klizav, moram bilo sta da uzmem da ga zastitim.
Medjutim evo vec nedelju dana bez maske, jako sam se navikao na osecaj telefona u ruci i jako prija, videcemo kad stignu maske da li ih stavljati uopste, znam da je rizik *** ali mnogo dobar osecaj koriscenja bez maske, onda i S22U dodje skladan u saci, skroz sam se odvikao od koriscenja telefona bez maski, a bas dobar osecaj.

Ne bih naručivao jer treba dugo da se čeka, zato bih da odem da kupim negde koliko toliko dobru masku.
Dobar je osećaj bez maske, ali ja telefon nosim svuda sa sobom, i po garaži/radionici npr I stavljam ga svuda redom, znam kakav će za mesec dana da bude bez maske :D

Je l ima neko preporuku za zaštitnu masku? Negde na nbg prodavnica?
I koju foliju na ekran?
Imaš u Samsung store oficijalne maske, jesu skupe, ali su odlične. A za ekran preporuka za Mobileoutfiter fusion foliju. Istu sam stavio na S22U i jako sam zadovoljan. I ona je porprilično skupa, ali ne treba štedeti da se zaštiit telefon od 1000+ evra.

Update od Yettela, biz korisnik, kažu stižu mi aparati do petka (ugovor potpisan 22.02.) Eto pa ćemo da vidimo 😊

Meni promenili status iz "Paket se priprema za isporuku" u "Paket je spreman za kurirsku službu"... Koliko je to vremena do stvarne isporuke - Bog će ga znati...

Meni promenili status iz "Paket se priprema za isporuku" u "Paket je spreman za kurirsku službu"... Koliko je to vremena do stvarne isporuke - Bog će ga znati...
Kod mene još uvek isti status od 25.02, paket se priprema za isporuku. Interesantno da je većina dobila crni model, sa ostalim bojama imaju izgleda problema. Kod A1 sam naručio zeleni,a u mts-u i yettel-u beli takođe 25.02, i još uvek ni traga ni glasa.

Update od Yettela, biz korisnik, kažu stižu mi aparati do petka (ugovor potpisan 22.02.) Eto pa ćemo da vidimo 😊
Taman hteo da napišem, i mene je danas zvao Yettel biz menadžer i preneo mi istu informaciju (ugovor potpisan 17.02.) ;) U pitanju je S22U.

I upravo sada sam primoran da se jurim sa njima da mi umesto na kućnu adresu, kako je to navedeno u porudžbenici, iz objektivnih (službenih) razloga telefon po mogućstvu dostave u najbližu poslovnicu.

Ja mislio da je to relativno jednostavniji proces, medjutim to svode na problem iz nuklearne fizike gde čak pominju i opciju da bih morao da otkažem porudžbinu i kreiram novu. E pa to june neće da ih mune...

EDIT: Informacija iz Yettela da je već kreiran ugovor sa adresom iz narudžbenice i da očekujem isporuku do kraja ove ili početkom sledeće nedelje, tako da ne mogu da preusmere isporuku na poslovnicu.
A sve zbog tromosti i nesposobnosti njihovih službi da na jedan običan dopis putem e-maila reaguju u roku kraćem od 10 dana!
I sad treba da gledam u pasulj kad će neki kurir da bane do moje zgrade, bez prethodne najave, pozove me i kaže "Jel možete da siđete, ja sam ispred vašeg ulaza" - a ja ne da nisam na poslu kilometrima odatle, već čak vrlo moguće neću biti ni u Beogradu! #$&!=$#/

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno