Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Ova sa "nestasicom" je Samsungova bedna fora da istripuje one koji se lome da li ce uzeti s22, kao nema telefona pa ajde sad kad se pojavi neka mala kolicina brzo da narucujem dok nije nestalo, da evo sve mi nesto varnici.

Ne razumem, ako ste izvršili preorder, morali ste dobiti odmah mail da je izvršeno naručivanje i koji modele, uz koji broj i sve ostalo. Ne treba da pravite screenshot-ove ekrana gde piše da ste naručili, mora na mail-u sve da piše.

Kada sam naručio dobio sam potvrdu na mail. Ne sumnjam da će mi uređaj biti isporučen. Mislim da oni koji nisu naručili do juče, kada je prekinuta rezervacija telefona, neće moći da ostvare popust jer verovatno neći ni moći da kupe telefon dok isti ne bude zvanično u prodaji posle 11 marta.

Tako je, dobio sam mail sa svim tim podacima ali takve stvari napravim uvek i screen za slučaj da se nešto slučajno pokarabasi u nalogu ili slučajno obrišem mail etc...

Pod 1: Nije kao da hocu da branim samsung posle svog ovog ponizavanja, ali svuda zivo je pisalo: "* Ponuda važi od 9. 2. do 10. 3. 2022. ili do isteka zaliha."
Pod 2: Mene je uvek bilo zent za te slusalice, zato sto je svuda u materijalima ekskluzivno pisalo da imas mogucnost da ih dobijes na poklon, a ne da ces ih dobiti na poklon. Plus dele to djubre gde stignu sada, u nemackoj ako kupis usisivac dobijas te slusalice. I onda plus pluseva, samo u srbiji slusalice rade kompletno drugi ljudi kad je u pitanju logistika u odnosu na ljude kojma dajes pare za telefon.
Pod 3: Na svim sajtovima radnji ponuda jos uvek stoji. Tako da je parola, ako imate kes da date mi smo spremni da ga uzmemo.

Uglavnom, srecna slava svima koji slave.

Moguće da stoji na sajtovima radnji ali su skinuti sa sajtova nekih mobilnih operatera (A1 i Yettel) dok opet kod nekih operatera još može da se rezerviše (mts). Prava zbrka.
Što se tiče slušalica, ostavljam mogućnost da grešim, ali meni se čini da bi svi koji se registruju na Samsung member do kraja meseca dobijaju slušalice.
Mada opet, ono "ostvaruje pravo da dobije", napisano u tekstu ostavlja prostora za različita tumačenja...

"Rezervacijom telefona do 10.3. ostvarujete pravo za dobijanje poklona - SAMSUNG Galaxy Buds Pro.
Za dobijanje poklon slušalica je neophodno da se registrujete preko Samsung members aplikacije koja je instalirana u samom telefonu. Registracija će biti moguća najkasnije do 31.03.2022."

EDIT:

Na drugom mestu piše:

Ukoliko kupiš neki od telefona Samsung Galaxy S22, Galaxy S22+ ili Samsung Galaxy S22 Ultra dobijaš na poklon i Galaxy Buds Pro bežične slušalice. Za ostvarivanje prava na Galaxy Buds Pro bežične slušalice potrebno je da, nakon preuzimanja kupljenog Galaxy S22 modela iz ove promotivne aktivnosti** krajnji korisnik tog uređaja na istom uređaju izvrši registraciju kupovine putem Samsung Members aplikacije. Registraciju kroz Samsung Members aplikaciju je nužno izvršiti najkasnije do 31.03.2022. Krajnji datum za slanje poklona je 30.04.2022.

Znači ovde ne bi trebalo biti dvoumljenja da li se dobija i ko sve dobija, ali opet - kod nas je sve moguće...

Poslednja izmena:
Javi svakako kada budeš u prilici, ali sećam se kako je iPod cepao sa zvukom ludački. Samo su nastavili tamo gde su stali još od ranije.

^ javljam sigurno, šteta ako Samsung sam sakati svoje slušalice. Nema mi logike da bi to radili.

Ograničava mi je nekako blaža reč :).

Moguće da stoji na sajtovima radnji ali su skinuti sa sajtova nekih mobilnih operatera (A1 i Yettel) dok opet kod nekih operatera još može da se rezerviše (mts). Prava zbrka.
Što se tiče slušalica, ostavljam mogućnost da grešim, ali meni se čini da bi svi koji se registruju na Samsung member do kraja meseca dobijaju slušalice.
Mada opet, ono "ostvaruje pravo da dobije", napisano u tekstu ostavlja prostora za različita tumačenja...

"Rezervacijom telefona do 10.3. ostvarujete pravo za dobijanje poklona - SAMSUNG Galaxy Buds Pro.
Za dobijanje poklon slušalica je neophodno da se registrujete preko Samsung members aplikacije koja je instalirana u samom telefonu. Registracija će biti moguća najkasnije do 31.03.2022."
Nema mesta različitim tumačenjima u ovom slučaju, "ostvaruje pravo da dobije" znači da kupovinom telefona ima pravo da dobije slušalice ukoliko registruje kupovinu preko samsung members. Ukoliko se ne registruje, neće dobiti, ne mora da iskoristi to pravo koje je dobio rezervacijom telefona u preorder periodu. Nigde nema reči o "isteku zaliha" kad su u pitanju slušalice, tako da bi svakako neko ko ostane bez slušalica posle 30.4.2022. do kada je rok da se iste isporuče, a uredno je registrovao svoju kupovinu, mogao komotno da presavije tabak direktno protiv Samsunga koji je organizator promocije.

