Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Uz duzno postovanje mislim da se malo preteruje.Sem jednog ispada iz mreze koji je trajao pola sata tipa nikakvih vecih problema nisam primetio.Support kakav takav je trudi se mrda nogicama ***🤣🤣.Ipak je to mitrovicev operater dajte ljudima malo predaha.Uvek se moze preci kod ostatka ekipe pa kmecati sta radi a sta ne za tipa 1500 ili vise din mesecno.ovako za freepaid 900 din(ili ovaj promo 888 trenutno) i nemam bas puno sta da im zamerim.Pogotovo sto sam presao sa A1 pa mi je sve skoro isto.

Kao sto rekoh, za ove pare boljeg trenutno nema, nebitno ko skuplja kajmak od ovog sto svi ovde placamo i kolika postenjacina od coveka je pitanju.

Ali da se nekom od vas desi da vas sistem 3 puta rebne kao kolegu ranije i onda treba da se macujete sa refundiranjem, a tek ste stigli u mrezu, pitao bih vas tada za misljenje... 😉 Ista stvar je i sa gubitkom mreze zbog cega su ljudi bezali odavde, pored silnih GB i nize cene, jer niko ovde ne trazi vise od onog sto placa

Poslednja izmena:
Upravo tako. Globaltel SIM kartica važi 180 dana od poslednjeg obavljenog poziva. :)
Jel moguce da ubacite tacan datum(jer se u suprotnom svodi na nagadjanje) do kada vazi kartica na *100# ili eventualno u apilkaciji? Kod ostalih provajdera stigne i sa svakom uplatom kredita. Jel saljete poruku sa upozorenjem da ce kartica isteci? Jeste da mi ne treba u ovom trenutku, ali nije lose imati direktno dostupnu tu informaciju ako neko ne koristi karticu, iz bilo kog razloga, u nekom odredjenom periodu. Jer npr. da se desi da promenite trajanje na onaj period koji stoji na sajtu(4 meseca), nekome ko ne bi znao bi mozda ukinuli broj.... Nekako je lepse/sigurnije kada je transparentno prikazana ta informacija.

Poslednja izmena:
Jel moguce da ubacite tacan datum(jer se u suprotnom svodi na nagadjanje) do kada vazi kartica na *100# ili eventualno u apilkaciji? Kod ostalih provajdera stigne i sa svakom uplatom kredita. Jel saljete poruku sa upozorenjem da ce kartica isteci? Jeste da mi ne treba u ovom trenutku, ali nije lose imati direktno dostupnu tu informaciju ako neko ne koristi karticu, iz bilo kog razloga, u nekom odredjenom periodu.
Prosledili smo nadležnim službama tvoj predlog. :)
Jel rade vama TV kanali u aplikaciji?
Ni meni ne radi IOS
Trenutno postoji poteškoća sa TV opcijom u aplikaciji. Verujemo da će biti vrlo brzo ponovo u funkciji.

Jel moguce da ubacite tacan datum(jer se u suprotnom svodi na nagadjanje) do kada vazi kartica na *100# ili eventualno u apilkaciji? Kod ostalih provajdera stigne i sa svakom uplatom kredita. Jel saljete poruku sa upozorenjem da ce kartica isteci? Jeste da mi ne treba u ovom trenutku, ali nije lose imati direktno dostupnu tu informaciju ako neko ne koristi karticu, iz bilo kog razloga, u nekom odredjenom periodu. Jer npr. da se desi da promenite trajanje na onaj period koji stoji na sajtu(4 meseca), nekome ko ne bi znao bi mozda ukinuli broj.... Nekako je lepse/sigurnije kada je transparentno prikazana ta informacija.
Meni je aktivna kartica skoro dve godine od mirovanja naravno samo dolazni pozivi rade,oni ili ne žele da gase te kartice iz nekog razloga: ušteda na izradi novih,lažna prijava broja aktivnih korisnika ili nemaju sistemskih mogućnosti da ugase te brojeve.

Pise od poslednjeg saobracaja 180 dana. To moze da bude i dolazni poziv.

Prilozi

• IMG_20220314_185543.jpg
    IMG_20220314_185543.jpg
    52.5 KB · Pregleda: 46
Pozdrav,

Da li neko mozda zna da li Globaltel ima opciju wifi calling na iOS-u? Posto zvanje preko aplikacije je vec neki vid wifi calling.

Поздрав Глобалтел подршко,

да ли се зна када ћете потписати уговор са банком Поштанска штедионица везано за пријем ОТП кодова ? Апсолутно немогуће улоговати се на е-банкинг без ОТП кода који не стиже. Радница у банци потврдила да банка НЕ ПОДРЖАВА Глобалтел мрежу за слање ОТП кодова. Дал је толики проблем ?

да ли се зна када ћете потписати уговор са банком Поштанска штедионица везано за пријем ОТП кодова ? Апсолутно немогуће улоговати се на е-банкинг без ОТП кода који не стиже. Радница у банци потврдила да банка НЕ ПОДРЖАВА Глобалтел мрежу за слање ОТП кодова. Дал је толики проблем ?
Bolje pozovi da oni rese to, ja pitao Globaltel u vezi eurobanke

Svakako treba da iscimas Globaltel po tom pitanju, ali i baba Postansku ponovo (kako je ja zovem od miloste). To sto su ti rekli je veoma upitno, jer bukvalno kao i svuda, zavisi ko ti se padne sa druge strane linije... Uzimaj sve sa rezervom i cimaj dok ti to ne srede.

Ja sam klijent mts banke koja je sada u sistemu Postanske od juna prosle godine kada je mts banka pripojena PS. Od kada sam presao u Globaltel nisam imao nikakvih problema sa OTP kodovima. Znaci, pazi isti servis trenutno salje tebi i meni OTP kod, u poruci stize PS kao posiljalac, zato moras da cimas dalje i pozovi se na moj slucaj. Cak i da su razliciti servisi, znaci da tutubani u PS mogu to da srede.

U Srbistanu je sve cimanje naravno, a najjace je kada od istih sluzbi dobijas dijametralno suprotne odgovore bukvalno svakodnevno kao nesto sasvim normalno...

Svakako treba da iscimas Globaltel po tom pitanju, ali i baba Postansku ponovo (kako je ja zovem od miloste). To sto su ti rekli je veoma upitno, jer bukvalno kao i svuda, zavisi ko ti se padne sa druge strane linije... Uzimaj sve sa rezervom i cimaj dok ti to ne srede.

Ja sam klijent mts banke koja je sada u sistemu Postanske od juna prosle godine kada je mts banka pripojena PS. Od kada sam presao u Globaltel nisam imao nikakvih problema sa OTP kodovima. Znaci, pazi isti servis trenutno salje tebi i meni OTP kod, u poruci stize PS kao posiljalac, zato moras da cimas dalje i pozovi se na moj slucaj. Cak i da su razliciti servisi, znaci da tutubani u PS mogu to da srede.

U Srbistanu je sve cimanje naravno, a najjace je kada od istih sluzbi dobijas dijametralno suprotne odgovore bukvalno svakodnevno kao nesto sasvim normalno...
Znači za korisnike bivše MTS banke OTP kodovi normalnu funkcionišu, baš planiram ovih dana da pređem u Globaltel mrežu i kako sam video post od daxy-a oblio me hladan znoj odmah...

Znači za korisnike bivše MTS banke OTP kodovi normalnu funkcionišu, baš planiram ovih dana da pređem u Globaltel mrežu i kako sam video post od daxy-a oblio me hladan znoj odmah...
Koristim Račun Plus koji je sada pripojen baba Poštanskoj. U Globaltel sam došao iz mts mreže. Da li to ima neke veze ne znam, ali bez problema stižu OTP kodovi, nikog nisam zvao, jer nisam imao potrebe.

Znam da neke banke moraš da zoveš kada recimo promeniš mrežu, ali tu bukvalno nema pravila, već čovek mora da zove ako ima problem. Možda bolje da pozoveš i raspitaš se pre nego pređeš...

Sa druge strane, ja recimo nikako ne mogu da platim parking preko Globaltel mreže. Zato i zbog prekida mreže sada koristim kombinaciju Globaltel + mts prepaid sa kojom ovo obavljam bez problema. Kada sam zvao Globaltel da se požalim na to što ne mogu da platim parking, rekli su mi da reinstaliram aplikaciju za slanje porula i toliko o ozbiljnosti ove mreže 😉

Poslednja izmena:
Da li se naplaćuje usluga Govorne pošte?

Da li ima neko ko koristi A1 kućni internet ruter ZTE MF927U4 LTE MiF u kombinaciji sa Globaltel karticom?
Ako ima molim ga da potvrdi tako što će reći da internet radi.
Mom kolegi bih preporučio da kod A1 kupi Vikend net uz koji će zauvek dobiti ruter.
Naime došao sam do zaključka da je dobro kupiti A1 vikend net i dobijeni ruter kombinovati sa Globaltel karticom pa za male pare imati internet.

Da li ima neko ko koristi A1 kućni internet ruter ZTE MF927U4 LTE MiF u kombinaciji sa Globaltel karticom?
Ako ima molim ga da potvrdi tako što će reći da internet radi.
Mom kolegi bih preporučio da kod A1 kupi Vikend net uz koji će zauvek dobiti ruter.
Naime došao sam do zaključka da je dobro kupiti A1 vikend net i dobijeni ruter kombinovati sa Globaltel karticom pa za male pare imati internet.
Taj vikend net jel to neograničen net.imaš ga stalno ili kako?

Nazad
Vrh Dno