Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

nista od ovog yettela, poslednja informaciju sam dobio da im nista nije isporuceno prosle nedelje i da nemaju nikakvu dalju informaciju o isporukama
da sacekam da prodje tačno jedan mesec od produzenog ugovora bez dobijenih uredjaja pa da ih pitam "štaćmo-kakoćmo"
Ja sam im slao do sada jedno 5 mail-ova, na svaki su odgovorili prilicno brzo, poslednja (danasnja) informacija je da im proizvodjac nije dostavio uredjaje, i da ih ocekuju do kraja marta.

Ne radi se o tome sta se testira vec ko testira.
Njih dvoje uglavnom nemaju pojma o opremi koju testiraju, xyz puta su uhvaceni u elementarnom nepoznavanju opreme i setovanja, iskrivljavanju cinjenica i generalnom bulsitu.
O woke/cancelculture napadu na Stiv Mekarija da i ne govorim.
Ljudi su kompromitovani do besmisla...
Nisam upratio to hvala👍

S22 serija ispade ko zlato, tražena je, a nema je 😀Možda je sada prava prilika da stavim S22 Ultra na oglase, samo 2000€ 🤣🤣🤣

Čestitam na prinovi i da te služi. Bateriju totalno iskuliraj prvih 10-15 dana pa onda kreni da pratiš stanje ;)
Ma kakvi, drugaru podesavao, zato mi i rekao da puno trosi preko noci. Ne idem ja sa iP kad vidim ove bubice :)

S22 serija ispade ko zlato, tražena je, a nema je 😀Možda je sada prava prilika da stavim S22 Ultra na oglase, samo 2000€ 🤣🤣🤣
Jos ste zeleni, mi smo na ps5 temi izvodili matematicke operacije o tome koliko konzola staje na paletu(neko je dobio info da je stigla 1 paleta za Srb. kod jednog uvoznika), pa svako ko dobije konzolu ostavi datum kad je porucio, pa ako nekog preskoce, taj(sa pravom) zove i nap****a redom :ROFLMAO:

^ uglavnom je tako sa svime u Srbiji 😀

Kad su već ovoliko čekali ja lično nemam ništa protiv ni da mi isporuče posle 25... Šta više, bio bih razočaran kada bi se nekim ogromnim čudom to desilo ranije...

Jos ste zeleni, mi smo na ps5 temi izvodili matematicke operacije o tome koliko konzola staje na paletu(neko je dobio info da je stigla 1 paleta za Srb. kod jednog uvoznika), pa svako ko dobije konzolu ostavi datum kad je porucio, pa ako nekog preskoce, taj(sa pravom) zove i nap****a redom :ROFLMAO:
Sad ce se otvoriti tema kao za PS5 "Samsung S22 gde kupiti, cene..." :)

Da li ste dobili neki mail potvrde posle prijave za slušalice kroz Samsung members aplikaciju?

Mislim da su bar ovi iz Yettela rekli na svojoj temi da ne može i da mora da se ide u poslovnicu - za druge ne znam.

Aha, hvala!

Koristi li neko eSIM? Da li može da se aktivira bez odlaska u poslovnicu?
Mislim da ne može, u A1 dobiješ kao mali karton na preklapanje u kojem je QR code i kad skeniraš aktivira se broj.

Aha, hvala!

Koristi li neko eSIM? Da li može da se aktivira bez odlaska u poslovnicu?
Ne može, moraš u poslovnicu da dobiješ QR kod koji skeniranjem aktivira broj u tvoj eSIM čip u telefonu.

Ima li neke realne prednosti kod eSIM-a?

Odlična stvar ako nemaš dva fizička sim slot-a što sam ja izgubio prelaskom sa s21+ na z flip 3 nažalost. Svi telefoni bi trebalo da imaju ili dual sim ili sim+eSim.

Lakoća korišćenja. Možeš kupiti inostranu eSIM karticu i dodati je, pre polaska na odmor. Pored toga, u telefonu možeš čuvati više eSIM kartica i prebacivati po potrebi za par sekundi. Odlična stvar.

Onda da skoknem do mts-a da aktiviram to. :) Hvala vam
Ustvari jel S20 ima podršku za esim? SD verzija.

Zavisi za koji region rekao bih. Ako imaš Sim card manager u Connections opcijama onda bi trebalo da podržava.

Kako se prijavljuje? Kod mene u aplikaciji ne postoji mogućnost. Na ekranu "pogodnosti" piše "nema sadržaja"?
Možda treba sim da bude ubačen?

----------------------
Mts: poručen 28. februara, stigao danas, crni s22+
Očigledno je tu Mts najbolje odradio posao od svih. Ja u yettelu poručio 18 februara s22, još nema ni traga ni glasa.

Nazad
Vrh Dno