Nadajmo se da je tako i da "ostvaruje pravo" ili "ima pravo" i kod njih znači "dobiće sigurno" (ako ispune uslov registracije) samo što ja uvek više volim kada se napiše nedvosmisleno "dobićeš sigurno" umesto "ostvaruje pravo".

I oni što su skupili markice ostvarili su pravo da kupe nož u Maxiju po povlašćenoj ceni od 199 dinara uz 40 markica pa ne mogaše svi da iskoriste to ostvareno pravo.

Uradio pre-order 10-tog feb s22+ direktno sa Samsung sajta. 24feb je trebao telefon da bude isporucen medjutim to je se vuklo par dana sve do marta pa kad sam ih opet kontaktirao obecali su ove sedmice da ce tel stici. Danas salju e-mail i kazu da zbog "neocekivano velike potraznje" nece moci isporuciti prije 11/03 sto je opet naravno cista pretpostavka i da se ovo moze jos vuci ko zna koliko. Vidim da se ovo mnogima desava ovdje sa Samsung-om u SW, preorderi kasne dok kupovina poslije 24.02 stize odmah nakon 2-3 dana sto je zanimljivo. Izgleda da ne postoji nikakav red u sustini. Ispada kao da su ovo namjerno isplanirali jer vec su dobili pare od nas koji smo uradili pre-order i da mozemo jos malo cekati jer tu su i "bonusi" poput ear buds pro pa nam se "ne isplati" ponistiti sada narudzbu a ovi koji su kupili poslije pre-order perioda dobijaju "nase" uredaje. Prijatelj porucio identican model jucer i danas mu ga poslali...

Izvini, kome i gde je izvršena isporuka na osnovu preordera već počevši od 24.02? Jel to pričaš o Srbiji ili o nekoj drugoj zemlji?

U tekstu sam napisao da se odnosi na Svedsku (SW). Medjutim, ne bi me cudilo da se slicno odigra i u drugim zemljama, tj. da mnogi nece vidjeti uredaje 10/03, nego par sedmica poslije, citaj April.

^ javljam sigurno, šteta ako Samsung sam sakati svoje slušalice. Nema mi logike da bi to radili.
Ne sakati, ako koristiš galaxy buds na (novijem) samsung telefonu, zvuk će ići preko "Samsung Scalable kodeksa", koji prenosi kvalitetniji zvuk, tj. viši bitrejt u odnosu na AAC koji koristi iphone.
Čovek je možda primetio neku razliku u jačini zvuka, zbog različitih ograničenja kod različitih proizvođača...

^ znači na N10+ to neće valjati? A koristim Galaxy buds

U tekstu sam napisao da se odnosi na Svedsku (SW). Medjutim, ne bi me cudilo da se slicno odigra i u drugim zemljama, tj. da mnogi nece vidjeti uredaje 10/03, nego par sedmica poslije, citaj April.
Slažem se da mnogi neće videti 10.03. jer niti je izvodljivo da svi dobiju tada niti očekujem da počnu da isporučuju poslednjeg dana za narudžbe - realnije je da počnu sa isporukom od 11.03. i očekujem da je završe naaaaaaajkasnije do 30.03. odnosno da ne uđu u april jer je rok za registraciju na Samsung members poslednji dan marta. Ako ipak prenesu u april napraviće i sebi probleme jer će biti zatrpani upitima, žalbama i svim ostalim...

Btw pitao sam gde jer sam ja Švedsku povezivao sa internet skraćenicom SE...

^ znači na N10+ to neće valjati? A koristim Galaxy buds
N10+ podrzava SSC, proveri u podešavanjima da li je u upotrebi dobar kodek (proguglaj kako).
Slažem se da mnogi neće videti 10.03. jer niti je izvodljivo da svi dobiju tada niti očekujem da počnu da isporučuju poslednjeg dana za narudžbe - realnije je da počnu sa isporukom od 11.03. i očekujem da je završe naaaaaaajkasnije do 30.03. odnosno da ne uđu u april jer je rok za registraciju na Samsung members poslednji dan marta. Ako ipak prenesu u april napraviće i sebi probleme jer će biti zatrpani upitima, žalbama i svim ostalim...
Prošle godine su prosto produžili rok za prijavu, jer su svima kasnili telefoni...

A DxOMark je relavantan kome? oni bi i Siemens MC60 proglasili najboljom kamerom da im to neko plati. Smejurija su i njih ne treba uzimati za ozbiljno.

A DxOMark je relavantan kome? oni bi i Siemens MC60 proglasili najboljom kamerom da im to neko plati. Smejurija su i njih ne treba uzimati za ozbiljno.
Evo verovacemo samo tebi i tebi slicnima kako je Samsung savrsenstvo, drzati sliku Samsunga pored ikone ....

Vrh Dno