Ухх, зар толико слабо?Testovi kažu od 3 do 4.5 sata...što ne znači da ti možda 6 nećeš uspeti
Kod mene isto S7 samo ja izvucem 3.5h. Ne bih ga ni menjao da nije baterija poprilicno oslabila tako da cu verovatno S20fe snap, exy nikako ne dolazi u obzirE bas lepo, sa s7 starim 5 godina izvucem 2.5h i po ceo dan vijam uticnicu izgleda da cu i u 2022 godini nastaviti istim ritmom![]()
Gde se moze naci S20 sa snepom? Radije bih to nego S20fe ako nije puno skupljiPisao sam već u par navrata; uzmi s20 sa snapom i nećeš pogrešiti...a prođeš prilično bolje/povoljnije od s22
To je problem za sva tri modela, ne samo za Ultru.Evo šta kaže A1 sajta zašto nema više rezervacije S22 Ultra modela
Još će se prodavati rezervacija kako je krenulo...Evo šta kaže A1 sajta zašto nema više rezervacije S22 Ultra modela
Kakav bre crni dogovor oko dobijanja promotivnih pogodnosti! Ili će da ispune uslove iz promocije prilikom dodele telefona koje su vezane za popust/slušalice ili neće biti kupovine - nije valjda ovo pijaca pa da se pogađamo sa njima nakon već izvršene narudžbe!Evo šta kaže A1 sajta zašto nema više rezervacije S22 Ultra modela
Uvek imaš opciju i da zameniš bateriju u ovlašćenom servisuKod mene isto S7 samo ja izvucem 3.5h. Ne bih ga ni menjao da nije baterija poprilicno oslabila tako da cu verovatno S20fe snap, exy nikako ne dolazi u obzir
Gde se moze naci S20 sa snepom? Radije bih to nego S20fe ako nije puno skuplji
U mađarskoj već su dobili s 22 ultru....29.Februara nisu mogli da pocnu sigurno
Ovo mi nije jasno da nema vise preorder koji je zvanicno Samsung odredio datum. Niti ima popusta dodatnog,niti poklona,11 dana pre zvanicnog kraja preorder perioda. Da su lepo napisali,preorder je u toku,isporuka ce kasniti,i da se ograde. Ovako su 11 dana povukli ranije,ko je uhvatio promociju,uhvatio je. Tako se to ne radiGledam u A1 i nema više preorder.
Ja sam svakako po broju porudzbenice iskomunicirao s njima mail-om danas (bila mi je odobrena kupovina, po "staroj ceni", i odgovorili su da cu po toj ceni i dobiti od 11.3. kad krene podela telefona. (Inace s22+ u mom slucaju)Što je najgore ni ko je poručio ne može da vidi status svoje porudžbe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari