A gde da vidimo to drug? Ja imam stakeovan hex na go.hex .Vjerujem da ko je HEX-u vec zna. Al za ove sto nisu, krenuo je i HEDRON token konacno, i svi koji imaju stejkovan HEX dobijaju HDRN tokene for free.
Prilicno pumpa ovih dana, pa ko hoce da spekulise ili da kupi nesto svjeze i na pocetku, ima ga na uniswapu.
Hedron.pro je stranica za vise info.
Pa na official stranici hedron.pro tamo ces se spojit sa svojim metamask i vidis koliko HDRN imas i dobijas dnevno. Imas opciju claim i mint. Preporucujem da odradis claim i tako lockujes 9x bonus. A mint mozes uraditi pred istek HEX stejka ili kad god.A gde da vidimo to drug? Ja imam stakeovan hex na go.hex .
7$ trazi za Claim, a 7$ u eth da prebacis s menjacnice je nemoguce nego mora vise... Mnogo smaraju s tim ogranicenjima ..Pa na official stranici hedron.pro tamo ces se spojit sa svojim metamask i vidis koliko HDRN imas i dobijas dnevno. Imas opciju claim i mint. Preporucujem da odradis claim i tako lockujes 9x bonus. A mint mozes uraditi pred istek HEX stejka ili kad god.
Sve ti pise tamo, 100 traje bonus.
Novi fegex izlazi za oko 1h, beta verzija je ali je to to. Fegex nije obican swap vec menjacnica.Ludilo... Spot order za dex..
Ja tebe ne razumijem, kakva mjenjacnica?7$ trazi za Claim, a 7$ u eth da prebacis s menjacnice je nemoguce nego mora vise... Mnogo smaraju s tim ogranicenjima ..
Pa moram uzeti eth, nemam eth na m.m. a da bi uzeo i fwd sa menjacnice na m.m moram da platim fee, proviziju, itd...Ja tebe ne razumijem, kakva mjenjacnica?
HEX stejkujes preko metamaska, i na isti nacin claim radis, da kosta ETH fee, kao i sve na ETH mrezi, i prilicno je jeftino zadnjih dana 😁
Claim uradis zbog multiplayer boosta koji traje 100 dana sada u pocetnoj HDRN fazi, dobijas 9x vise HDRN ako uradis claim.
A minting HDRN ce isto da te kosta, to uraids tek dan prije isteka HEX stejka, jer dobijas dnevno HDRN dok god imas stejkan HEX.
Ako zatvoris HEX stejk a ne uradis mint HDRN, propada ti free HDRN.
Pitao sam FEGTomia, javljam kad odgovori.@Tomiprunet gde mogu da nađem hi-res slike FEG monkey logotipa? Replay napravio novu kolekciju sa Bored Ape, pa rekoh da odštampam sebi jednu FEG majicu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari