Nije do tebe svakako...Da li bi sada primetili nije ni vazno, ne bi smela da postoji merljiva razlika uopste, zar ne?
Kad placam nesto, i to ne nesto sto kosta malo, ne zelim da znam da neko u drugoj zemlji/drugom kontinentu dobija bolje, a pritom mi se prodaje kao isti proizvod.
Ne znam, mozda je do mene.
Ne razumeš ti tu bolest i srećan si čovek zbog toga, veruj mi 😉🙌 ...bez da uvredim ikoga, i sebe smatram za bolesnog, znate me većMeni nikada nije jasno kako ljudi tako računaju. Prodajte sada polovna S21U i kupite novi S21U u leglanoj radnji dodaćete opet oko 400 evra za isti telefon. Čekajte da se prvo S22 Ultra pojavi u prodaji i pojavi na oglasim pa tek na leto računajte koliko treba dodati.
Pa kad već firma plaća, ne vidim što ne bi iskoristio priliku i probao?! Dok se sam ne uveriš u to da li ti nešto odgovara ili ne, džaba šta kažu Pera, Mika, Žika. Čak šta više, obzirom da nosiš 20X, idi na 22 Ultra ako su voljni toliko da se ispruže...+ će ti biti malen.Pa ovo je baš strašno. Zamalo da poručim s22+, srećom dođoh ovde da pročitaj koju. Ah, izgleda će Mate 20 X još dugo da se koristi kod mene... Firma rešila da se otvori a ja mu zamenu izgleda ne mogu naći...
Meni nikada nije jasno kako ljudi tako računaju. Prodajte sada polovni S21U i kupite novi S21U u leglanoj radnji dodaćete opet oko 400 evra za isti telefon. Čekajte da se prvo S22 Ultra pojavi u prodaji i pojavi na oglasim pa tek na leto računajte koliko treba dodati.
Za biznis korisnike je ostala ista cena, nisam ispratio za privatne korisnike.a cene koje su izlozene su jos vece nego kod Telenora
Ja sad evo ne razumem šta ti pričaš, života mi.Pa da, bas je to i moja logika ali izgleda da je manjinska jer los je taj S21u, nije on 400 e vredniji telefon od s21u.
Počeli su isporuku od 29. Februara...odakle ti ta informacija? Meni danas stigao u US 512gb modelSamo da naglasim da Samsung USA preorderi isporuku počinju 15 Marta a vi ovde kukate za 10-11 Mart
Pre****li smo i Amere![]()
29.Februara nisu mogli da pocnu sigurnoPočeli su isporuku od 29. Februara...odakle ti ta informacija? Meni danas stigao u US 512gb model
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari