Kao što naziv teme govori, otvaram temu gde bi mogli da delimo iskustva sa domaćih kurseva kojih ima sve više. Konkretno, drugar želi da upiše nekih od tih kurseva i da promeni profesiju, pa me je zamolio da pogledam po netu. Ja sam doduše na tradicionalan način ušao u IT (fakultet), kursevima se nisam bavio, tako da ne mogu puno da mu kažem u vezi nekog konkretnog kursa. On se lomi između programera ili QA kao početnog kursa. Ja sam konkertno QA i mogu koliko toliko da mu približim šta ja radim i šta rade neki programeri kod mene u firmi. Ono što mene interesuje jeste koji od kurseva znate da nude dovoljno dobru podlogu da stekne dovoljno znanja kako bi mogao sutra na svoju ruku dalje da uči i pronađe posao.
code.edu.rs
www.obukeikursevi.com
On je ova dva gledao. Dečko pritom ima posao koji ne bi da napusti još uvek, tj hoće uporedo i kurs da pohađa. Šta mu je činiti? Da li neki od gore pomenutih kurseva valja? Jel ima još koji da možete preporučiti. Gde generalno početi kada menjate profesiju i ulazite u IT? Jel prošao neko sličan neki put? Kakav je proces da se upadne na neki od tih kurseva, jel treba neko predznanje... Slobodno raspalite po tastaturi.
Hvala unapred i srećna nova godina svima.

CODE centar za IT obuke | Obuke
Mi smo centar za IT obuke kompanije Comtrade. Prekvalifikuj se za najbrže rastuće tržište – neka te uče pravi profesionalci!

Home - Obuke i kursevi
Znanje ti daje slobodu da biraš posao, poziciju, platu i život kakav želiš Odaberi obuke i kurseve iz oblasti u kojima želiš da stičeš znanja, a koje mogu da ti pruže priliku da ostvariš svoje potencijale. Katalog obuka Za uspeh u današnjem svetu jake konkurencije, tehnologija i brzih promena...

On je ova dva gledao. Dečko pritom ima posao koji ne bi da napusti još uvek, tj hoće uporedo i kurs da pohađa. Šta mu je činiti? Da li neki od gore pomenutih kurseva valja? Jel ima još koji da možete preporučiti. Gde generalno početi kada menjate profesiju i ulazite u IT? Jel prošao neko sličan neki put? Kakav je proces da se upadne na neki od tih kurseva, jel treba neko predznanje... Slobodno raspalite po tastaturi.
Hvala unapred i srećna nova godina svima.