Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Mnogo ste zakomplikovali temu, sta kazu testovi koliko SOTa izvlaci obicna s22? :)
Imam neku kombinaciju, prodao sam stari telefon pa da dam ucesce u gigatronu plus ostatak na rate, ne izadje velika cifra plus bar 12000 za slusalice (ako se prodaju) :D .

Testovi kažu od 3 do 4.5 sata...što ne znači da ti možda 6 nećeš uspeti

Nikada ne bih uzeo telefon sa tako slabim SOT-om. To ne može da gura ceo dan lepo.

@Proday ni meni se ne uzima, al od kompaktnih telefona samo iphone 13 pro dolazi u obzir sa 120hz ekranom ostali ajfoni nisu za poredjenje.
a on kosta poprilicno
bezizlazna situacija

@darkonda Pisao sam već u par navrata; uzmi s20 sa snapom i nećeš pogrešiti...a prođeš prilično bolje/povoljnije od s22

@Bobyy pa tako kaže par njih koje pratim...mada i svi ovi izvikani su generalno stava da je baterija prosek (ako koristiš kameru - očaj).

Evo šta kaže A1 sajta zašto nema više rezervacije S22 Ultra modela

Prilozi

• Screenshot_A1.png
    Screenshot_A1.png
    21.9 KB · Pregleda: 146
E bas lepo, sa s7 starim 5 godina izvucem 2.5h i po ceo dan vijam uticnicu izgleda da cu i u 2022 godini nastaviti istim ritmom :D
Kod mene isto S7 samo ja izvucem 3.5h. Ne bih ga ni menjao da nije baterija poprilicno oslabila tako da cu verovatno S20fe snap, exy nikako ne dolazi u obzir

Pisao sam već u par navrata; uzmi s20 sa snapom i nećeš pogrešiti...a prođeš prilično bolje/povoljnije od s22
Gde se moze naci S20 sa snepom? Radije bih to nego S20fe ako nije puno skuplji

Da, sada vidim, za celu S22 seriju. Međutim, vidim kod Telenora (Yettel) i mts i dalje mogu rezervacije. Nadam se da ćemo mi koji smo poručili odmah po predstavlju uređaja dobiti 11. marta telefon....

@bbK1ng , kako je krenulo, nije isključeno. Izgleda da se Smasung malo precneio, previše ljudi je naručilo S22 seriju, a najviše S22 Ultra model, pa sada nastao problem sa lancem isporuke.

Evo šta kaže A1 sajta zašto nema više rezervacije S22 Ultra modela
Kakav bre crni dogovor oko dobijanja promotivnih pogodnosti! Ili će da ispune uslove iz promocije prilikom dodele telefona koje su vezane za popust/slušalice ili neće biti kupovine - nije valjda ovo pijaca pa da se pogađamo sa njima nakon već izvršene narudžbe!

Btw ni u Yettelu više ne mogu da se izvrše narudžbe niti da se vidi status već izvršene narudžbe.

@Martin Mystere , ne znam ni meni nije jasna ova formulacije, nisam naručio preko A1 tako da ne znam na šta su mislili.

Izgleda da ko je naručio, naručio je, ako ni Telenor (Yettel) ne prima više porudžbine, onda znači da nema telefona.

Kod mene isto S7 samo ja izvucem 3.5h. Ne bih ga ni menjao da nije baterija poprilicno oslabila tako da cu verovatno S20fe snap, exy nikako ne dolazi u obzir

Gde se moze naci S20 sa snepom? Radije bih to nego S20fe ako nije puno skuplji
Uvek imaš opciju i da zameniš bateriju u ovlašćenom servisu ;)
A snap na kp...fe je oko 150e jeftiniji i ako budeš uzeo običan 20 budi spreman na malo akrobacija sa odinom ukoliko želiš ota obzirom da su svi koji se prodaju u1 fw tj iz usa...idealno bi bilo da navataš g9810 ali nema ih ko turpije u zatvoru

Gledam u A1 i nema više preorder.
Ovo mi nije jasno da nema vise preorder koji je zvanicno Samsung odredio datum. Niti ima popusta dodatnog,niti poklona,11 dana pre zvanicnog kraja preorder perioda. Da su lepo napisali,preorder je u toku,isporuka ce kasniti,i da se ograde. Ovako su 11 dana povukli ranije,ko je uhvatio promociju,uhvatio je. Tako se to ne radi

Slažem se, ali ni odlaganje isporuke od operatera nije rešenje ako sam Samsung ne produži rok za registraciju na Samsung members duže od kraja marta, kako bi dobio slušalice....

Ako ostane to za slušalice džaba bi A1 ili Yettel produžili isporuku do recimo 05.04. ti ispadaš za promociju za Buds Pro...

Prvo da se produzi rok za registraciju poklona (slusalica) a druga stvar da se omoguci popust od 15k dinara. Kakva sprdnja da se povuce preorder i promocija. Nastavi ti preorder,ali se izvini korisnicima,omoguci im popust i produzen rok za registraciju poklona. Ovo je samo jos jedan bezobrazluk da se pokazu koliko im se moze

Svega ovog ne bi bilo da im Samsung nije dao zeleno svetlo. Pljunuo je Samsung sam sebi u lice,ono sto je svuda zvanicno objavio. Kuma dala dinar u krug da udje,sada dva da izadje

Što je najgore ni ko je poručio ne može da vidi status svoje porudžbe.

Prilozi

• Screenshot_20220301-224026_Chrome.jpg
    Screenshot_20220301-224026_Chrome.jpg
    66.6 KB · Pregleda: 58
Das tolike novce i molis boga da su te prihvatili. Treba nas sto vise....Bravo Samsung. Ovo je pravi marketing. Navesti ljude da za toliko ulozen novac budu srecni ako budu prihvaceni. Inace,oni da budu srecni sto uopste imaju svoj flagship kome da prodaju

Imam ja screenshot narudžbenice odmah kada sam naručio i još par screena tako da bi se ja šetao sa njima ali to nije rešenje...

Što je najgore ni ko je poručio ne može da vidi status svoje porudžbe.
Ja sam svakako po broju porudzbenice iskomunicirao s njima mail-om danas (bila mi je odobrena kupovina, po "staroj ceni", i odgovorili su da cu po toj ceni i dobiti od 11.3. kad krene podela telefona. (Inace s22+ u mom slucaju)

Ja sam im isto poslao mail u vezi isporuke ali su mi na prethodna dva po drugim pitanjima odgovorili nakon 7 odnosno 9 dana

Vrh Dno