Slabo gledam i ovde, ušao iz radoznalosti jer sam uzeo 7 dana trial VPN zbog EON-a u drugoj mrezi, pa da vidim kako radi 🙂.Što si "otišao" u Ameriku ako ti nisu dovoljni engleski ili španski![]()
Znam da ako nije u pitanju google translate, zahteva vreme da se sve to prevede, sinhronizije... Pitao sam iz razloga što sam ovde negde procitao da je neko sa Holandskim imao naše titlove, nekom radi ton na android box-ovima, nekom ne, pa reko mozda postoji neka caka i za titlove, ne zato sto su mi preko potrebni 🙂.Meni se čini da ljudi nekad misle da se titlovi za filmove i serije pojave sami od sebe. Ne kontaju da svaku epizodu serije i film neko prevodi i da taj čovek mora da dobije taj film, ili epizodu serije, par dana pre prikazivanja i da prevede to sve i sinhronizuje prevod sa video materijalom.
Zavisi, nekad dobiju video fajl, nekad samo strani titl, ali je uglavnom bolji prevod kad dobiju video fajl. Kad prevode sa stranog titla, često imaš utisak da su samo pustili to kroz Google translate, kontekst bude promašen totalno.Ili samo dobiju već engleski titl sa timestampsima i prevedu na srpski?da šalju tako epizode i filmove to bi procurilo začas pa makar i sa watermarkom
To što već ima naše titlove su verovatno filmovi i serije koje će se uskoro pojaviti i kod nas pa je već sve spremno, ili nešto što je bilo na HBO Go, pa još nisu ubacili u HBO Max.Znam da ako nije u pitanju google translate, zahteva vreme da se sve to prevede, sinhronizije... Pitao sam iz razloga što sam ovde negde procitao da je neko sa Holandskim imao naše titlove, nekom radi ton na android box-ovima, nekom ne, pa reko mozda postoji neka caka i za titlove, ne zato sto su mi preko potrebni 🙂.
Izgleda. Samo na Android TV aplikaciji. Na Lg WebOs sistemu, srpski titlovi se ucitavaju odmah po startovanju. Nije bilo tako prvih dana, ali sada ne treba nista iznova podešavati kada se jednom izabere jezik titlova.Te muke su na android TV verziji?
Na mobilnoj idu titlovi
Izgleda. Samo na Android TV aplikaciji. Na Lg WebOs sistemu, srpski titlovi se ucitavaju odmah po startovanju. Nije bilo tako prvih dana, ali sada ne treba nista iznova podešavati kada se jednom izabere jezik titlova.
da, android tv a koliko sam čuo ista stvar je i sa android boxovima, nakon ovog glupavog odgovora dobio sam na mail i anketu da odgovorim koliko sam zadovoljan sa rješavanjem problemaTe muke su na android TV verziji?
Na mobilnoj idu titlovi
da,izgleda da se nisu nešto pretrgli, lagano oni to@gec,nece ni da azuriraju aplikaciju a kamoli da srede titlove...🙄
Zaton sto AV nema Dolby Vision ima Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, Dolby Pro Logic IIx.HBO Max koristim posredstvom AFS 4K Max koji je priključen na Yamaha RX-V573 A/V, izbor kvaliteta slike/zvuka je ispravan, nisam primetio greške za sad.
nije neka fizika ali je gnjavaža,prvo moraš tipku dole ili bilo koju da ti se pojavi ikona za titlove,onda moraš tipkom dole da dobiješ fokus,onda tipka ok,to su već 3 klika,onda ti je fokus na odabiru audia pa moraš tipkom desno do titlova,onda su prvo engleski pa moraš tipkom dole do hr ili sr onda opet ok i onda još moraš izaći iz menija tipkom back jer ne nestane sam kako bi trebalo, evo izbrojao sam 7 čini mi se jedino ako ti znaš za neku prečicuRade titlovi na iOS i android tv aplikaciji. Na iOS idu automatski (danas je bilo neko ažururianje kod mene, mada su radili i pre toga),
Na android TV moram da ih učitam. Nije inače neka fizika da tri puta kliiknem pa mi nešto ne smeta posebno
Na netflixu mi, npr., mnogo više smeta što mi ga prodaju kao lokalizovan pa po navici stalno pogledam da li ima sr titil, koji naravno nema. Ne smeta mi HR, dobar sam deo života tamo proveo, ali počeli su sa novogovorom malo da pojačavaju, a mator sam baš sve promene da ispratim...
Po meni je ovo mnogo bolje od HBO go. Na sledeću epizodu, preskoči uvod, profili, brisanje stavki nastavi da gledaš... Mnogo bolje i nemam nekih primedbi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari