Šta je novo?

Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Hmm, možda je "zabola" aplikacija, probaj da obrišeš keš aplikacije.
Mada, sačekaj još nečije mišljenje !

u toku noci je pojeo 7% baterije to nikad do sada nije radio
sta moze biti
ukljucen wi fi , AOD , blutut, prenos podataka , 2 kartice , sinhronizacija , alarm , osvezavanje
to je sve i ranije bilo ukljuceno ali max 3% baterije skine

Desava mi se nesto cudno. Galaxy buds+ konektovane i radi sve ok. Kad spustim control panel i iskljucim BT, automatski mi se ukljuci lokacija (koju inace drzim uvijek off). Neki bug ili...?
Mislim da se to desava samo ako su konektovane Buds+, sa Buds nisam primjetio da se desava.

Galaxy Wearable aplikacija pa tamo da pogledaš da nije Find za njih upaljen? Ili da vidiš permisije za Buds+ šta traži.

Find nema toogle on/off, samo start. Ima nesto gore pored sa desne strane gdje pise buds+ neka plava ikonica koja je ukljucena, kao povezivanje neko. To sam cacnuo, ukljucio, iskljucio, ukljucio, vidim da pali lokaciju kad ugasim tu plavu ikonicu. Sad sam probao 4-5x da ugasim BT, ne pali sad zasad lokaciju.

Eto rešenjaaaaaa :).

Da se upisem, stigao danas S20 FE 8/128 Snapdragon, nisam koristio Samsung godinama pa da vidimo kako ce da ide ovog puta.

Ima neko Nillkin Scrub ili Textured masku, treba mi samo info da li je pukla negde posle duzeg koriscenja, na Poco X3 NFC je popustila pored senzora za otisak pa im vise ne verujem apsolutno.

Ja sam uzeo zeni scrub, ok je, nije pukla nigde vec ~9meseci, imas mnogo "fake" varijanti pazi kad kupujes

Stigao i Rhinoshield nakon 46 dana...

Prilozi

• 20220304_113012.jpg
    20220304_113012.jpg
    187.7 KB · Pregleda: 33
  • 20220304_113007.jpg
    20220304_113007.jpg
    197.9 KB · Pregleda: 33
Da se upisem, stigao danas S20 FE 8/128 Snapdragon, nisam koristio Samsung godinama pa da vidimo kako ce da ide ovog puta.

Ima neko Nillkin Scrub ili Textured masku, treba mi samo info da li je pukla negde posle duzeg koriscenja, na Poco X3 NFC je popustila pored senzora za otisak pa im vise ne verujem apsolutno.

Imam scrub, nigde nikakav problem. Posle jedno godinu dana krene možda textura da bledi, mada ni to nije skoro.

Textured sam imao za poco x3, to je zver od maske, kabasta ali nema šanse da joj nešto bude.

Imam inače I samsung silikon sa nogicom I ringke fusion isto providnu, pozeutela je, a obe su jako kabaste.

Ja sam uzeo zeni scrub, ok je, nije pukla nigde vec ~9meseci, imas mnogo "fake" varijanti pazi kad kupujes
Uzeo sam neku tamnu providnu Teracell za pocetak, genericka je ali zavrsice posao.

Inace bas sam prijatno iznenadjen kako fino sve radi, jako fluidno i bez trzanja

Ma da, zavrsava posao ...nego, scrub malo povecava velicinu samog telefona, za razliku od recimo na S10+ koji ja koristim isto sa scrub !
Dobar je S20FE skroz. Meni licno, jedino smeta taj nesretni "virtualni" proximity senzor.

Super Frosted je pravi naziv, u pravu si ! ali, ranije je bio scrub, pa je ostalo

Neka fora da se skloni zelena tackica u gornjem desnom cosku kada nesto koristi kameru i/ili mikrofon?

Ni ja to ne mogu na S21U posle A12.

Iritira jer podseca na zaglavljeni piksel ali dobro, sta je tu je

Pozdrav , zanima me da li je mnogo trenutno izdvojiti 68000 za ovaj telefon , SD verzija, 4G ( noviji model ) , ovlascena radnja , 2 godine garancije. Gledam da izbegnem KP i slicne sa 1 god "garancijom" .. A jedina sekundarna opcija mi je s21 fe preko operatera , na rate a po mom razmisljanju nema neke velike razlike ulozeno dobijeno , na nacin na koji ja koristim telefon....Hvala unapred na odgovoru,ziveli :)

Kako nije mnogo, to je 200e ili skoro 50% skuplje nego na KP sa 2 godine garancijom

Predpostavio sam , na kp su naravno jeftinije stvari , al ipak meni licno znaci ta garancija , fiskalni ,plus bi verovatno uzeo na rate, Tako da gledam da bude ok , ozbiljna radnja..Mada sam svestan vise cene od kp i slicnih.

Nakon kraćeg vremena mirovanja telefon ne reaguje iz prve na power dugme ili double tap to wake. Tek iz 3-4. se probudi. Na najnovijoj verziji Androida, Snapdragon soc. Ima li neko ideju šta može da bude uzrok i eventualno rešenje?

Ljudovi, kakav je one ui 4.1? Jeli instalirao ko update? Ima li poboljsanja sto se tice kamere?

Tek ga instalirao na S20 FE 5G za Svajcarsko trziste, posle par dana cu izneti utiske, ali ne verujem da cu videti poboljsanja slike, znam da ima dodatnih mogucnosti...
Mislim, treba slikati u istim uslovima PRE updatea i posle, da bi se video napredak.
I do sada sam zadovoljan kamerom i baterijom (oko 7h SoT najcesce a nekad dodje i do 8h).

Nazad
Vrh Dno