Šta je novo?

Moonshot novčići

neki token , ima samo 1 , pocetna cena mu bila oko 430$ 23. februara. ideja je da bude najskuplji token na svetu, i da promovise fegrox

Gledam sad, BENQI, JOE, PNG, a i ostali altovi/shitovi, svi su pali relativno mnogo više nego BTC, jel očekujete nešto od njih ili mislite da su propali

Joe je trenutno sigurno dobar za kupovinu, mada je u onom prvom padu bio skliznuo cak na 0.68. Nedavno je bio na 4.9, tako da sigurno ima dosta prostora za rast.

Malo reklame na utakmicama premijer lige ovog vikenda

Prilozi

• photo_2022-03-05 18.33.22.jpeg
    photo_2022-03-05 18.33.22.jpeg
    98.6 KB · Pregleda: 99
  • photo_2022-03-05 18.33.30.jpeg
    photo_2022-03-05 18.33.30.jpeg
    106.2 KB · Pregleda: 97
Onaj DUB token sto sam naveo par poruka iznad je ustvari nas domaci token. Ima veliku podrsku od celog FEG tima,

The first Decentralized Crowdfunding Music Platform backed by SmartDeFi™ crypto token | Groundbreaking Rug-Pull Elimination crypto technology | Join our dubDeFi VIP Supporters Club and get in private ICO before public Presale https://www.dubdefi.com/

ja razmisljam da grunem sve opet u feg posto i ovako sve je crveno ili to ili da izvucem sve novce u kesh

Vjerujem da ko je HEX-u vec zna. Al za ove sto nisu, krenuo je i HEDRON token konacno, i svi koji imaju stejkovan HEX dobijaju HDRN tokene for free.
Prilicno pumpa ovih dana, pa ko hoce da spekulise ili da kupi nesto svjeze i na pocetku, ima ga na uniswapu.
Hedron.pro je stranica za vise info.

Vjerujem da ko je HEX-u vec zna. Al za ove sto nisu, krenuo je i HEDRON token konacno, i svi koji imaju stejkovan HEX dobijaju HDRN tokene for free.
Prilicno pumpa ovih dana, pa ko hoce da spekulise ili da kupi nesto svjeze i na pocetku, ima ga na uniswapu.
Hedron.pro je stranica za vise info.
A gde da vidimo to drug? Ja imam stakeovan hex na go.hex .

A gde da vidimo to drug? Ja imam stakeovan hex na go.hex .
Pa na official stranici hedron.pro tamo ces se spojit sa svojim metamask i vidis koliko HDRN imas i dobijas dnevno. Imas opciju claim i mint. Preporucujem da odradis claim i tako lockujes 9x bonus. A mint mozes uraditi pred istek HEX stejka ili kad god.
Sve ti pise tamo, 100 traje bonus.

Pa na official stranici hedron.pro tamo ces se spojit sa svojim metamask i vidis koliko HDRN imas i dobijas dnevno. Imas opciju claim i mint. Preporucujem da odradis claim i tako lockujes 9x bonus. A mint mozes uraditi pred istek HEX stejka ili kad god.
Sve ti pise tamo, 100 traje bonus.
7$ trazi za Claim, a 7$ u eth da prebacis s menjacnice je nemoguce nego mora vise... Mnogo smaraju s tim ogranicenjima ..

7$ trazi za Claim, a 7$ u eth da prebacis s menjacnice je nemoguce nego mora vise... Mnogo smaraju s tim ogranicenjima ..
Ja tebe ne razumijem, kakva mjenjacnica?
HEX stejkujes preko metamaska, i na isti nacin claim radis, da kosta ETH fee, kao i sve na ETH mrezi, i prilicno je jeftino zadnjih dana 😁
Claim uradis zbog multiplayer boosta koji traje 100 dana sada u pocetnoj HDRN fazi, dobijas 9x vise HDRN ako uradis claim.
A minting HDRN ce isto da te kosta, to uraids tek dan prije isteka HEX stejka, jer dobijas dnevno HDRN dok god imas stejkan HEX.
Ako zatvoris HEX stejk a ne uradis mint HDRN, propada ti free HDRN.

Ja tebe ne razumijem, kakva mjenjacnica?
HEX stejkujes preko metamaska, i na isti nacin claim radis, da kosta ETH fee, kao i sve na ETH mrezi, i prilicno je jeftino zadnjih dana 😁
Claim uradis zbog multiplayer boosta koji traje 100 dana sada u pocetnoj HDRN fazi, dobijas 9x vise HDRN ako uradis claim.
A minting HDRN ce isto da te kosta, to uraids tek dan prije isteka HEX stejka, jer dobijas dnevno HDRN dok god imas stejkan HEX.
Ako zatvoris HEX stejk a ne uradis mint HDRN, propada ti free HDRN.
Pa moram uzeti eth, nemam eth na m.m. a da bi uzeo i fwd sa menjacnice na m.m moram da platim fee, proviziju, itd...

Zebec token (ZBC) izašao na Solana mreži pre 2 dana.

Više informacija (tokenomics i ostalo):

Početna cena (IDO) bila 0.021$, trenutno 0.036$.

Menjačnice: Raydium, Hotbit, Bybit, Huobi, OKX, Gate.io, MEXC global, Bitget, Bitmart

@Tomiprunet gde mogu da nađem hi-res slike FEG monkey logotipa? Replay napravio novu kolekciju sa Bored Ape, pa rekoh da odštampam sebi jednu FEG majicu :)

replay.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno