Kod mene na Nvidia Shieldu, a to je i dalje najjači Android TV uređaj iikada napravljen i još uvek neprevaziđen, slika je apsolutno identična kao na EON boxovima, a imam i SDMC i noviji Changhong sa nešto bržim procesorom. Da ponovo demantujem da ove nove ne dele po Srbiji - ja sam ga dobio kao dodatni i box i verujem da ga dele i svim novim korisnicima. U Hrvatskoj je EON proradio tek pre nekoliko meseci i tamo je Changhong zastupljenija ako ne i jedina varijanta. Svakako da kod nas neće onima koji već imaju SDMC bez ikakvog razloga da zamene box. A inače je razlika između ta dva boxa zanemarljiva.
U vezi sa ovim što si napisao, do razlike u bojama po mom mišljenju može da dođe jedino ako ti je na Mi Sticku kao Color Space podešen RGB (ili Auto), a na EON boxu je YCbCr444, pošto po mom iskustvu neki televizori imaju problem sa renderovanjem boja u ovom kolornom modelu. Za fluidnost pokreta neophodno je da rezolucija bude podešena na 1080p50Hz (može i 4K ako postoji ta opcija, ali svakako progressive mode, 50 Hz).