serbiadiablo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.02.2008
- Poena
- 425
Naravno da hoće, batali patkometriju i uzivaj kad ti stigne novi fon 😉
Ja sam otkazao. Cekacu da vidim Xiaomi 12 Pro. Trebalo bi da bude dosta bolja cena i bice neke sluske uz njega.pih prvi put porucim telefon u predprodaji, prvi put samsung telefon za ovih 20 godina, i izgleda ubodem nesto sto bas i nisam morao
citajuci ova xda iskustva, razlika nije mala, sto ne bi bio problem sam po sebi da neke stvari prosto deluju lako primetne i neopravdano spore za premium model 2022. godine - otkljucavanje i scerenshot deluje sporije nego na modelu koji trenutno koristim - iskreno malo mi je truba da benchmark test nije primetio nesto ovako
ne znam ni sta bih drugo koristio jer iOS mi ne pase, a p30pro posle 3 godine mi je delovao zamenljivo - mozda sam izgleda pogresio sto ne porucih p50pro
nadam se da ce se ovo ispeglati
Ja kontam da je ovome zapao neki bagoviti primerak telefona. Imao sam exynos note 10 i s21 ultra, nisu bili ni blizu ovako očajni! Vidi se da sve radi nekako osakaćeno, kao da ga je stavio u neki battery saver modOvo treba pinovati. Sramota.
Ovo treba pinovati. Sramota.
Још једна невина жртва бруталне паткометрије...Ja sam otkazao.
A po Marfiju bi mi baš tad pozvonili na vrata
Bukvalno, više od 95% korisnika ne bi ni primetilo razliku između Exy i Snapa da nije YT testova. Opet napominjem osuđujem Samsung zbog toga, ali retko ko bi primetio razliku, jedno gde može da se primeti razlika jeste u autonomiji baterije, ali tu je i prošlogodišnji Exy 2100 bio dosta dobar tako da očekujem da i Exy 2200 bude odličan.Још једна невина жртва бруталне паткометрије...![]()
nisam siguran da razumem sta u ovom kontekstu znaci patkometrijaNaravno da hoće, batali patkometriju i uzivaj kad ti stigne novi fon 😉
Da li bi sada primetili nije ni vazno, ne bi smela da postoji merljiva razlika uopste, zar ne?Bukvalno, više od 95% korisnik ne bi ni primetilo razliku između Exy i Snapa da nije YT testova. Opet napominjem osuđujem Samsung zbog toga, ali retko ko bi primetio razliku, jedni gde može da se primeti razlika jeste u autnomiji baterije, ali tu je i prošlogodinji Exy 2100 bio dosta dobar tako da očekujem da i Exy 2200 bude odličan.
Vrlo moguće da će ti baš 11. 03. biti isporučeno.Ja recimo moram da im tražim da mi isporuka bude od 21.03. pa nadalje jer sam od 13. do 20. službeno van Beograda... A po Marfiju bi mi baš tad pozvonili na vrata.
Ne, u pravu si slažem se, ali ko neće da ganja uređaj bez garancije, nema mnogo izbora. Meni to lično ne smeta toliko da ne kupim uređja, ali sasvim je orpavadnao da kupci kazne koliko je moguće Samsung zbog ovoga što rade.Da li bi sada primetili nije ni vazno, ne bi smela da postoji merljiva razlika uopste, zar ne?
Kad placam nesto, i to ne nesto sto kosta malo, ne zelim da znam da neko u drugoj zemlji/drugom kontinentu dobija bolje, a pritom mi se prodaje kao isti proizvod.
Ne znam, mozda je do mene.
mjok, nemam ja taj problem, kupujem to sto ima da se kupi, niti me interesuje par procenata nekakve brzine@G!!! verovatno je mislio na rezultate testova, odnosno na "čiji je veći" sto se kod nas kaže. Telefon će ti sigurno biti odličan u svakom pogledu sve dok nemaš onaj momenat u glavi da si za isto ili manje para mogao dobiti superiorniji proizvod. Ako te to ne opterećuje, samo napred i lepo da te služi novi hardware.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari