Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

Znači poslednji watch... pošto je to realno bio jedini lep preorder onomad uz 9 seriju kada su delili Frontier 3. 😁 Šta ti teško da kažeš... 🤣
Sat jeste super ali mu je baterija UZAS (za sat) !!!
Vise bih voleo nove Buds Pro 2, ali mislim da nece izaci dovoljno brzo...

Slazem se porediti p40 pro koga sam imao i ip13 su nebo i zemlja . Inace poredio sam drugarov ip13 pro i s21u dok sam ga imao i tu u skikama moze da bude mrtva trka ali p40 pro i ip13 nisu ista kategorija uopste

Slazem se porediti p40 pro koga sam imao i ip13 su nebo i zemlja . Inace poredio sam drugarov ip13 pro i s21u dok sam ga imao i tu u skikama moze da bude mrtva trka ali p40 pro i ip13 nisu ista kategorija uopste
Zaista ne primecujem tu nebo i zemlja razliku, kad sam uzeo ip13p u stanu sam slikao par slika, psa u pokretu, ulicu nocu. Jeste 13p bolji ali nebo i zemlja razliku nisam primetio, mislim mogu opet da uslikam par slika i okacim ovde, to je najmanji problem pa da mi neko objasni sta je nebo a sta zemlja. Ali da ne spamujem thread, verovatno ce uz preorder ici sat, kad sam uzeo s10 dobio sam active i wireless duo charger.

Na kanalu ima i s22 ultra. Lep je u zelenoj boji.

Biće S21U odlična kupovina od Marta. 😁

To je tačno, odamh ide u futrolu, ali vadi se nekada iz futrole, pa boja dođe do izražaja :) za sada prednjači bronzana S22 Ultra kod mene, videću večeras kad osvanu hands-on snimci.

Ja imam beli Note 10 ultra, od prvog dana je u providnom silikonu i još uvek sa fabričkom folijom na ekranu, tako da ću isto uraditi i sa s22 ultra. Beli i providan silikon,plus futrola naravno.

Znači počela je euforija 😁

Iskreno, nekako sam baš euforičan oko S22 Ultre. Meni se sviđa što je Samsung spojio S i Note seriju u jedno i ovo je prvi telefon iz S serije ( a koristm Samsung od S2 pa nadalje) da ću naručiti bez da uživo pogledam uređaj.

Jedino što me može razočaati ako ne bude S22 Ultra u verziji 12/256GB za naručivanje. Ne bih mogao da pređem preko interne memorije od 128GB, a bez SD kartice, to mi je baš malo.

Sat jeste super ali mu je baterija UZAS (za sat) !!!
Vise bih voleo nove Buds Pro 2, ali mislim da nece izaci dovoljno brzo...
Nemam pojma kakve su baterije na satu ali znam da me je S9 izašao 7.500rsd kada sam ga uzela uz obnovu ugovora i prodala Frontier 😄 best buy ever.
Što se BP2 tiče, neće sada izaći sigurno. I realno, osim užasnog fita (prijanjanja, po srpski), ne znam šta bi menjali na novim Pro slušalicama jer i kec kida što se zvuka (za pare sa oglasa) tiče.

Po ovoj slici vise mesa sa strane na Ultra modelu
FLJ-PCXaAAQTqj-.jpeg

To mu dodju ta 2mm oko rama.

Evo i video snimka. Ne sviđa mi se što je donja ivica na S22 Ultra toliko izražena. S22 Plus sa ravnim ekranom izgleda najbolje.

Stvarno dobro izgleda ovaj mali, šteta što su mu namerno osakatili bateriju.

Ultra izgleda fenomenalno.
S22 i S22 plus su mi ruzni,sa ovim oblim ivicama.Uzasno ruzni.
Koliko ce S22Ultra imati optički zoom?

Ultra je moj izbor, ali mi vizuelno S22+ deluje najprivlačnije, najviše zbog tako tankih ivica oko ekrana.

Brate fullhd ekran. To je uvreda.

Retko kad komentarisem dizajn, ali ne mogu da smislim ove ostre ivice u kombinaciji sa zakrivljenim ekranom (bas "prakticno" za olovku). Doduse samo Plus model me zanima, Ultra ionako cenovno nije za mene. 😁

Ultra wide i prednja kamera nemaju autofocus (mislim na S22 i S22+).

Ultra na testu slabija od S22+? Vise mesa su ostavili na Ultra modelu...ne ide mi nekako donji deo sa ovim mesom.

Nazad
Vrh Dno