Koja je razlika izmedju A52S i A52?A52s, Mi 11 Lite 5G, RN10 Pro?
Nisam sve razumeo, molim te mi napisi spisak telefona koji dolaze u obzir.P30 Lite ima IMX 586, koga takođe imaju Poco F3 i moj Mi 9 SE. Tako da, upgrade je Poco F2 - Sony IMX 686. Njega takođe imaju i Samsung M62, kao i A52, ali bez 8K video snimanja. S obzirom da je opcija i KP, uklapaju se u budžet.
A52S ima IMX 682 koji je kontrastniji i ograničen na 4K video snimanje.
Razlika je u SoC-u, A52s je dosta brzi. Uz to ima 120Hz ekran, dok obican A52 ima 90Hz...Koja je razlika izmedju A52S i A52?
Poco F2 i A52S su slični. Samsung je u prednosti zbog aktuelnosti, ažuriranja i jednostavnosti za krajnjeg korisnika, dok Xiaomi je kompletniji.Nisam sve razumeo, molim te mi napisi spisak telefona koji dolaze u obzir.
Ne bih se slozio, ima sasvim ok autonomiju. Imamo u porodici jedan, plus gledao sam dosta testova pre kupovine.Za a52s sam čuo da ima katastrofalnu bateriju.
Takođe je i vodootporan (ip67). Odličan udjedjaj uloženo dobijeno. Nisu ovakav midrange napravili još od A5 2016.A52s, ima i OIS a i bolji je za video. I chipset je bolji.
Pa zavisi od coveka do coveka, nekome je ok 7 8 sati SOTa a neko zeli preko 10.Ne bih se slozio, ima sasvim ok autonomiju. Imamo u porodici jedan, plus gledao sam dosta testova pre kupovine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari