Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo odrzavanje konstantne cene je najgore

1647094592992.png

1647094683339.png

deluje uverljivo pogovoto posle vesti da meksiko i francuska su priznale btc... ceka se SEC zasedanje i 90% odluka da nastvaljaju sa stampanjem para

Ja sam i dalje 70% u stable

Mogao bi vrlo brzo da krene novi bull run posle ovoliko dugog smaranja i odrzavanja cene. Ako i ode cena dole brzo ce nazad. Moguce cak i u Martu dok bi April bio totlno bulish

FTM USDT 4h chart

1647168957353.png

ovo ce mi biti za sada neke ulaze cene..ali 50% od kapitala ce ici na 0.4 zonu i 0.3 zonu

Mnogi ga očekuju i čekaju na 0.95 pa je prilično izvesno da tu padne masovan šoping. Morala bi da se desi neka baš hevi drama da ga pogura na 0.4 ili manje. Videćemo.

Nema nikakav support ispod toga do 0.45..
Ako btc krene dole na 35k, FTM se jedva drži za sada na 1.16, nikakav volumen

Ako za nesto vazi "stepenasta kupovina" to je onda za narednih nekoliko dana.
Ceka nas turbulentna nedelja.

Na šta tačno misliš ? Zbog Ukrajine ili ...
Ja se još uvek dvoumim da li da uletim ili ne.
Licno ocekujem brzi pump 15-ak% pa onda opet jedan ozbiljan dump... Tesko je dati kvalitetan savet trenutno za ulaganje ali da sad imam nesto vecu kolicinu kesa cekao bih pad i to ozbiljniji pre nego sto bih uletao sa vecim iznosom...
Ako te "svrbe prsti" onda po malo pravi poziciju ima dosta coina koji su na lepom popustu.

Ja evo već par vikenda sačekam pad, uletim pa tamo do subote izađem, bude oko 10% profita kako kad, LUNA, SOL.

BTC
Moje vidjenje stvari, ocekujem jos jedan napad na 46k pod uslovom da ga ne probijemo i pretvorimo u support odbitak ce nas poslati na support od 35k koji ne ocekujem da ce izdrzati sledece testiranje. Ovo bi promenilo i moje dugorocno ocekivanje da ova korekcija ipak nije running flat vec regular ili expanded flat. Regular nas vodi na 29.5k expanded ispod tog levela.
Running flat je i dalje u igri ali cena mora da probije levele 46k i 51k koji su kljucni resistance leveli za uspostavljanje uptrenda.
Svakako i dalje oekujem novi ATH u 2022 godini.

Screenshot (171).png

Ako bi morao da predvidjam da li idemo gore ili dole rekao bi da cemo prvo da odemo na dole .

Prvi put smo kad smo otisli iznad 40k zadrzali smo se 12-13 dana

Drugi put 4 dana

Tri put dan .

I svaki put se vratili na pocetnu poziciju ..

Dugorocno sam bull ali kratkorocno mi deluje da bi lako mogli da testiramo 34-32k ... ( ja sam nakupovo ono sto sam mislio da kupujem u toku marta ) ..

Tako da mi ostaje samo da se nadam da se trend nece okrenuti do aprila ..

Prilozi

• Screenshot from 2022-03-15 17-57-09.png
    Screenshot from 2022-03-15 17-57-09.png
    116.8 KB · Pregleda: 111
Raketa krenula izgleda, neće valjda opet da se odbije od 42k, bilo bi smor stvarno :D

Danas FED treba da objavi nove kamatne stope, verovatno su već priced in i američka berza bi trebalo da krene naviše. Kripto je već krenuo.

Kad god Morbijus prognozira skok desi se suprotno. Pripazite se i zbog te činjenice 😂
Meni ovo izgleda mršavo..40k je ništa..priželjkujem i prognoziram testitanje tih nižih nivoa. 35k mi je target za kupovinu..

Klasična berza je još uvek zelena.. Očekujem nastavk rasta btc i nakon objave sec.. Do nivoa 43-44k

Pojačava se zelenilo, malo mi sve to vonja na loženje neiskusnih koji bi trebalo sad da istripuju raketu. A i Morbius prognozira skok:unsure:
Ma ide to dole do jutra.

Bas je udarilo zelenilo, nista izgleda od pada, ovo ce ici samo gore.

Ako je po vestima, izgleda će crvenilo.

Kontra. Berza se vuče, krene povećanje kreditnih stopa, niskusni pomisle da će to dodatno da obori berzu, berza međutim skoči. Sve se ovo već dešavalo ranije. Po uobičajenom scenariju, posle late cycle korekcije kreće veliki poslednji rally.

+ sutra BAYC coin (Ape Coin), bull run je ispred nas.

Kako god, shortuj Luna ponzi do 0, u velikoj opkladi ja sam na GCR-ovoj strani, već dokazanom ekspertu u shortovanju shitcoin-a, po njemu se može snimiti film Big Short 2.

toliko natezanje oko kamatni stopa uticace ovako onako na cijenu i sta se desilo? bas nista uobicajna kretanja cijena BTC-a bez veliki oscilacija.

Meni je impresivno drzanje BTC-a na i oko 40k s obzirom na novonastala zbivanja u cijelom svijetu. Ocekujem pocetak aprila da vidimo sta ce nam donjeti, ako se BTC odrzi do kraja marta ovako bice odlicno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno